Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9580 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek


4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!

Lóra!
A póz legnagyobb előnye, hogy mivel te vagy felül, tiéd a maximális irányítás. Ülj a hanyatt fekvő párodra lovagló helyzetben és vezesd magadba a péniszét. Játssz a behatolás mélységével, hüvelyizmaiddal időnként rászorítva (összehúz-elernyeszt) párod hímvesszőjére. Csiklódat olyan ütemben dörzsölheted párod ágyékához, ahogyan neked jól esik. Ha még jobban meg szeretnétek fejelni a lovaglást, fordulj háttal párodnak, simogasd a combját, a herezacskóit vagy a pénisze tövét.

Variáld a hagyományost
A történet a jól ismert misszionárius pózból indul, tehát első lépésként feküdj a hátadra, és tárd szét a combod. A megoldás legalább annyira "kettő az egyben", mint a sampon és a balzsam, hiszen ha a férfi rád hajol, nemcsak a vagina kerül játékba, hanem behatoláskor a csiklódat is ingerli. Ráadásul látványnak sem leszel így utolsó, a férfiszemnek rendkívül tetszetős egy széttárulkozó női öl. Ha az alaphelyzet megvan, emeld fel az egyik lábad és tedd a férfi vállára, így mélyül a behatolás és nő az élvezet. Közben végig figyelj arra, hogy a medencéd tartsd megemelve. Ha képtelen vagy ellenőrizni a helyes tartást az események hevében, sokat segíthet egy ügyesen elhelyezett kispárna.

Ágy széle, fej lelóg
Itt is a misszionárius az alap, csak az elhelyezkedés egy kicsit rafináltabb, mint az előbb. Csússz az ágy szélére és homoríts, az sem baj, ha a fejed lelóg közben. Tárd szét a combod és engedd magadba a férfit, miközben lassan mozgatod a csipőd. Ha odafigyelsz arra, hogy a ritmust te szabályozd, az élvezet nem marad el.

Jó öreg francia...
Mindenképpen érdemes néhány hancúrt feláldozni az orális kielégülés oltárán. Minél tovább húzza párod a kényeztetést, annál nagyobb lesz az élvezet. Fontos az alapozás: ne essen azonnal neki célirányosan a lényegnek, hanem barangoljon rajtad, s mikor már minden idegvégződésed érte üvölt, akkor térjen csak a lényegre. Időzzön el a szeméremdombon, majd vegye az irányt a külső és belső szeméremajkak felé, s végül érkezzen meg a csiklódhoz. A lehetőségek tárháza a végtelenhez közelít: párod variálhatja az intenzitást, a mélységet vagy éppen azt, hogy nyelvével mikor melyik testrészedre fókuszál. Csak akkor lehet jóleső az orális barangolás, ha sutba hajítotok minden gátlást és megadjátok neki a szükséges időt.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak?
Megtekintve 7727 alkalommal

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak? A férfiak vagy a nők bírják ki tovább egymás nélkül? Melyik nem képes könnyebben elviselni a szex hiányát? Egyszerű a válasz.

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró
Megtekintve 5860 alkalommal

Valóban létezik a G-pont! Csak nagyon apró Nem csoda, hogy rendkívül nehéz megtalálni. Egy orvos azt állítja, hogy bebizonyították, hogy a G-pont valóban létezik - de állítása szerint a méretei 8.1mm 3.6mm a 1.5mm. Tehát meglehetősen kicsit.

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok
Megtekintve 6536 alkalommal

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok Nem egyszer előfordul, hogy álmainkban vagy vágyképeinkben olyan szexuális fantáziák jelennek meg, amelyeket, ha fel kéne vállalnunk, bizony nagyon kellemetlenül éreznénk magunkat.

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 17141 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.