Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11098 alkalommal

Anál nőknek pro és kontra


Anál nőknek pro és kontra
A tétel egyszerű, a legtöbb férfi vágyik az anális szexre, hiszen a bejárat sokak szemében tiltott és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a hátsó behatolás pedig nem megszokott. Akárhogy is, a férfi szereti hátulról csinálni, de mi a helyzet a nőkkel? Ők vajon miért utasítják el, illetve miért kedvelik a popsiszexet?

Nem mindig jó
Az anális szexnek megvannak a maga játékszabályai, fontos alaplépései, miket unalomig ismételhetünk, s tudjuk, ha nem ezek szerint járunk el, ha nem vagyunk körültekintőek és óvatosak, az anális móka fordítva sülhet el, és garantált, hogy örökre elvesszük a nő kedvét a kísérletezéstől. (Példának okáért, ha párunkat már az első adandó alkalommal az ambulanciára kell vinnünk repedés miatt, ne reméljünk a jövőben túl sokat). A popsit tágítani, szoktatni kell a szexhez, és legalább annyira finoman kell vele bánni, mint a partner többi testnyílásával.

Kényeztessük hát kezdetben szájjal, ujjakkal, és ha már teljes a feloldódás, próbálkozhatunk a hímvesszővel vagy valamilyen játékszerrel. Tartsuk észben, hogy az erőteljes behatolás szigorúan tilos, csakis addig menjünk el, míg a közösülés nem jár fájdalommal, elvégre eredeti funkcióját tekintve a popsit másra tervezték, ne legyünk hát türelmetlenek. Az ellenálló izmot szoktatni lehet a dologhoz, és idővel úgy engedi majd magába a hímvesszőt, mint amennyire erőteljesen az elején tiltakozott. Síkosító nélkül eszünkbe se jusson próbálkozni, elvégre a végbél nem termel váladékot, és csak partnerünk fájdalmát fokozzuk, ha a kenőanyag használatát elmulasztjuk.

Ez azonban csak a dolog technikai része, ami sokkal fontosabb, hogy lelkiekben talán nagyobb felkészülést kíván, mint bármilyen más szexuális aktus. Gyakran emlegetjük, a nők többsége képtelen érzelmek nélkül odaadni magát, így ha egyszer zöld jelzést ad a fenekébe, azzal semmiképp ne éljünk vissza, mert a bizalom és az elfogadás olyan fokát jelenti, amit mindenképpen értékelni kell. Ha visszaélünk ezzel, elfelejthetjük az anális kalandozást, hiszen az anális szex lelki vetülete nem más, minthogy a nő lemond az irányítás jogáról, a férfira bízza magát, és olyan helyre engedi, ahová jellemzően senki és semmi nem hatol be.

Mindez a legtöbb nőnek nem magától értetődő dolog, még akkor sem, ha vágyik az anális szexre, hisz kiszolgáltatottá és alávetetté válik, ami nem a legszokványosabb állapotok egyike. Szintén feszélyező tényező lehet számukra a hátsó behatolás tisztátalansága, kevés olyan nő van, akit ne zavarnának az anális szexszel járó esetleges nyomok, s kezdő vagy spontán análozóknál a megelőző tisztálkodás (haladóknál beöntés) sem mindig kivitelezhető.

De azért mégis
Tudjuk jól, hogy az anális szex a nő számára legalább annyira élvezetes lehet, mint amennyire örömteli a férfi számára. A dolog már csak anatómiailag is lehetséges, hiszen a vagina és a végbél közel egymás mellett futnak, a szexuális ingerekre érzékeny idegek a közelben helyezkednek el. Elméletileg tehát semmi nem áll az anális öröm útjában, gyakorlatilag azonban tudni kell helyesen behatolni ahhoz, hogy a kedves is rákapjon a dolog ízére. Ehhez első körben elengedhetetelen, hogy a partner a teljes ellazulás és fokozott izgalom állapotában várja az örömöt, amihez jobb, ha tudod, nem pusztán a lyukra kell koncentrálni, hanem a környező területekre is.

A nők imádják, ha maszírozzák a popsit, ha gyúrják, nyalják, dögönyözik őket, így nagyobb eséllyel lesz részünk egy kellemes merüléseben, semmint, ha egyből berontanánk. Ha pedig már a popsimasszázsnál járunk, tegyünk egy kis kitérőt a hát, a nyak és a csípő irányába is. Simogassuk és kényeztessük ezeket a területeket ahhoz, hogy partnerünk könnyedén eljuthasson a tökéletes feloldódás állapotába - ezt garantáltan egy nő sem utasítja vissza.

Mint tudjuk, olykor az se baj, ha kissé fájdalmas az együttlét, elvégre a fájdalom szexuális vetülete nem újdonság, ilyen esetben mindenképp a nő visszajelzései az irányadóak, vagyis, ha ő azt mondja stop, tartsuk ezt tiszteletben, hogy minden egyes mozdulat az ő beleegyezésével történhessen. Az anális szex öröme egészen különleges, és megfelelő technikával, a gátlások lerombolásával, a teljes beleegyezéssel olyan tudatállapotba kerülhet a nő, amit nem cserélne el semmivel. Főleg, ha a férfi sem zárkózik el egy hasonló kalandtól, hisz análisan a pasik is izgathatók, így az adok-kapok egy megfelelő játékszerrel könnyen kivitelezhető.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Így nyúlj a nődhöz!
Megtekintve 9626 alkalommal

Így nyúlj a nődhöz! A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

Amitől az óvszer sem véd...
Megtekintve 5741 alkalommal

Amitől az óvszer sem véd... Az óvszer az egyik legnépszerűbb védekezési mód a nem kívánt terhességgel és különféle nemi betegségekkel szemben, de nem minden ellen hatásos. Mik ezek?

Miért maszturbálunk?
Megtekintve 7446 alkalommal

Miért maszturbálunk? A maszturbáció a nemi szervek saját kezű izgatása az orgazmus eléréséig - de vajon a természetes viselkedés része-e?

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem
Megtekintve 5647 alkalommal

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a közöttetek lévő érzések már nem a régiek. Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor érdemes elgondolkoznotok azon, hogy van-e még közös jövőtök.