Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4731 alkalommal

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró


Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró
Nem csoda, hogy rendkívül nehéz megtalálni. Egy orvos azt állítja, hogy bebizonyították, hogy a G-pont valóban létezik - de állítása szerint a méretei 8.1mm 3.6mm a 1.5mm. Tehát meglehetősen kicsit.

Az amerikai nőgyógyász felfedezte a nők rejtélyes erogén zónáját, a G-pontot. Az apró szövet igen gazdag idegvégződésekben és az első felbukkanása óta, ami hatvan évvel ezelőtt volt, most úgy tűnik valóban bizonyítható a létezése.

Sok tudós és orvos is kétségbe vonta, hogy valóban létezik, míg egy magazin már úgy mutatta be, mint a női szexuális élvezet Szent Grálját.

Két évvel ezelőtt egy nagyszabású brit tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a G-pont csak a magazinok és szex terapeuták szüleménye, amivel csak ámítják a hölgyeket.

Ám az új tanulmány azt állítja, hogy valóban létezik. A tervek szerint további kutatásokat hajtanak végre, hogy kiderítsék, a G-pont hogyan működik és hogyan változik a korral.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Jobb szeretőnek lenni?
Megtekintve 4547 alkalommal

Jobb szeretőnek lenni? Harminc éves kor körül az emberek már általában foglaltak. S akkor kezdődnek a bonyodalmak, ha felbukkan egy izgalmas idegen, akire úgy reagálunk, hogy szeretnénk meghódítani.

Hogyan szeretkezzünk egy jót?
Megtekintve 5413 alkalommal

Hogyan szeretkezzünk egy jót? Most bemutatunk három fontos tényezőt, amely közrejátszik a kielégítő szexben: a pozíció, az idő és a helyszín.

Mi kell a nőnek?
Megtekintve 5271 alkalommal

Mi kell a nőnek? A legfrissebb internetes kutatás a szexuális együttlétek minőségéről

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Megtekintve 4095 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!