Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4707 alkalommal

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk!


Prosztata gondok? Szexet ajánlunk!
A prosztatitisz (prosztatagyulladás) a férfiak egyik leggyakoribb betegsége. És a közhittel ellentétben nem csak az időseket fenyegeti: a baktérium rengeteg fiatalt, sőt, nőket is ezrével fertőz meg.

Prosztatatan
A prosztata, magyarul dülmirigy (a férfi nemi szervek egyike) alig 20 grammos, diónyi és nagyon érzékeny szerv: baktérium juthat a húgycsövön át a prosztatába nemi fertőzés miatt, szakszerűtlen katéterezés, hólyagtükrözés útján, szennyezett fürdőben, de kiválthatja gyulladását egy furunkulus, mandula- vagy bélgyulladás, vagy akár egy influenza is. A baktériumok miatt begyulladt szerv gyakorta nem okoz panaszt, vagy a tünetek nem egyértelműek – így akár évekig roncsolhat a prosztatitisz.

Oda-vissza fertőződnek
A hölgyek hormonális érésük kezdetétől, vagy már korábban is eljutnak a nőgyógyászhoz, ám a férfiak gyakorta csak 50 felett, vagy még később keresik fel először az urológust. A nőgyógyászati gyulladások 40-50 százalékánál a partner is fertőzött. Hogy a gyulladt prosztatájú férfi megfertőzi partnerét, és ha nem kezelik ki mindkettőt, állandósul a visszafertőződés – ezt mindenki tudja. Mégis kevesen tesznek ellene. Az a férfi pedig, aki ódzkodik a vizsgálat kellemetlenségeitől, nem csak partnerével szemben felelőtlen, de önmagával szemben is!

Óvszer receptre
Ha viszont orvoshoz fordul a beteg, gyulladása gyógyszerekkel hatásosan és gyorsan kikezelhető. Ajánlott még a rendszeres testmozgás, intimtorna – és a szex is! A szexuális élet ugyanis kiváló prosztatamasszázs, és az ondóürítés megakadályozza a váladékpangást, nehezíti a baktériumok beágyazódását. De a gumióvszer kötelező – ez védi a partnereket az esetleges visszafertőződéstől!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük?
Megtekintve 6372 alkalommal

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük? Újra és újra kérdezitek, hogy milyen a jó pénisz, hogyan és hol mérjük, hogy viszonyítható legyen és közben nem érthető, hogy mi értelme van a mérésnek, mit lehet megtudni belőle. Íme, hogyan vizsgálhatod meg magadat hozzáértőbb módon otthon.

Mi kell a nőnek?
Megtekintve 4843 alkalommal

Mi kell a nőnek? A legfrissebb internetes kutatás a szexuális együttlétek minőségéről

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 11717 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.

Ejakulálnak-e a nők?
Megtekintve 4780 alkalommal

Ejakulálnak-e a nők? Az ősi írások szerint létezik, számos nő megtapasztalta, de a tudomány továbbra is tagadja, hogy a nők ejakulálnak.