Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8912 alkalommal

4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek


4 póz, amivel garantált az élvezet - Nőknek
Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör... 4 pozíció, amiket már valószínűleg probáltál is, ám sokkal több lehetőséget és élvezetet rejtegetnek, mint gondolnád. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Szóval, élvezetre fel!

Lóra!
A póz legnagyobb előnye, hogy mivel te vagy felül, tiéd a maximális irányítás. Ülj a hanyatt fekvő párodra lovagló helyzetben és vezesd magadba a péniszét. Játssz a behatolás mélységével, hüvelyizmaiddal időnként rászorítva (összehúz-elernyeszt) párod hímvesszőjére. Csiklódat olyan ütemben dörzsölheted párod ágyékához, ahogyan neked jól esik. Ha még jobban meg szeretnétek fejelni a lovaglást, fordulj háttal párodnak, simogasd a combját, a herezacskóit vagy a pénisze tövét.

Variáld a hagyományost
A történet a jól ismert misszionárius pózból indul, tehát első lépésként feküdj a hátadra, és tárd szét a combod. A megoldás legalább annyira "kettő az egyben", mint a sampon és a balzsam, hiszen ha a férfi rád hajol, nemcsak a vagina kerül játékba, hanem behatoláskor a csiklódat is ingerli. Ráadásul látványnak sem leszel így utolsó, a férfiszemnek rendkívül tetszetős egy széttárulkozó női öl. Ha az alaphelyzet megvan, emeld fel az egyik lábad és tedd a férfi vállára, így mélyül a behatolás és nő az élvezet. Közben végig figyelj arra, hogy a medencéd tartsd megemelve. Ha képtelen vagy ellenőrizni a helyes tartást az események hevében, sokat segíthet egy ügyesen elhelyezett kispárna.

Ágy széle, fej lelóg
Itt is a misszionárius az alap, csak az elhelyezkedés egy kicsit rafináltabb, mint az előbb. Csússz az ágy szélére és homoríts, az sem baj, ha a fejed lelóg közben. Tárd szét a combod és engedd magadba a férfit, miközben lassan mozgatod a csipőd. Ha odafigyelsz arra, hogy a ritmust te szabályozd, az élvezet nem marad el.

Jó öreg francia...
Mindenképpen érdemes néhány hancúrt feláldozni az orális kielégülés oltárán. Minél tovább húzza párod a kényeztetést, annál nagyobb lesz az élvezet. Fontos az alapozás: ne essen azonnal neki célirányosan a lényegnek, hanem barangoljon rajtad, s mikor már minden idegvégződésed érte üvölt, akkor térjen csak a lényegre. Időzzön el a szeméremdombon, majd vegye az irányt a külső és belső szeméremajkak felé, s végül érkezzen meg a csiklódhoz. A lehetőségek tárháza a végtelenhez közelít: párod variálhatja az intenzitást, a mélységet vagy éppen azt, hogy nyelvével mikor melyik testrészedre fókuszál. Csak akkor lehet jóleső az orális barangolás, ha sutba hajítotok minden gátlást és megadjátok neki a szükséges időt.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek
Megtekintve 7124 alkalommal

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek Nem kell fejen állnod, nem kell végigzongoráznod a Káma-szútrát ahhoz, hogy a szex jó legyen. Használj egyszerű trükköket. Bár jól jöhetnek a rafinált és bonyolult szextrükkök, amikkel színesítheted a szexuális életed, de valljuk be, a legtöbb pár az egyszerűség híve. Az egyszerűség azonban nem egyenlő az unalommal!

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 6372 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 11213 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld!
Megtekintve 5225 alkalommal

Mindent megteszel a csodás előjátékért? Teszteld! A szex egyik legfontosabb része az előjáték. Nem túlzás azt állítani, hogy ezen áll vagy bukik az együttlét minősége. De előfordul, hogy nem mindenki fordít megfelelő figyelmet minderre. Sőt, olyan is akad, aki szíve szerint átugraná ezt az egészet. Te hogyan állsz ehhez a témához? Teszteld magad!