Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9417 alkalommal

SWINGER - hallottad már, de nem ismered, szeretnéd megismerni?


SWINGER - hallottad már, de nem ismered, szeretnéd megismerni?
Segítünk, hogy informáltabb legyél swinger témában! Az alábbiakban a swinger témakörben mélyedünk el. Amennyiben érdekel a téma 5 perc alatt képbe kerülhetsz. Hasznos tudnivalók swinger partikról, swinger témáról a swinger klubokról. A swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent. A párcsere motivációja általában a kíváncsiság, az izgalom és a változatosság keresése. Bizonyos párok azt vallják, hogy az egymás előtt nyíltan felvállalt párcsere megerősíti a kapcsolatukat, de ez sokkal többről szól.

Az alábbiakban a swinger témakörben mélyedünk el. Amennyiben érdekel a téma 5 perc alatt képbe kerülhetsz.

HASZNOS TUDNIVALÓK SWINGER PARTIKRÓL, SWINGER TÉMÁRÓL A SWINGER KLUBOKRÓLHASZNOS TUDNIVALÓK SWINGER PARTIKRÓL, SWINGER TÉMÁRÓL A SWINGER KLUBOKRÓLKEZDJÜK A LEGELEJÉN, EGY KIS TÖRTÉNELEM

Az első swinger-sztori a XVI. századból való, amikor is két angol pár, John Dee és felesége, valamint Edward Kelley és felesége kötöttek spirituális párcseréről szóló megállapodást, ekkor még fizikai kontaktusról nem volt szó. Az első fizikai párcsere a XVII. századra tehető, amikor is az okkultisták és az alkimisták előszeretettel alkalmazták a párcserét. A XVIII. században pedig a görögök már kész orgiákat csaptak a vallási rituálék alatt. A mai swinger klubok igazi ősei azonban inkább a XIX. századhoz és a II. világháborúhoz köthetők, ugyanis az amerikai katonák között olyan erős kötelék és szoros barátság alakult ki, hogy egy-egy társuk elvesztésével a katonatársak gondoskodtak az elhunyt katona feleségéről, és a szeretett férj barátai bizony nem csak érzelmi értelemben támogatták az özvegy asszonyt, hanem szexuálisan is. A katonák közti kölcsönös támogatás a különböző pontokon történő állomásozások alkalmával is megvalósult, így a férj távollétében a feleséghez, az épp legközelebb állomásozó katona barát teljesítette férfiúi kötelességeit. Ide is vezethető vissza a „feleségcsere” fogalma, ám hímsoviniszta csengése miatt ez az elnevezés kikopott a szóhasználatból.


AKKOR MI IS AZ, HOGY SWINGER?

A swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent. A párcsere motivációja általában a kíváncsiság, az izgalom és a változatosság keresése. Bizonyos párok azt vallják, hogy az egymás előtt nyíltan felvállalt párcsere megerősíti a kapcsolatukat, de ez sokkal többről szól.


NAPJAINKBAN

A swinger közösség gyakran az „életstílus” vagy az „alternatív életstílus” kifejezést használja a párcserére. A mai swinger klubok azonban korántsem a feleségek cseréjéről szól, sokkal inkább ... erről bővebben lentebb olvashatsz.


VISELKEDÉS, AVAGY ILLEM A SWINGER KLUBBAN? HASZNOS TUDNIVALÓK, TIPPEK, ÉRDEKESSÉGEK

MIÉRT JÁRNAK AZ EMBEREK SWINGER KLUBBA?

