Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4700 alkalommal

Szvinger klubok


Szvinger klubok
A szvinger klub látogatói is hétköznapi emberek, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket, vagy esetleg kipróbálni olyan dolgokat, amikre máshogy nehezen lenne alkalmuk.

Mostanában egyre gyakoribb, hogy szvinger klub nyílik. Annyi mindent lehet hallani a szvinger klubokról és az emberekről, akik oda járnak, de valójában alig tudunk olyan konkrét személyt, aki megfordult már ilyenben, esetleg néhány celeb kivételével.

Pedig a szvinger klub látogatói is hétköznapi emberek, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket, vagy esetleg kipróbálni olyan dolgokat, amikre máshogy nehezen lenne alkalmuk.

Kik a szvingerek?
A szó jelentése az angol szlengben: élénk, nyitott szexuális gondolkodású ember. Eredetét tekintve azonban egyáltalán nincs szó XX. századi újdonságról: már több ezer évvel ezelőtt, mikor a görögök vagy rómaiak ünnepeltek valamit, gyakori volt, hogy a szórakozás hasonló, több szereplős orgiává alakult. A klubok alapvetően partnercseréről és új dolgok felfedezéséről szólnak.

A szvinger klubokban a résztvevők általában több típusból tevődnek össze: vannak, akik hosszú és őszinte párkapcsolatban élnek, de felvetődött közöttük, hogy vagy azt szeretnék, ha mások néznék őket szex közben, vagy azt, hogy másokkal is létesíthessenek szexuális viszonyt, amit partnerük szívesen végignéz. Vannak, akik szeretnék kipróbálni az orgiákat, vagyis a több szereplős szexuális együttlétet, illetve vannak az éppen egyedül élők, akik a szingliség miatt nem szeretnének lemaradni a szex nyújtotta örömökről.

Olyan emberek tehát a látogatók, akik nyitottan gondolkoznak a szexről és most szeretnének kipróbálni valami újat. Vagy egy másik embert vagy embereket, vagy azt, hogy látják őket szex közben, vagy azt, ha egy domina utasítja őket mindenre.

Szabályok
Általában minden klubnak megvannak a maga szabályai, amik nem sokban különböznek egymástól. Ilyen például, hogy mindent szabad, ami mindenkinek tetszik, de semmi nem kötelező, a résztvevők nem kényszeríthetik egymást semmire akaratukon kívül. Nincs anyagi ellenszolgáltatás, az egyetlen cél a szexuális élet színesítése, természetesen mindenki nagykorú és mindenki ügyel a másik testi épségére.

Nagyon népszerűek a domina szobák is, de ott is csak olyan történik, ami minden résztvevőnek tetszik. Hogy mi fog történni, azt megbeszélik, de persze közben is ki lehet szállni, ha valaki meggondolja magát.

Megjelenés szempontjából a leggyakoribb, hogy ruha nélkül, vagy minimális ruhában jelennek meg a résztvevők, ami lehet esetleg bikini, vagy egy szexi fehérnemű.

Szobák
Természetesen vannak több személyes, több ágyas, tükrös hálószobák, jakuzzik, emellett pedig zuhanyzók és fürdők állnak a látogatók rendelkezésére. Van zárható és nem zárható szoba, a bent lévők jelezni tudják, ha több személyt már nem szeretnének beengedni maguk közé.

Népszerű a "lyukas szoba", aminek a lényege, hogy a partnerek nem látják egymást, csak egy lyukon keresztül érintkeznek.

Extra műsorok
Ha valaki még ezeken túl is extrémebb szórakozásra vágyik, akkor részt vehet például a Gang Bang party-n (több férfi, egy nő), gyakoriak a szerepjátékok és népszerű szereplő a domina is.

Emellett van lehetőség a fetisizmusnak való hódolásra és a hasonló neműekkel való szexuális kapcsolat létesítésére, vagy pusztán annak szemlélésére is.

Étel, ital
A szvinger klubokba a belépő árában általában korlátlan étel- és italfogyasztás is benne foglaltatik. Az italok szolgálják az ellazulást, az ételek pedig azt, hogy a parti alatt vagy vége felé még új erőre kapjanak a résztvevők.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk!
Megtekintve 4707 alkalommal

Prosztata gondok? Szexet ajánlunk! A prosztatitisz (prosztatagyulladás) a férfiak egyik leggyakoribb betegsége. És a közhittel ellentétben nem csak az időseket fenyegeti: a baktérium rengeteg fiatalt, sőt, nőket is ezrével fertőz meg.

Oldalsó behatolás
Megtekintve 5889 alkalommal

Oldalsó behatolás Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nő, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Megtekintve 3927 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás? Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

Popsi-jogsi
Megtekintve 6924 alkalommal

Popsi-jogsi A legutóbbi felmérések szerint a fiatalok körében az orális szex mellett az anális is egyre népszerűbb, annak ellenére, hogy a világ számos országában ez még ma is bűncselekménynek számít, ráadásul nemrég még komoly tabu volt.