Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3916 alkalommal

Öt tuti szexhelyszín nyárra


Öt tuti szexhelyszín nyárra
Unod az ágyat és elviselhetetlen a lakásban a forróság? Íme, néhány ötlet, amely nem csak a hőháztartásod rakja rendbe, hanem a kapcsolatodat is feldobja!

Vízpart
Na, igen, az ultimate nyári szexhelyszín. Egy kis romantika, ugyanakkor jó adag izgalom is vegyül bele: sosem tudhatjuk, teljesen egyedül vagyunk-e egy elhagyatottnak tűnő partszakaszon. (Ha mázlink van, rendfenntartó szervvel nem futunk össze.) Egy éjszakai fürdőzés minden belevaló csaj vágyait felkorbácsolja, nem árt azonban néhány dologra odafigyelni, ha vízparti légyottra vágyunk. Ha homokos a strand, csak óvatosan kalimpáljunk a pokrócon, ne jusson homok az intim helyekre, ugyanis abból csúnya horzsolások keletkezhetnek – a lányoknak pedig a sós víz sem feltétlenül leányálom. Ha azonban jól megszervezzük a dolgot, egész biztosan maradandó élmény lesz – biztonsági játékosok egy sátrat is bevethetnek, az garantálja az egész éjszakás elfoglaltságot, és ha végeztünk, nem kell sietve elhagynunk a területet.

Sátor
Ha már a sátorozásnál tartottunk, nem hagyhatjuk ki a nyári fesztiválokat se, amelyek ilyentájt egymást érik. Ahogy a sátrak is egy ilyen rendezvényen: ennek épp ez adja a pikantériáját. A nyári fesztiválokon mindenki szexel, ez nem titok, mint ahogy az sem, hogy bizonyos mennyiségű alkohol hatására akár olyannal is egy sátorban találhatjuk magunkat, akivel még csak közös előadót se tudnánk választani a programfüzetből, úgyhogy nem árt azért némi ítélőképességet meghagyni a nagy sörözésben – de a mi generációnk nagy részének egészen bizonyosan van egy-egy nem túl szalonképes fesztiválas-sátras szexsztorija. Komoly kapcsolatoknak, igazán jót tehet egy kis hancúrozás két koncert között – ha nekünk nem ottalvós jegyünk van, kérjük kölcsön egy haver sátrát egy pásztorórára!

Vonat
Rengetegen utaznak nyáron városlátogatásokra, külföldi fesztiválokra, s számos vonatra válthatunk hálófülkés jegyet. Aki igazán mázlista, kifoghat egy üres fülkét vagy egy idős hölgyet, aki hétkor már alszik, és süket, mint az ágyú, így kedvére pajzánkodhat a behúzott függönyök mögött a fülledt európai éjszakában. Bátraké a szerencse – csak nehogy leszállítsanak!

Hotelszoba
Meglepődtél? Pedig csak kicsit kell belegondolnod, miről is van szó: nincs időtök/pénzetek egy komplett nyaralásra, de mégis szeretnél valahogy kitörni a hétköznapokból? Pompás! Vegyél ki egy hotelszobát valahol a lakóhelyedhez közel, majd mondd meg a csajodnak, hogy munka után ott várod, legyen közepesen elegáns ruhában. Vacsorázzatok meg a szálloda éttermében (jó, ha túl puccos, akkor valahol a közelben, de ne gyorsétterem legyen, hanem olyan helyen, ahová egyébként nem jártok), majd irány a szoba, ahol egymásnak eshettek. A legtöbb szállodában másnap délig kell csak elhagyni a terepet, így jut idő egy kellemes ágybareggelire (és egy reggeli menetre) is. Aki ponyvaregényes rom-romantikára gerjed, az próbálkozhat kétcsillagos helyekkel is – bár nem biztos, hogy a szobaszerviz lesz a legkielégítőbb az este folyamán.

Erdő
A természet szerelmeseinek biztos nem kell kétszer mondani, milyen izgató egy eldugott kis tisztáson engedni az ösztönök csábításának – a lényeg, hogy ne éjjel próbálkozzunk, nehogy a Blair Witch Project közepén találjuk magunkat. Nappal is lehet félreeső helyet találni bőven, a keresgélés meg akár előjátékként is felfogható. Szükség lesz egy nagyobb pokrócra, és nem árt, ha praktikus öltözetben közelítitek meg az objektumot. A hazaérés után pedig tüzetesen át kell vizsgálnotok egymás testét tetőtől talpig. Tudod, azok a fránya kullancsok...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A szex és a drog kapcsolatáról
Megtekintve 5882 alkalommal

A szex és a drog kapcsolatáról Már az Elemi ösztönben is találunk rá számos utalást, hogy a két főhős bekokózva mennyivel nagyobb extázist él át. A közhiedelemmel ellentétben azonban a szex és a drogok nem illenek egymáshoz – sőt, sok elhúzódó szexuális funkciózavarnak éppen a droghasználat az oka. Tudj meg még többet erről a témáról!

Tízparancsolat jó szeretőknek
Megtekintve 4354 alkalommal

Tízparancsolat jó szeretőknek A méret vagy a technika számít? Kit érdekel! A nők számára a jó szex sok mindent magában foglal - többet annál, mint amit a férfiak képzelnek. Íme néhány hasznos tanács, hogy te is jó szerető legyél.

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok
Megtekintve 4485 alkalommal

Tiltólistás ajándékok nőknek és tanácsok Ismét csokorba szedtük, konkrétan, valós mankót adva, mi az, aminek egy nő valóban örül, és tuti nyerő ajándék, ráadásul nemcsak Karácsonykor és Nőnapkor adható, hanem bármely más ünnepkor is.

Élvezzünk egyszerre!
Megtekintve 10854 alkalommal

Élvezzünk egyszerre! Minden pár álma, hogy a szeretkezés alkalmával együtt jussanak el a csúcsra. Nem megoldhatatlan produkcióról van szó, csak egy kis odafigyelés kell!