Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4486 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben


Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.

Könyök- és térdhorzsolások
Semmi sem árulkodik jobban arról, hogy egy kiadós szexben volt részed, mint a vörös könyökök. A hátulról kényeztetésnek megvan az a hátránya, hogy lehorzsolod a könyöködet. Hasonló a helyzet akkor, ha párodat elé térdelve részesíted a gyönyörben. Tegyél egy párnát a térded alá, kényelmesebb, és kevésbé látványos utólag.

Nedvesség-problémák
Minden sérülés közül a legfájdalmasabbnak tituláltak a hüvely horzsolásai. Nem minden nő termel elég nedvességet, de éppen ezért találták fel a síkosítót. Szerezz be egyet, hogy szükség esetén elejét vehesd a problémáknak.

Mellbimbó-harapdálás
Egymás testének csókolgatása és harapdálása közben előfordul, hogy elvetjük a sulykot. Párunk minden bizonnyal fejét vesztve veti magát kebleinkre, de ne felejtsük el figyelmeztetni, hogy azokra még a gyermeketeknek is szüksége lesz. Nem beszélve arról, hogy igen fájdalmas lehet egy túlzásba vitt szerelmes harapás.

Repedezett ajkak
Lefelé indulsz felfedező útra? Gondoskodj arról, hogy legyen a közelben labello vagy bármilyen ajakbalzsam. A túlzásba vitt orális szextől ugyanis könnyen kiszáradhatnak és kirepedhetnek az ajkaid. Bár magyarázkodnod emiatt szerencsére nem kell majd (hiszen a szél is kifújhatta), de nem jó napokig száraz szájjal sétálgatni.

Ezt nem kértem!
Egymás szexuális szokásai tartogatnak meglepetéseket. A fojtogatás, a különféle pofozások a szex hevében bizony nagyobb hévvel történnek meg, ha nem figyelünk oda egymásra, könnyen nyoma maradhat. A hajhúzás is bevett formula lehet, de csak akkor, ha ez nem a haj kitépését jelenti. Szólj előre, vagy időben, senkire nem kell rákényszeríteni azt, amit nem akar.

Törés
Törés? Bizony, előfordult már farokcsont-törés is szex közben. A heves egymásba gabalyodás nem várt következménye lehet. Hasonló a helyzet párunk legnemesebb szervével is, az önfeledt lovaglás közben kicsúszó szerszámra ránehezedve a barlangos testek kötőszöveti tokjai eltörhetnek, azonnali véraláfutással, és szörnyű fájdalommal kísérve. Az eset műtéti beavatkozást igényel, ellenkező esetben maradandó merevedési probléma a következmény.

Húzódások
Ha nem vagy jógamester, attól még lehet tökéletes a nemi életed. Ha nem tudod megcsinálni a repülő varjú pózt, nem kell szégyenkezni, próbáld meg újra felfedezni a misszionárius póz okozta örömöket, és más, kivitelezhető pozitúrákat. De ha jó a fantáziád, és ki tudsz találni valamit a fizikoterápiás orvosnak, akkor lapozd tovább a Káma Szútrát.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Pénisz-kérdések: elég nagy-e?
Megtekintve 16123 alkalommal

Pénisz-kérdések: elég nagy-e? Örök kérdés a férfiak körében -„vajon elég nagy a péniszem?” De tudjuk-e, mi a „normális” nemiszerv-méret, vagy csak úgy hisszük?

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok
Megtekintve 5047 alkalommal

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok Ismét csokorba szedtük, konkrétan, valós mankót adva, mi az, aminek egy nő valóban örül, és tuti nyerő ajándék, ráadásul nemcsak Karácsonykor és Nőnapkor adható, hanem bármely más ünnepkor is.

Szerelem korkülönbséggel - Működhet?
Megtekintve 4052 alkalommal

Szerelem korkülönbséggel - Működhet? A mai világban már kevés dolog megbotránkoztató, ám a párkapcsolatokban előforduló extrém korkülönbségekre még mindig felkapják a fejüket az emberek

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 11552 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.