Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8351 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek


4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!

Lóra!
A póz legnagyobb előnye, hogy mivel te vagy felül, tiéd a maximális irányítás. Ülj a hanyatt fekvő párodra lovagló helyzetben és vezesd magadba a péniszét. Játssz a behatolás mélységével, hüvelyizmaiddal időnként rászorítva (összehúz-elernyeszt) párod hímvesszőjére. Csiklódat olyan ütemben dörzsölheted párod ágyékához, ahogyan neked jól esik. Ha még jobban meg szeretnétek fejelni a lovaglást, fordulj háttal párodnak, simogasd a combját, a herezacskóit vagy a pénisze tövét.

Variáld a hagyományost
A történet a jól ismert misszionárius pózból indul, tehát első lépésként feküdj a hátadra, és tárd szét a combod. A megoldás legalább annyira "kettő az egyben", mint a sampon és a balzsam, hiszen ha a férfi rád hajol, nemcsak a vagina kerül játékba, hanem behatoláskor a csiklódat is ingerli. Ráadásul látványnak sem leszel így utolsó, a férfiszemnek rendkívül tetszetős egy széttárulkozó női öl. Ha az alaphelyzet megvan, emeld fel az egyik lábad és tedd a férfi vállára, így mélyül a behatolás és nő az élvezet. Közben végig figyelj arra, hogy a medencéd tartsd megemelve. Ha képtelen vagy ellenőrizni a helyes tartást az események hevében, sokat segíthet egy ügyesen elhelyezett kispárna.

Ágy széle, fej lelóg
Itt is a misszionárius az alap, csak az elhelyezkedés egy kicsit rafináltabb, mint az előbb. Csússz az ágy szélére és homoríts, az sem baj, ha a fejed lelóg közben. Tárd szét a combod és engedd magadba a férfit, miközben lassan mozgatod a csipőd. Ha odafigyelsz arra, hogy a ritmust te szabályozd, az élvezet nem marad el.

Jó öreg francia...
Mindenképpen érdemes néhány hancúrt feláldozni az orális kielégülés oltárán. Minél tovább húzza párod a kényeztetést, annál nagyobb lesz az élvezet. Fontos az alapozás: ne essen azonnal neki célirányosan a lényegnek, hanem barangoljon rajtad, s mikor már minden idegvégződésed érte üvölt, akkor térjen csak a lényegre. Időzzön el a szeméremdombon, majd vegye az irányt a külső és belső szeméremajkak felé, s végül érkezzen meg a csiklódhoz. A lehetőségek tárháza a végtelenhez közelít: párod variálhatja az intenzitást, a mélységet vagy éppen azt, hogy nyelvével mikor melyik testrészedre fókuszál. Csak akkor lehet jóleső az orális barangolás, ha sutba hajítotok minden gátlást és megadjátok neki a szükséges időt.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak?
Megtekintve 6970 alkalommal

Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak? A férfiak vagy a nők bírják ki tovább egymás nélkül? Melyik nem képes könnyebben elviselni a szex hiányát? Egyszerű a válasz.

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel
Megtekintve 5163 alkalommal

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel A férfit sem kötelezően röpíti minden egyes aktus a mennyországba - ő is lehet frigid. Azokról van szó, akiknek adódnak apró örömei, de ritkán nagy szárnyalásai. Néhány ismérv, ami a férfi frigiditását jelzi.

Irány meztelenföld!
Megtekintve 5666 alkalommal

Irány meztelenföld! Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

Amikor a Nő a szexről beszél...
Megtekintve 9241 alkalommal

Amikor a Nő a szexről beszél... Adjuk a jeleket - Fogod? Észreveszik-e, és ha igen, jól értelmezik a nekik küldött jeleket a pasik? Vajon mit gondol erről egy igazi nő? Cikkünkből megtudhatod!