Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5225 alkalommal

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok


A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok
Nem egyszer előfordul, hogy álmainkban vagy vágyképeinkben olyan szexuális fantáziák jelennek meg, amelyeket, ha fel kéne vállalnunk, bizony nagyon kellemetlenül éreznénk magunkat.

Ráadásul ezek olyan álmok, melyeket még magunk előtt sem mindig ismerünk el, mivel alapvetően azt gondoljuk, hogy ezek a vágyaink, ezeket szeretnénk a legjobban megtenni. Ugyan lehetnek ilyen jelentések is az álmok mögött, ám a legtöbb esetben ennél valamivel bonyolultabb a helyzet.

Azonos neművel
Bizony, az álmok tengerén előfordul, hogy azon kapjuk magunkat, homoszexualitásba csöppentünk annak ellenére, hogy heteroszexuális kapcsolatban élünk. A legérdekesebb, hogy amíg a kép tart, addig a legtermészetesebb dologként éljük meg, vagy ha nem is értünk vele egyet, semmit nem teszünk ellene. A homoszexualitás az álmok világában természetesen jelenthet elfojtott, ilyen irányú vágyakat, de nem csak és kizárólag.

Amikor az agyunk azonos neműekkel való együttlétet vetít elénk, amiben ráadásul még mi is részt veszünk, az jelentheti azt is, hogy szexualitásunk egyes területeit elnyomjuk. A társadalom által az egyik leginkább „tiltott” dolgok közé sorolható a bi-, illetve a homoszexualitás.

Amikor elfolytunk egy-egy számunkra igen is vonzó, heteroszexuális lehetőséget, akkor az agy sokszor a tudatalattiban leginkább rossz-ként kódolt folyamattal próbálja feloldani az így keletkező feszültséget. Nem szabad tőle megijedni, semmi más dolgunk nincs, mint beszélni. A partner számára általában meglepetésként hat, hogy vannak olyan dolgok, melyeket szeretnénk megtenni vele, csak nem mertünk kezdeményezni. Az ember úgy gondolja, hogy ami nem fér teljesen bele a társadalom által elfogadott aprócska szexuális keretbe, az perverz és elítélendő.

Pedig a szex két ember dolga, az hogy mit tesznek és mit nem, az attól kell hogy függjön, hogy nekik mi okoz örömet. Sok olyan „perverz” dolog van, amelyet bizony sokan gyakorolnak, ám olyanok is akadnak, amit már a törvény is büntet. Jellemzően azonban az emberek többsége nem az utóbbiakat keresi, csupán egy, az élete során belekódolt felesleges gáttól akar megszabadulni tudat alatt, aminek egyik kifejeződése lehet az, amikor álmában egy azonos neművel keveredik az ágyba.

Mit jelenthet?
Másrészről, amikor egy ilyen álomképpel találjuk szembe magunkat, az érdekes módon, a saját (férfiak esetében) férfiasságunk, vagy (nők esetében) nőiességünk kifejezése is lehet. Tulajdonképpen a személyiség aspektusainak szembeállításáról van szó. Sokszor a homoszexualitás az álmokban azért annyira jó, mert egyfajta önszeretet, önelfogadás, és kiegyensúlyozottságról tanúskodó megnyilvánulás. Az azonos neműekkel való szexuális kapcsolat sokszor nem hogy eredeti jelentésével rendelkezik az álmokban, vagyis hogy homoszexuális az illető, hanem éppen ellenkezőleg: ezek az emberek tisztában vannak saját nemiségükkel, és elfogadják, szeretik azt.

Természetesen az ilyen álom jelentheti azt is, ami. Vagyis hogy az álmodó hajlik az azonos neműekkel való kísérletezésre. Emellett sokszor egyfajta félelmet is kifejezhet. Amikor például nem magunkat, hanem az exünket találjuk ilyen helyzetben, az a mi félelmeink kifejeződése. Nem attól tartunk, hogy volt partnerünk idő közben tábort váltott, csupán attól, hogy nem tudjuk visszaszerezni. Ezt pedig akkor érezhetjük a legjobban, ha nem csak a személyünk iránt nem érdeklődik, hanem a nemiségünk iránt sem. A szülők ilyentén álmaik, amikor gyerekeik keverednek ilyen szituációba, szintén félelmet fejeznek ki. A legtöbbször a fiúgyerekes apukáknál fordul elő ez az álomkép, azoknál, akik aggódnak a gyermekük nemi érdeklődése miatt.

Az álmok sokszor komoly jelentést hordozhatnak, máskor meg semmi egyebek, mint álmok. Nem támaszkodhatunk rájuk teljes mértékben, de nem is szabad őket figyelmen kívül hagyni, mivel mindkét esetben fals képet nyerhetünk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Miért olyan fontos a melltartó?
Megtekintve 4683 alkalommal

Miért olyan fontos a melltartó? A legtöbb nő önbizalma egyenesen arányos a mellméretével. Sajnos. Legalább is sokkal többen vannak ezen a véleményen, mint kellene. De vajon miért ilyen fontos ez a testrész? És ha már így van, hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőle? Utánajártunk!

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz
Megtekintve 4771 alkalommal

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz Íme egy jó ok, amiért egy férfinak nem érdemes csalnia a nejét – nemcsak a kapcsolatot törheti meg ugyanis, hanem kutatók szerint a férfiasságát is.

Kínos mondatok szex után...
Megtekintve 5409 alkalommal

Kínos mondatok szex után... A szex lehetett nagyon kellemes, mégis elkövethetünk számos hibát utána - elkezdünk a teljesítmény miatt magyarázkodni, nem beszélünk a szexről nyíltan, vagy nem közöljük a másikkal, hogy ő bizony csak egy éjszakás...

Mit kell tudni a nemi identitásról?
Megtekintve 4131 alkalommal

Mit kell tudni a nemi identitásról? Nemi identitásunk kialakulásának folyamata életünk korai szakaszában már elkezdődik. Születésünk első pillanatától kezdve ebbe az irányba haladunk: a nekünk adott név, a ruhák, a minket körbevevő tárgyak, színek, események és társaság mind meghatározza férfi és női beidegződésünket. De teljesen más a helyzet, ha a szexuális orientációt kell meghatározni.