Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3490 alkalommal

Van, aki vadul szereti...


Van, aki vadul szereti...
Párosodni, mint a vadállatok. Vajon mi az élvezet abban, ha durva a szex? Vannak, akiket a vad kéj hoz igazán lázba.

Néhány ember számára a szex nem több a nemi közösülésnél, ám vannak olyanok is, akiknél az állatias élvezet okozza a valódi örömet. Egy biztos, ez a fajta szexuális örömszerzés is csak akkor teljesedhet ki, ha erre nyitott, és alkalmas párt talál magának a különc.

Szenvedélyes természet
Több jelzővel is lehetne illetni a vad szexre éhes feleket, melyek között a szende és visszahúzódó kifejezések nem igazán lennének találóak. Az extravagáns élvezet kedvelőinek legfőbb érve, hogy szinte garantált a többszörös orgazmus az állatias együttlétek során.

Magasabb fokozat
Akárcsak a hagyományos keretek közé sorolható szexuális együttléteknél, a vadabb változat esetében is elengedhetetlen az előjáték, hogy a felek felfokozott hangulatba kerüljenek. Ezt követően a szex lépésről lépésre válik egyre vadabbá, fel- és belehergelve a partnert a durvább jelenetekbe.

Extázis
Ahhoz, hogy valóban azt érezzük, a fizikai örömszerzés az élvezet egy magasabb, eddig nem ismert fokára repített minket, törekedni kell rá, hogy a partner egyre nagyobb izgalomba kerüljön. Ennek eredménye egy olyan nagyfokú szexuális energia, amely a végkiteljesedés állapotában hihetetlen mámorral ajándékozza meg a feleket.

Indulattól menetes együttlét
A vad szexet nem szabad összekeverni az indulatos, dühös együttléttel! Míg az első esetben a kéj alapját a szeretkezés szokatlan ritmusa és a partnerek felfokozott fizikai, illetve lelki állapotai adják, addig a másik esetben az érzelem, viselkedés feletti kontroll elveszik, és bántalmazásba, fájdalom okozásába csap át.

Méregtelenítő és stresszoldó
Első hallásra furcsának tűnhet, de a vad szex segít felszabadítani és kiüríteni a szervezetben lerakodott méreganyagokat. Másrészt tisztában vagyunk vele, hogy az aktív fizikai mozgás jótékonyan hat a szervezet felfrissítésénél, és a feszültség levezetésében, az állatias együttlétek pedig, ezeket a pozitív hatásokat felfokozottan képesek egyesíteni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat
Megtekintve 4320 alkalommal

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat Régi mítosz, hogy a nők a rossz fiúkhoz vonzódnak a kedves, gondoskodó pasik helyett. Eláruljuk, mi, nők, miért nem szeretjük a jófiúkat.

Anális titkok
Megtekintve 4271 alkalommal

Anális titkok Bár egyre kevésbé számít tabu témának, az anális szexszel kapcsolatban még mindig felmerülnek kérdések

TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban
Megtekintve 5487 alkalommal

TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban Sokszor felmerül a kérdés a fiúkban: vajon mit vár el tőle barátnője az ágyban? Az biztos, hogy nem csak két milliliter spermát. De a női kívánságlisták gyakran ellentmondásosak és kiismerhetetlenek lehetnek. Ismerj meg egy részletes felmérést, melyből kiderül, melyek a toplistás tényezők, hogy elsőosztályú szerető lehess!

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 8255 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.