Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4486 alkalommal

Vad szex - Vágyfokozók, a hálószobában


Vad szex - Vágyfokozók, a hálószobában
A második legjobb dolog, amit egy kellemesen berendezett hálószobában lehet: mélyen aludni, pihenten ébredni. De ne feledkezz meg az elsőről!

A hálószobában az egyik fő szerep kétségkívül a szexé. Ha okosan rendezed be, világítod és illatosítod a helyiséget, szerelmi életetek is új dimenzióba lép át.

* A hálószoba legyen nyugodt és békés. Egyesek szerint az is fokozza az intimitást, ha gyermekmentes zónává nyilvánítják.

* Határozzátok meg a szoba nemét. Az sem jó, ha túlságosan nőies, de az sem, ha kifejezetten férfias karakterű. Ez tudat alatt visszahat(hat) a párok viselkedésére is.

* Ne tartsatok ott száraz virágot. Csak az elmúlásra emlékeztet, a szomorúságot, az érzések megfakulását jelképezi.

* Az ágytakaró lehetőleg világos színű legyen. Az erőteljes csíkos vagy sötét színek túlságosan agresszívak, férfias jellegűek.

* Az ágy – ha megoldható – szorosan a fal mellett legyen. Ettől a szex is biztonságosabb, felszabadultabb lesz. (A szoba közepén elhelyezett ágy bizonytalanság-érzetet kelt.)

* Szerelmeskedés közben ki kell küszöbölni minden olyan tényezőt, ami elterelheti a figyelmet. A macskának kívül tágasabb ilyenkor!

* Szőrmék, műszőrök – nagyon szexisek a hálószobában. Az allergiások azonban óvakodjanak, mert vonzzák a port és kifejezetten károsak az arra érzékenyek számára.

* Felfrissíti a szexet, ha a berendezést – ha nem is az egészet, csak néhány elemét – félévente átalakítjátok, átrendezitek. Lehet, hogy kisebb-nagyobb költséggel jár, de még mindig jobb, mintha – unaloműzésből – partnereteket cserélgetnék.

* A szexet sokszor egy jó beszélgetés előzi meg. Tegyetek az ágyra puha párnákat, hogy kényelmesen elheveredve dumcsizhassatok szex előtt, vagy utána.

* Sokan kedvelik a lilát a hálószobában, pedig ez a szín túlságosan hideg, nem hat serkentően. A piros, az arany vagy az ezüst viszont felkorbácsolja a vágyat. Ha fokozni akarjátok a szenvedélyt, bármilyen alapszínű is a hálószoba, feltétlenül találjatok helyet valami rózsaszínnek.

* Gondoskodjatok hangulatvilágításról. Tudományos kutatások szerint a teljes sötétség vagy az erős mesterséges megvilágítás hátrányosan befolyásolja a természetes szexuális késztetést. Olyan hangulatlámpát válasszatok, melynek ernyője kúp formájú. Önkéntelenül is a szex jut róla eszükbe, meglátják.

* Ne tartsatok az éjjeliszekrényen családi képeket, gyermekfotókat. Inkább saját képeiteket tartsátok ott, lehetőleg olyan fényképeket, amelyen egymás társaságában vannak.

* Mindig megfelelő legyen a hőmérséklet, miközben szeretkeztek. Erre azért kell figyelni, mert az alváshoz általában jobb az alacsonyabb hőmérséklet, ám szerelmeskedés közben éppen a fordítottja igaz: minél melegebb van, annál forróbb az ölelés.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Itt az igazság! Ahogy alszol, olyan a kapcsolatod a pároddal!
Megtekintve 3678 alkalommal

Itt az igazság! Ahogy alszol, olyan a kapcsolatod a pároddal! Lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de az alváspóz sokat árulkodik arról, hogy éppen hol jár a kapcsolatotok. Alváspózban összefonódtak? Vagy szabad teret hagytok a másiknak? Rólatok mit árul el az alvási pozíciótok?

Miértek a rossz szexben
Megtekintve 3399 alkalommal

Miértek a rossz szexben Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne
Megtekintve 3539 alkalommal

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne Pensylvániai tudósok szerint, amíg a nők szex után még ölelkezni és beszélgetni szeretnének, addig a férfiak ilyenkor egy cigarettára, kávéra vagy valami harapnivalóra vágynak inkább.

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal
Megtekintve 3250 alkalommal

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal Egy új tanulmány szerint rombolja a párok szexuális életét, ha egy nő túl jóban van partnere barátaival. A chicagói orvosok által elvégzett kutatások olyan kapcsolatokat vizsgáltak, ahol a partnerek szexuális problémákról számoltak be. Amikor a körültekintő elemzés során a párok társas kapcsolatait elemezték, meglepő eredményekre lettek figyelmesek.