Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9390 alkalommal

A vazektómia hátulütői


A vazektómia hátulütői
Egy nyisszantás, és ami utána jön. A fogamzásgátlás biztos módja a vazektómia, de számolni kell a beavatkozás után jelentkező szövődményekkel!

A fogamzásgátlás számtalan lehetősége közül az egyik legbiztosabb megoldás a férfiak ondóvezetékének elkötése, vagyis a vazektómia. A beavatkozáson gondolkodva azonban érdemes végigvenni, milyen szövődmények és mellékhatások jelentkezhetnek a későbbiek folyamán! Ugyan a visszafordíthatatlan sebészeti beavatkozás mindössze fél órát vesz igénybe, viszont fájdalom, gyulladás és a nemi étvágy csökkenése is jelentkezhet a vazektómiát követően.

Kényes kérdés, érzékeny terület
A műtét utáni néhány napban, a szokottnál is érzékenyebbé válik az érintett terület. A kényelmetlen érzés mellé fájdalom társulhat, de ezek normális esetben egy-két napon belül teljesen megszűnnek. Ha a fájó érzés hetekkel a beavatkozást követően is megmarad, mindenképpen vissza kell menni a sebészhez, hogy kiderüljön, mi a probléma forrása.

Gyulladás
A metszéssel együtt baktériumok juthatnak az ondóvezetékbe, majd onnan a herezacskóba, ami végül a terület duzzanatát, pirosodását idézi elő. Természetesen a fertőzés és a gyulladás kockázatát, a gondos műtéti előkészületekkel igyekeznek kizárni, így ez az esetek minimális százalékában fordul csak elő.

Csomósodás
Ha a műtét kivitelezése nem tökéletes, a spermák a herezacskóból kijutva a környező szövetekben összegyűlhetnek, ahol csomókká alakulnak. A veszélyes elváltozás gyógyszerek segítségével rendbe tehető, azonban komolyabb esetben a csomókat sebészeti úton kell eltávolítani.

Teltségérzet
Többen tapasztalnak teltségérzetet a műtét után a heréknél, melynek oka, hogy a spermák nem távoznak a zacskóból. Ez az érzés azonban néhány hét alatt megszűnik. Ha mégsem, érdemes orvoshoz fordulni és kivizsgálást kérni!

Csökkenő nemi vágy
A szexuális éhség csökkenését a vazektómia nem idézheti elő, legalábbis nem közvetlenül. A szakértők szerint ilyen esetekben lelki okokra vezethető vissza a vágyak mérséklődése, amely szintén kezelhető szakértő segítségével. Ennek ellenére, tekintettel a műtét visszafordíthatatlan jellegére, nem ajánlott hirtelen döntés hozni a vazektómiával kapcsolatban.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Gyorslövetű női szemmel
Megtekintve 5004 alkalommal

Gyorslövetű női szemmel Levegőt sem vettél még, és a pasid máris felülmúlhatatlan gyönyöröket tapasztalhatott meg? Hogyan húzzátok tovább az időt?

Mire vágyik a nő?
Megtekintve 5826 alkalommal

Mire vágyik a nő? Sok férfi álmodik arról, hogy akár csak egyetlen nap erejéig, képes legyen olvasni a nők gondolataiban, ahogy Mel Gibson a Mi kell a nőnek? c. filmben. Erre azonban – sajnos – egyelőre nincs lehetőség. A rejtély megfejtetlenül lebeg a pasik feje fölött: vajon mire vágyik a nő?

Önzés az ágyban
Megtekintve 6457 alkalommal

Önzés az ágyban Szexuális önzésnek azt a viselkedést nevezik, amikor a nemi élet során az egyik partner csak a saját örömével törődik, és nem törődik azzal, hogy a másik is kielégüljön.

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!
Megtekintve 11594 alkalommal

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj! Az óvszer a legkönnyebben elérhető fogamzásgátló, bárhol megvásárolható, és nincsenek mellékhatásai sem. Ráadásul portálunk is ad a rendelések mellé ingyen ha kéred. Úgy tűnik, a legelőnyösebb módszer, de csak akkor működik így, ha ügyelünk az aranyszabályaira is!