MIÉRT JÁRNAK AZ EMBEREK SWINGER KLUBBA? A swingerezésnek számos oka lehet. Sok swinger szerint a változatosság és a kíváncsiság a legfőbb hajtóerő. A swinger klubokat szóló hölgyek, szóló urak, valamint párok is bátran látogathatják. Több mint 2 személy is létesíthet egyszerre egymással szexuális kapcsolatot. Pároknál a swingerezés a párok közti közös megegyezésen alapuló életformáról szól. Egyességük értelmében pedig mindkét fél elfogadja, hogy párja másokkal fog szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokan összetévesztik a swinger életforma jelentését az érzelemmentes, kötöttségek nélküli szexkapcsolatokkal, pedig a swinger klubba járó párok ugyanúgy szeretik egymást, mint monogám életet élő társaik. Sőt gyakran erősebb is a kötelék kettejük között, csak ők a szexuális életüket efféle változatossággal dobják fel. Nemcsak hogy feldobják, de a fő motiváció kapcsolatuk felvillanyozása, megerősítése, valamint a szerelmük frissítése, érzelmi kapcsolatuk mélyítése. Ilyenkor ugyanis a párok nem egyedül járnak „tévutakon”, hanem együtt élvezik a szexuális változatosság élményeit. A közös swingerezés – a résztvevő párok felfogása szerint – nem számít megcsalásnak, hiszen a párok közös akaratukból teszik és azt élvezettel átélik.


TÉNYEK, ÉRDEKES ADATOK

Amerikai kutatók vizsgálták ezen életforma sajátosságait, és azt tapasztalták, hogy a swingerek sokkal kiegyensúlyozottabbak, boldogabbaknak vallották magukat, mint monogám társaik. A kapcsolat frissítésének tényét alátámasztja a válaszolók 60%-a, akik szerint a kapcsolatuknak kifejezetten jót tett a „csoportos rosszalkodás”. Ezzel szemben viszont csak 1,7% jelezte a kapcsolatuk romlását.


HOL TÖRTÉNIK A SWINGEREZÉS?

A párcserében részt vevő párok és, vagy egyedülálló személyek előre megszervezett társasági esemény formájában gyűlnek össze. Helyszíne általában egy erre dedikált létesítmény: hotel, klub vagy épület, de létezik privát szervezésű swinger esemény is. Az összejöveteleknek adó helyszín széles körben elterjedt neve a "swinger klub", vagy "életstílus klub" (angolul: lifestyle club). A klubok szolgáltatásait igénybe vevőknek azért tisztában kell lenniük bizonyos alapszabállyal, melyek megszegése azonnali és végleges kizárást von maga után. A szabályok részleteire és következményeire az adott klub honlapján, vagy a szervezők előzetesen felhívják az érdeklődők, meghívottak figyelmét. Szabályokat a kulturált, közös élvezetet előnyben részesítő szórakozás érdekében mindenkinek tiszteletben kell tartania!


A SWINGER ESEMÉNYEN A LÉNYEG, PROGRAMOK

Szervezők különböző programokat eseményeket tartanak, melynek célja, hogy minden résztvevő jól érezze magát. Ennek érdekében a swinger szervezők tematizált esteket tartanak, mint például:

 • Ruhás nap, körül tudsz nézni, ismerkedni a swingerrel, adott klubbal
 • Csak párok napja, ilyenkor kizárólag csak párokat várnak
 • BDSM party, kikötözéses, vagy dominancia „alávetettség” típusú szex partit jelent
 • Szalagos nap, különböző színű szalagokkal jelezheted résztvevőknek, mire vágysz (férfire, párra, hölgyre)

Természetesen ezek csak néhány példák a swinger klubok által nyújtott változatosabbnál változatosabb kínálatnak. A klubok szervezői széles programokat kínálnak, hogy mindenki megtalálhassa a magához és vágyaihoz leginkább illő körülményeket, élvezetet.


INGYENES A SWINGER CLUB? BÁRKI BEMEHET?

