Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4193 alkalommal

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró


Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró
Nem csoda, hogy rendkívül nehéz megtalálni. Egy orvos azt állítja, hogy bebizonyították, hogy a G-pont valóban létezik - de állítása szerint a méretei 8.1mm 3.6mm a 1.5mm. Tehát meglehetősen kicsit.

Az amerikai nőgyógyász felfedezte a nők rejtélyes erogén zónáját, a G-pontot. Az apró szövet igen gazdag idegvégződésekben és az első felbukkanása óta, ami hatvan évvel ezelőtt volt, most úgy tűnik valóban bizonyítható a létezése.

Sok tudós és orvos is kétségbe vonta, hogy valóban létezik, míg egy magazin már úgy mutatta be, mint a női szexuális élvezet Szent Grálját.

Két évvel ezelőtt egy nagyszabású brit tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a G-pont csak a magazinok és szex terapeuták szüleménye, amivel csak ámítják a hölgyeket.

Ám az új tanulmány azt állítja, hogy valóban létezik. A tervek szerint további kutatásokat hajtanak végre, hogy kiderítsék, a G-pont hogyan működik és hogyan változik a korral.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak
Megtekintve 5827 alkalommal

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk! Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel! És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál.

Szex országról országra
Megtekintve 4008 alkalommal

Szex országról országra Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről
Megtekintve 3718 alkalommal

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!

Élvezzünk egyszerre!
Megtekintve 11189 alkalommal

Élvezzünk egyszerre! Minden pár álma, hogy a szeretkezés alkalmával együtt jussanak el a csúcsra. Nem megoldhatatlan produkcióról van szó, csak egy kis odafigyelés kell!