Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3651 alkalommal

Olvass a tenyeréből, milyen a szexuális energiája!


 Olvass a tenyeréből, milyen a szexuális energiája!
Szilveszter közeledtével itt az idő egy kis tenyérjóslásra! Nézzük, milyen következtetésekre juthatsz szerelmed szexuális karakterével kapcsolatban, ha megvizsgálod a kézformáját, körmei színét és a Vénusz-hegyét!

A kéz jellemzői, vastagsága nagyon fontos fokmérője a nemi erő intenzitásának. Vannak azonban olyan tényezők, mint például a Vénusz-hegy nagysága, az életvonal és a szívvonal mélysége, amelyek az alapismérveket megerősíthetik, esetleg semlegesíthetik.

Cikkünkben sorra vesszük a legfontosabb jellemzőket!

A kéz formája alapján a következő észrevételek tehetők

* A kövér, petyhüdt kéz gyenge nemi erőre vall, különösen akkor, ha a kinyitott tenyér közepén mélyedés látható.
* A sápadt színű, kövér kezek fáradékonyságra is utalnak.
* A kéz hidegsége arra vall, hogy a tulajdonosa fösvény, inkább szeret kapni, mint adni.
* A keskeny, kövér kéz is gyakori, közöttük kevés melegszívű embert találunk. Az ilyen emberek kerülik az érzelmi konfliktusokat. Fokozottan igaz ez azokra, akiknek hosszú ujjaik és láncszerű szívvonaluk van.
* A kemény felépítésű, keskeny kéz önfejűségre, számító természetre utal. Merev hüvelykujj, egymásba kapcsolódó fej- és szívvonal esetén olyan illetővel állunk szemben, aki érzelmi és szexuális síkon elkülönül másoktól.
* A vastag, húsos kezű emberek ezzel szemben nemcsak testileg, hanem lelkileg is közvetlenebbek. Tele vannak energiával és érzékiséggel. A puha, testes kezű emberek megfigyelések szerint az evést, az ivást és a szexet egyaránt szeretik.
* A közepesen vaskos kéz – férfiaknál és nőknél egyaránt – közepes energiaszintre utal. Ezek az emberek evésben, ivásban és szexuális téren is egyaránt kiegyensúlyozottabbak, higgadtabbak. Ez nem azt jelenti, hogy érdektelenebbek a testiség vonatkozásában, de nem is emészti el őket a szenvedély.
* A köröm színe is sok mindent elárul. A rózsaszín körmök erős nemi ösztönről és szenvedélyes természetről vallanak. A kékes körműek azonban nem szöges ellentétei az előző típusnak, csak kicsit több időre van szükségük a feloldódáshoz.

A szenvedély és a nemi ösztön legfontosabb kifejezője a Vénusz-hegy, mely a tenyéren a hüvelykujj melletti domborulatot jelenti. Alakja és vonásai alapján megtudhatjuk, mekkora életerő van bennünk, és milyen (eddig esetleg rejtett) képességekkel rendelkezünk a barátság és a szerelem terén. Nézzük ennek a jellemzőit!

* Ideális esetben a Vénusz-hegy a tenyér egyharmadát foglalja el. Körülötte szép ívben húzódik az életvonal egészen a csuklóig. Se nem puha, se nem kemény, szép kerekded, párnás felületű – így lehetne legtalálóbban jellemezni.
* Egészséges, rózsaszín, sima, ráncmentes felülete életerőnk, energiánk hű tükörképe, és egyben jelzi azt is, hogy tudunk szeretni, és minket is lehet szeretni.
* Egy rendkívül nagy Vénusz-hegy túlzottan nagy szenvedélyről árulkodik. Kevésbé mély fejvonal és gyenge hüvelykujj esetén azt is hozzátehetjük, hogy az illető életét a szexuális kielégülés utáni hajsza tölti ki. Ha egy ilyen egyén nem talál magához hasonló szexuális karakterű partnert, akkor a legjobb, ha valamilyen aktív testmozgással, sportolással levezeti a fölösleges energiáit.
* Lapos, puha Vénusz-hegy esetén gyengének mondható az életerő és a nemi vágy szintje. Ennek ellenére az illetőnek lehetnek mély, szenvedélyes érzései, de ezek valószínűleg nem a hálószobában nyilvánulnak meg.

Rád igazak a fenti állítások? És a párod milyen szexuális energiával rendelkezik a kézfeje alapján?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Párkapcsolat a távkapcsolat?
Megtekintve 3467 alkalommal

Párkapcsolat a távkapcsolat? Minden kapcsolatban központi kérdés, hogy mikor és mennyi időt tudunk szánni párunkra, hogy mi az ideális, hogy egyensúlyban legyen a magunkra és kötelezettségeinkre, valamint a másikra szánt időnk.

Titkok, hazugságok a házasságban
Megtekintve 3703 alkalommal

Titkok, hazugságok a házasságban Annak, aki úgy érzi, válságba jutott a házassága, még az is megfordulhat a fejében, hogy elmegy, otthagy mindent. Sajnos ma ez nagyon divatos megoldás. Sokkal egyszerűbb, mint időt és energiát áldozni a házasság megmentésére. Fontos tehát mindent elmondani a másiknak?

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 5567 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

Szadomazo kezdőknek
Megtekintve 4945 alkalommal

Szadomazo kezdőknek Sokak számára riasztóan hangzik minden, ami szado vagy mazo, de a szex ezen fajátja talán közelebb áll hozzád, mint hinnéd.