Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5461 alkalommal

Párkapcsolat a távkapcsolat?


Párkapcsolat a távkapcsolat?
Minden kapcsolatban központi kérdés, hogy mikor és mennyi időt tudunk szánni párunkra, hogy mi az ideális, hogy egyensúlyban legyen a magunkra és kötelezettségeinkre, valamint a másikra szánt időnk.

Az alapvető probléma
A tartós párkapcsolatban élők nagy része a munkája, illetve a tanulmányai miatt kénytelen hanyagolni párját, azonban az időhiány ellenére is sok olyan párt láthatunk, akik boldogok, és azt vallják, ha a szerelem erős, mindent kibír. Van olyan szerelem, aminek jót tesz a távolság, és van, amelyiket megöli. Nézzük hát az érveket és az ellenérveket, amelyeket a távszerelem mellett és ellen fel lehet sorakoztatni.

Érvek és ellenérvek
A távkapcsolat ellen szóló első ellenérv az egymásra szánt idő hiánya, amely komoly feszültségek forrása lehet, elsősorban azért, mert kevés időbe kell belezsúfolnunk mindent, amit el akarunk mesélni vagy meg akarunk tenni. Másodsorban pedig azért, mert bokros teendőink mellett nyilván magunka és pihenésünkre is szánnánk némi időt, amit kevésbé fáradt társunk esetleg zokon vehet. Ennek eredményeképp sajnos az a kevés együtt tölthető idő is pokollá változhat, amit egymásra szánnánk.

A zöld szemű szörnyeteg
A második és egyben nyomósabb ellenérv a féltékenység, ami ha egyszer felüti a fejét, tartósan megronthatja párkapcsolatunkat. A legtöbb féltékenység alapja a bizalmatlanság, ami bár nem a távolság velejárója, ha ott lappang az egyik félben, akkor egyre inkább előtérbe kerülhet. Az emberek többsége olyan színes fantáziával rendelkezik, hogy rémtörténeteket kombinálva várja párja hazaérkezését, hogy "fényt derítsen az igazságra", amit azonban – mivel saját története sokkal hihetőbbnek tűnik – úgysem hisz el. Persze vannak esetek, amikor valós okunk van a féltékenykedésre, azonban hiba lenne azt hinnünk és azzal áltatnunk magunkat, hogy a megcsalás oka csak és kizárólag a távolság ezekben az esetekben, hiszen van ellenpélda, hogy sok száz kilométerre egymástól is alkothatunk valakivel boldog párt.

A távkapcsolatpártiak legerősebb érve, hogy ha valaki igazán szereti a másikat, a távolság nem lehet akadály. Előszeretettel hozzák példának azokat a párokat, akik épp a sok együttlét miatt unják meg egymást és töltenek több időt külön, hogy változatosabbá tegyék kapcsolatukat, hiszen az ő esetükben pont a távolság a boldogság forrása.

Mitévők legyünk?
Nem kell, és nem is dönthetünk egyik oldal javára sem, hiszen minden párkapcsolat erőssége a kapcsolat résztvevőinek személyiségétől függ. Ha a szükség úgy kívánja, mérlegeljük a helyzetünket, ne utasítsuk el csípőből a távkapcsolat lehetőségét, azonban törekedjünk az érdekek közelítésére, hiszen olyan életre szóló kapcsolatról még nem hallottunk, ahol a párok egy életen át boldog távkapcsolatban éltek.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
Megtekintve 5271 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen? IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.

Oldalsó behatolás
Megtekintve 8038 alkalommal

Oldalsó behatolás Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nő, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

Amit a spermicides fogamzásgátlásról tudni kell
Megtekintve 10104 alkalommal

Amit a spermicides fogamzásgátlásról tudni kell Hormonmentes, kényelmes, de önmagában nem tökéletes! Sokszor hallani a spermicid anyagokról, melyek a fogamzásgátlásban töltenek be fontos szerepet. De mi is tulajdonképpen ez az anyag, és hogyan működik?

Idősebb nőknek jobb a szex!
Megtekintve 6724 alkalommal

Idősebb nőknek jobb a szex! A The American Journal of Medicine című szaklapban nemrég megjelent tanulmányból kiderül, hogy a szexuálisan aktív idős nők koruk előrehaladtával egyre jobban élvezik a szexet.