Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7708 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek


4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!

Lóra!
A póz legnagyobb előnye, hogy mivel te vagy felül, tiéd a maximális irányítás. Ülj a hanyatt fekvő párodra lovagló helyzetben és vezesd magadba a péniszét. Játssz a behatolás mélységével, hüvelyizmaiddal időnként rászorítva (összehúz-elernyeszt) párod hímvesszőjére. Csiklódat olyan ütemben dörzsölheted párod ágyékához, ahogyan neked jól esik. Ha még jobban meg szeretnétek fejelni a lovaglást, fordulj háttal párodnak, simogasd a combját, a herezacskóit vagy a pénisze tövét.

Variáld a hagyományost
A történet a jól ismert misszionárius pózból indul, tehát első lépésként feküdj a hátadra, és tárd szét a combod. A megoldás legalább annyira "kettő az egyben", mint a sampon és a balzsam, hiszen ha a férfi rád hajol, nemcsak a vagina kerül játékba, hanem behatoláskor a csiklódat is ingerli. Ráadásul látványnak sem leszel így utolsó, a férfiszemnek rendkívül tetszetős egy széttárulkozó női öl. Ha az alaphelyzet megvan, emeld fel az egyik lábad és tedd a férfi vállára, így mélyül a behatolás és nő az élvezet. Közben végig figyelj arra, hogy a medencéd tartsd megemelve. Ha képtelen vagy ellenőrizni a helyes tartást az események hevében, sokat segíthet egy ügyesen elhelyezett kispárna.

Ágy széle, fej lelóg
Itt is a misszionárius az alap, csak az elhelyezkedés egy kicsit rafináltabb, mint az előbb. Csússz az ágy szélére és homoríts, az sem baj, ha a fejed lelóg közben. Tárd szét a combod és engedd magadba a férfit, miközben lassan mozgatod a csipőd. Ha odafigyelsz arra, hogy a ritmust te szabályozd, az élvezet nem marad el.

Jó öreg francia...
Mindenképpen érdemes néhány hancúrt feláldozni az orális kielégülés oltárán. Minél tovább húzza párod a kényeztetést, annál nagyobb lesz az élvezet. Fontos az alapozás: ne essen azonnal neki célirányosan a lényegnek, hanem barangoljon rajtad, s mikor már minden idegvégződésed érte üvölt, akkor térjen csak a lényegre. Időzzön el a szeméremdombon, majd vegye az irányt a külső és belső szeméremajkak felé, s végül érkezzen meg a csiklódhoz. A lehetőségek tárháza a végtelenhez közelít: párod variálhatja az intenzitást, a mélységet vagy éppen azt, hogy nyelvével mikor melyik testrészedre fókuszál. Csak akkor lehet jóleső az orális barangolás, ha sutba hajítotok minden gátlást és megadjátok neki a szükséges időt.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ezért kerülik a nők a szexet!
Megtekintve 4492 alkalommal

Ezért kerülik a nők a szexet! A legújabb felmérések szerint a nők fele annyira kövérnek érzi magát, hogy inkább elutasítja a szexuális együttlétet az aktuális partnerrel.

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül?
Megtekintve 4053 alkalommal

Működik egy kapcsolat bizalom nélkül? A bizalom minden kapcsolatnak az alapja, vallják. Feltétel nélkül az igazi, mondják. Ha nincs meg a bizalom két ember között, akkor az a viszony halálra van ítélve, vagy legalábbis mindenképpen bukásra.

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal
Megtekintve 4293 alkalommal

Rontja a szexet, ha a feleség túl jóban van a haverokkal Egy új tanulmány szerint rombolja a párok szexuális életét, ha egy nő túl jóban van partnere barátaival. A chicagói orvosok által elvégzett kutatások olyan kapcsolatokat vizsgáltak, ahol a partnerek szexuális problémákról számoltak be. Amikor a körültekintő elemzés során a párok társas kapcsolatait elemezték, meglepő eredményekre lettek figyelmesek.

Szigorúan titkos női fantáziák
Megtekintve 5697 alkalommal

Szigorúan titkos női fantáziák Egy fantázia nem jelent feltétlen olyan dolgot, amire valójában vágyunk. Elég csak képzelődni, álmodozni – nem feltétlen akarjuk az életben is megtapasztalni.