A swinger klubok nem ingyenesen látogathatók, azaz a swinger klubba járni pénzbe kerül. A fizetendő összeget a klubok „hozzájárulásnak” hívják. Természetesen az árak swinger klubonként eltérőek, általában elmondható, hogy a szóló férfiaknak legdrágább a bejutás (10-20 ezer Ft körül van), míg hölgyeknek és pároknak olcsóbb. Ez rendben is van, ugyanis a házigazdának kell fenntartani és üzemeltetni a helyet és gondoskodni a hangulatról, zenéről, fűtésről, meleg vízről, áramról, ételekről, italokról sorolhatnánk tovább, plusz néhány helyen korlátlan étel és/vagy italcsomagok közül is lehet választani.

Jótanács: Érdemes megnézni részletesen a weboldalon az egyes swinger klubok árait és feltételeit, szolgáltatásaikat.


TUDNIVALÓK, HA SWINGER KLUB LÁTOGATÁST TERVEZEL

Ha valaki diszkréten, de határozottan jelzi, hogy nem kíván testi kontaktusba lépni a közeledő féllel, akkor azt el kell fogadnia, erőszakoskodni pedig nem csak a szabályzat miatt értelmetlen, hanem a többi résztvevő miatt is, akik azonnal leállítják az agresszívan közeledőket. Vannak, akik kifejezetten úgy érzik jól magukat, ha szex közben nézik őket, mások csak nézni szeretnek másokat, de minden esetben tiszteletben kell tartani és meg kell érteni a másik nem verbális jeleit, utalásait. Ahogy a „nem” kifejezésének is megvan a sajátos, szelíd, de határozott megnyilvánulási módja, bármelyik csoport külön jelezheti például egy függönnyel, vagy más módon a betolakodni vágyóknak, hogy nincs szükség újabb résztvevőre, nézelődőre.TUDNIVALÓK, HA SWINGER KLUB LÁTOGATÁST TERVEZEL • Egészség és higiénia: Kizárólag egészségesen látogass el swinger klubba. Betegen, kezdődő betegség érzetével ne swingerezz, hiszen te sem szeretnéd ha más megbetegítenie. Említeni sem kell az alábbiakat:

  • ápoltság: fürödj meg alaposan, borotválkozz meg és legyen kellemes az illatod. - nemi betegségi: nem árt egy gyorstesztet is csináltatnod.
  • védekezés: Készülj elegendő óvszerrel is, mindig védekezzetek!

 • Öltözködés: Olyan ruhát válassz, amiben több órán keresztül is kényelmesen érzed magad, amit könnyű le- és felvenni. A swinger klubban eltöltött idő nagy részében közös helyiségben leszel a többiekkel, ahol evéssel-ivással (is) telik majd az idő. Válasz kényelmes és egyben szexi fehérneműt. Jó ötlet köntöst, fürdőruhát is magaddal vinni, ha van jacuzzi, szauna vagy medence a helyszínen. Az adott klub úgynevezett dresszkódja szerimt illik megjelenni.

 • Visszajelzés és pontos érkezés: Ha meghívást kaptál jelezz vissza! Ez azért fontos, mert a szervezőknek tudniuk kell, hogy hány vendéggel számoljanak. Másrészt a gyors visszajelzés által Te is megbízható leszel, akit szívesen látnak. A szervező által megjelölt kezdési időpontra pontosan érkezz! Ugyanis ha késel és a többiek már esetleg „akcióban” vannak, akkor számukra frusztráló lehet egy késve érkező vendég.

 • Udvariasság: A swinger világ nem bonyolult, ha betartod a klub vagy a szervezők szabályait. Mint minden új dologtól vannak akik bizonytalanok, félénkek, és tartanak attól, hogy mi fog történni. Ezért nagyon fontos, hogy legyél mindig udvarias és figyelmes mindenkivel. Azokkal is, akikkel egyáltalán nem tervezel szexuális kontaktusba lépni. Így mindenki számára kellemesebb lesz a swinger klub hangulata.

