Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 10613 alkalommal

Anál nőknek pro és kontra


Anál nőknek pro és kontra
A tétel egyszerű, a legtöbb férfi vágyik az anális szexre, hiszen a bejárat sokak szemében tiltott és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a hátsó behatolás pedig nem megszokott. Akárhogy is, a férfi szereti hátulról csinálni, de mi a helyzet a nőkkel? Ők vajon miért utasítják el, illetve miért kedvelik a popsiszexet?

Nem mindig jó
Az anális szexnek megvannak a maga játékszabályai, fontos alaplépései, miket unalomig ismételhetünk, s tudjuk, ha nem ezek szerint járunk el, ha nem vagyunk körültekintőek és óvatosak, az anális móka fordítva sülhet el, és garantált, hogy örökre elvesszük a nő kedvét a kísérletezéstől. (Példának okáért, ha párunkat már az első adandó alkalommal az ambulanciára kell vinnünk repedés miatt, ne reméljünk a jövőben túl sokat). A popsit tágítani, szoktatni kell a szexhez, és legalább annyira finoman kell vele bánni, mint a partner többi testnyílásával.

Kényeztessük hát kezdetben szájjal, ujjakkal, és ha már teljes a feloldódás, próbálkozhatunk a hímvesszővel vagy valamilyen játékszerrel. Tartsuk észben, hogy az erőteljes behatolás szigorúan tilos, csakis addig menjünk el, míg a közösülés nem jár fájdalommal, elvégre eredeti funkcióját tekintve a popsit másra tervezték, ne legyünk hát türelmetlenek. Az ellenálló izmot szoktatni lehet a dologhoz, és idővel úgy engedi majd magába a hímvesszőt, mint amennyire erőteljesen az elején tiltakozott. Síkosító nélkül eszünkbe se jusson próbálkozni, elvégre a végbél nem termel váladékot, és csak partnerünk fájdalmát fokozzuk, ha a kenőanyag használatát elmulasztjuk.

Ez azonban csak a dolog technikai része, ami sokkal fontosabb, hogy lelkiekben talán nagyobb felkészülést kíván, mint bármilyen más szexuális aktus. Gyakran emlegetjük, a nők többsége képtelen érzelmek nélkül odaadni magát, így ha egyszer zöld jelzést ad a fenekébe, azzal semmiképp ne éljünk vissza, mert a bizalom és az elfogadás olyan fokát jelenti, amit mindenképpen értékelni kell. Ha visszaélünk ezzel, elfelejthetjük az anális kalandozást, hiszen az anális szex lelki vetülete nem más, minthogy a nő lemond az irányítás jogáról, a férfira bízza magát, és olyan helyre engedi, ahová jellemzően senki és semmi nem hatol be.

Mindez a legtöbb nőnek nem magától értetődő dolog, még akkor sem, ha vágyik az anális szexre, hisz kiszolgáltatottá és alávetetté válik, ami nem a legszokványosabb állapotok egyike. Szintén feszélyező tényező lehet számukra a hátsó behatolás tisztátalansága, kevés olyan nő van, akit ne zavarnának az anális szexszel járó esetleges nyomok, s kezdő vagy spontán análozóknál a megelőző tisztálkodás (haladóknál beöntés) sem mindig kivitelezhető.

De azért mégis
Tudjuk jól, hogy az anális szex a nő számára legalább annyira élvezetes lehet, mint amennyire örömteli a férfi számára. A dolog már csak anatómiailag is lehetséges, hiszen a vagina és a végbél közel egymás mellett futnak, a szexuális ingerekre érzékeny idegek a közelben helyezkednek el. Elméletileg tehát semmi nem áll az anális öröm útjában, gyakorlatilag azonban tudni kell helyesen behatolni ahhoz, hogy a kedves is rákapjon a dolog ízére. Ehhez első körben elengedhetetelen, hogy a partner a teljes ellazulás és fokozott izgalom állapotában várja az örömöt, amihez jobb, ha tudod, nem pusztán a lyukra kell koncentrálni, hanem a környező területekre is.

A nők imádják, ha maszírozzák a popsit, ha gyúrják, nyalják, dögönyözik őket, így nagyobb eséllyel lesz részünk egy kellemes merüléseben, semmint, ha egyből berontanánk. Ha pedig már a popsimasszázsnál járunk, tegyünk egy kis kitérőt a hát, a nyak és a csípő irányába is. Simogassuk és kényeztessük ezeket a területeket ahhoz, hogy partnerünk könnyedén eljuthasson a tökéletes feloldódás állapotába - ezt garantáltan egy nő sem utasítja vissza.

Mint tudjuk, olykor az se baj, ha kissé fájdalmas az együttlét, elvégre a fájdalom szexuális vetülete nem újdonság, ilyen esetben mindenképp a nő visszajelzései az irányadóak, vagyis, ha ő azt mondja stop, tartsuk ezt tiszteletben, hogy minden egyes mozdulat az ő beleegyezésével történhessen. Az anális szex öröme egészen különleges, és megfelelő technikával, a gátlások lerombolásával, a teljes beleegyezéssel olyan tudatállapotba kerülhet a nő, amit nem cserélne el semmivel. Főleg, ha a férfi sem zárkózik el egy hasonló kalandtól, hisz análisan a pasik is izgathatók, így az adok-kapok egy megfelelő játékszerrel könnyen kivitelezhető.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 5635 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat!
Megtekintve 6626 alkalommal

11 tipp, hogy megőrizd az erekciódat! Az erekciós problémák nem is olyan ritkák a férfiaknál, mint gondolnánk! Íme 11 tipp, amellyel sokat tehetünk azért, hogy ne adódjon gond az ágyban!

A jó szex csak tizenhárom percig tart
Megtekintve 5895 alkalommal

A jó szex csak tizenhárom percig tart Hiszik vagy sem, de az elképzeléseik ellenére a jó szex csak tizenhárom percig, vagy még rövidebb ideig tart, bár ebbe az előjáték egyáltalán nem számít bele.

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Megtekintve 7164 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!