Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4386 alkalommal

Szerelem korkülönbséggel - Működhet?


Szerelem korkülönbséggel - Működhet?
A mai világban már kevés dolog megbotránkoztató, ám a párkapcsolatokban előforduló extrém korkülönbségekre még mindig felkapják a fejüket az emberek

Rosszindulatú megjegyzések
A legfontosabb, hogy tisztázzuk, mit is értünk jelentős korkülönbségen, hisz egy tizenéves lány esetében már egy pár évvel idősebb udvarló is meghökkentő, míg a 20 év felettiek esetében akár a 10-20 év is teljesen megszokott lehet. Persze akadnak ennél jóval extrémebb párok, ahol a felek között akár 50 év eltérés is lehet. A nagy korkülönbség napjaink társadalmában kézen fogva jár a rosszindulattal és a pletykákkal, hisz kevés ember tudja csak elhinni, hogy ezek a kapcsolatok a szerelemre, nem pedig a pénzre épülnek.

Konzervatív világszemlélet
A felek közötti kor eltérésnek megvannak a maga előnyei és buktatói, hisz elkerülhetetlenek a generációs szakadékból fakadó súrlódások. A legnagyobb nehézséget talán a környezet rosszallása és néha a család ellenvetése jelenti, hisz ilyenkor általában kritikusabb szemmel vizsgálják a románc életképességét. A viták leggyakoribb forrása a felek közötti gondolkodásmódbeli eltérés, hisz valószínűleg az idősebb fél mindig konzervatívabban fogja szemlélni a világot, s a két fél némely esetben merőben eltérő dolgokra vágyik.

Szexualitás
A közös élet tervezgetésekor azt is figyelembe kell venni, hogy a természetes folyamatokkal számolva, valószínűleg az idősebb fél előbb el fog halálozni, s a fiatalabb egyedül marad. A generációs betegségeket is számba véve előfordulhat, hogy míg az egyik fél túrázna, nyaralni menne, addig a másik már nem bírja szusszal az aktív életvitel és inkább csak pihenni vágyik. A legnagyobb buktatók egyike a szexualitás, hisz előfordulhat, hogy az egyik fél meglepően fiatal, még nem áll készen a szexre, míg a partnerének már szüksége van a kapcsolat ilyen jellegű megerősítésére is. Ha idősebb párról beszélünk ott a csökkenő szexuális aktivitás lehet a vízválasztó.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mi az a Swinger Club?
Megtekintve 7267 alkalommal

Mi az a Swinger Club? Sokszor hallani ezt a kifejezést manapság. De mi is ez pontosan? A Swingers angol szleng szó, jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.

A férfiprostitúció, mint feltörekvő szolgáltatás
Megtekintve 5081 alkalommal

A férfiprostitúció, mint feltörekvő szolgáltatás A prostitúciót a legősibb foglalkozásként emlegetik. Ha definiálni kéne, sokan azt mondanánk, hogy a prostituált olyan nő, aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt. De mi a helyzet a férfiakkal?

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 5356 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

Ölelkező kiflik az ágyban
Megtekintve 5109 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?