 • A „nem” az „nem”: Ha valaki nemet mond az a swinger szabályok szerint nem azt jelenti, hogy kéreti magát, hanem valóban nemet jelent. Viszont cserébe Te is nyugodtan mondhatsz bárkinek nemet, más sem fog megsértődni rajta. Elfogadott az is, ha egyáltalán nem lépsz szexuális kontaktusba senkivel, csak jól érzed magad. Éld ki a vágyaidat, fantáziádat és érezd valóban nagyon jól magad!

Ne erőltess semmit, ez a swinger egyik legfontosabb szabálya!

ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK

Hogyan kezelik a swingerek a féltékenységet? A swinger klubba járó párok ugyanúgy szeretik egymást, csak szexuális életüket efféle változatossággal dobják fel, amivel akár fel is frissíthetik a kapcsolatot és szerelmüket is.


Hogyan kezelik a swingerek a féltékenységet? A swingerek között készített felmérésben résztvevők 70%-a szerint nincs semmilyen féltékenységi probléma. 25% érezte úgy, hogy „némileg” problémát jelent számára, hogy párját idegen emberekkel látja együtt, és csak 5% mondta egyértelműen, hogy bizony erősen megjelent a féltékenység érzése a swingerezés során.

Nem minden ember egyforma gondolkodású, felfogású a konzervatívabb emberek számára ez az életforma, vagy akár kipróbálása is túl idegennek és erkölcstelennek hathat, de látatlanban nem érdemes ítélkezni. Aki elég bátorságot és kíváncsiságot érez magában, nyugodtan látogasson el egy ilyen klubba, és személyes tapasztalat alapján hozzon ítéletet. Aki viszont ódzkodik ettől, azt semmiképp sem szabad erőltetni, mert akár a kapcsolat rovására is mehet.

Tegyük hozzá, hogy a fenti felmérésben csak olyanokat kérdeztek meg, akik már legalább egyszer jártak swinger klubban – vagyis valamiféle vonzalmat mindenképpen éreztek a swingerezés iránt. Nem elhanyagolható tény párok esetében, hogy swingerezés alapja az érett felnőtt gondolkodáson túl, az egymás iránti tisztelet, és az egyezségük.


Pár swingerező véleménye:

 • „Egy pár 17 év házasság után ment el egy swinger klubba, ám nem akartam másokkal ágyba bújni, egyszerűen csak izgatta őket, hogy mások is láthatják őket szeretkezni. "Egy megelevenedett filmben éreztem magam. Ő is nagyon fel volt ajzva, rengeteg helyszínt bejártunk, egy igazi orgia volt, de csak nekünk. Azt hiszem, fogunk még menni, nagyon sok pluszt adott a szexuális életünknek" - mondta ezt egy 45 éves hölgy.”

 • „Egy férfi elmesélte, hogy az egyik barátnője vitte őt először swingerezni és teljesen magával ragadta az élmény. "Az első alkalomra is tisztán emlékszem, fantasztikus partikörnyezet, melyet folyamatosan titokzatosság lengett körül. A helyszínen kívül az is izgatólag hatott rám, ahogy az egyre kevesebb ruha mellett maszkot tartottunk az arcunk elé, szóval kb. csak az illető szemét és arcvonásait láttad, na meg persze a testét" - mondta a férfi, akit felizgatott, hogy teljesen idegen környezetben idegenekkel létesíthet szexuális kapcsolatot.”

 • „A swinger stabil érzelmi hátteret igényel egy pártól. Ha ez megvan, akkor örömet okoz a párunk örömének látványa. De persze többféle kimenetele lehet egy pár swinger látogatásának, mint bármilyen más közös tevékenységnek. A stabil kapcsolatot megerősítheti, az ingatagot szétszedheti. Nem gondolom, hogy sokat nyomna a latba az a tény, hogy itt a közös tevékenység alapja a szex. - mondta egy fiatal pár”

HASZNOS TANÁCS, NEM CSAK FÉRFIAKNAK

A következő érzések valamelyikét bizton állítom

Akár új, akár rutinos swingerező, a swingerbe alábbi érzés valamelyike biztosan nem fog elkerülni:

 • Bizonyára kicsit tartasz tőle.
 • Milyen lesz?
 • Mi vár majd Rád?
 • Lesznek-e elegen?
 • Meg fogok e felelni a partnernek?
 • Fogok-e tetszeni, és fog-e nekem tetszeni valaki?
 • Hogyan fogok teljesíteni?
 • Lesz-e olyan, „erotikus látvány”, ami felizgat?
 • Fogsz-e tudni teljesíteni mások szeme láttára is?

Hidd, el jól jön, hogyha kellőképpen bízol magadban, és a swinger party teljes időszaka alatt stabilan, teljes önbizalommal felvértezve többször is tudsz teljesíteni!

Természetesen, mindenkit, akit a szexualitásnak a világa, vagy csak a saját szexualitásának a világa egy kicsit is érdekli, azokat rendkívüli módon izgatja, és ha te is vágysz az új szexuális élményekre, akkor ne erőltess semmit, csak éld meg, éld át, mert a tiéd!


Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Neked!

Szexuális ingerlés hatására akár 24-48 óráig is eltart a hatása.Nemcsak swingerhez ajánljuk az alkalmi potencianövelőket.

Szexuális ingerlés hatására akár 24-48 óráig is eltart a hatásuk.


Ha tökéletes a férfiasságod, akkor is meg fogsz lepődni a különbségtől, amit az alkalmi potencianövelők segítségével átélhetsz.


Javaslatunk: Érdemes először kettesben kipróbálni kedveseddel az alkalmi potencianövelők magabiztos hatását. Így később, ha a swinger klubba mész/mentek, a magabiztosság teljes tudatával vetheted bele magad az élményekkel teli éjszakába.


Mielőtt elindulsz egy swinger klubba, mindenképpen vegyél magadhoz alkalmi potencianövelőd mellé egy doboz ENGO prémium minőségi óvszert is. Melyeket weboldalunkról rögzített rendelésedtől számított 1-2 munkanapon belül diszkrét csomagolásban szállítunk.


Éhgyomorra történt bevétel esetén, az esti órákban 1-2 pohár bort, némi szeszes italt is elfogyaszthatsz. Oldódnak a gátlások, kellemesen ellazulsz, és az extra erős merevedés garantáltan biztos! Egész este, de még a másnap is biztos lehetsz tökéletes férfiasságodban, mely magabiztossá tesz, és nem fogsz kudarcot vallani. Segítségedre lesz a bőrbarát, extra vékony ENGO óvszer használatakor nem csak magadat, de partneredet is megvéded a későbbi kellemetlenségektől!


MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD?

Cégünk, magyarországi bejegyzett kft., weboldalunkon a Kapcsolatok menüpont alatt minden elérhetőségünket megtalálod, továbbá vezető potencianövelő és egyéb szexuális segédeszközöket forgalmazó online kereskedés vagyunk. Hisszük, és valljuk, hogy minden ember számára, kortól és nemtől függetlenül a maximális szexuális teljesítmény és maximális szexuális kielégülés jár! Tudjuk, hogy ez kiemelkedő szakértelmet, empátiát, segítőkészséget és diszkréciót igényel. Nekünk megtiszteltetés, hogy segíthetünk-e kényes kérdésben Önnek!


Önöknek, Önökért!
Tisztelettel: Ferfialom csapata
www.ferfialom.com
06 (80) 496 496Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A legbizarrabb szextörvények!
Megtekintve 4114 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények! Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

Mi az a Swinger Club?
Megtekintve 5427 alkalommal

Mi az a Swinger Club? Sokszor hallani ezt a kifejezést manapság. De mi is ez pontosan? A Swingers angol szleng szó, jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Megtekintve 6735 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!

10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Megtekintve 4984 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.