Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3835 alkalommal

Szerelem korkülönbséggel - Működhet?


Szerelem korkülönbséggel - Működhet?
A mai világban már kevés dolog megbotránkoztató, ám a párkapcsolatokban előforduló extrém korkülönbségekre még mindig felkapják a fejüket az emberek

Rosszindulatú megjegyzések
A legfontosabb, hogy tisztázzuk, mit is értünk jelentős korkülönbségen, hisz egy tizenéves lány esetében már egy pár évvel idősebb udvarló is meghökkentő, míg a 20 év felettiek esetében akár a 10-20 év is teljesen megszokott lehet. Persze akadnak ennél jóval extrémebb párok, ahol a felek között akár 50 év eltérés is lehet. A nagy korkülönbség napjaink társadalmában kézen fogva jár a rosszindulattal és a pletykákkal, hisz kevés ember tudja csak elhinni, hogy ezek a kapcsolatok a szerelemre, nem pedig a pénzre épülnek.

Konzervatív világszemlélet
A felek közötti kor eltérésnek megvannak a maga előnyei és buktatói, hisz elkerülhetetlenek a generációs szakadékból fakadó súrlódások. A legnagyobb nehézséget talán a környezet rosszallása és néha a család ellenvetése jelenti, hisz ilyenkor általában kritikusabb szemmel vizsgálják a románc életképességét. A viták leggyakoribb forrása a felek közötti gondolkodásmódbeli eltérés, hisz valószínűleg az idősebb fél mindig konzervatívabban fogja szemlélni a világot, s a két fél némely esetben merőben eltérő dolgokra vágyik.

Szexualitás
A közös élet tervezgetésekor azt is figyelembe kell venni, hogy a természetes folyamatokkal számolva, valószínűleg az idősebb fél előbb el fog halálozni, s a fiatalabb egyedül marad. A generációs betegségeket is számba véve előfordulhat, hogy míg az egyik fél túrázna, nyaralni menne, addig a másik már nem bírja szusszal az aktív életvitel és inkább csak pihenni vágyik. A legnagyobb buktatók egyike a szexualitás, hisz előfordulhat, hogy az egyik fél meglepően fiatal, még nem áll készen a szexre, míg a partnerének már szüksége van a kapcsolat ilyen jellegű megerősítésére is. Ha idősebb párról beszélünk ott a csökkenő szexuális aktivitás lehet a vízválasztó.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok
Megtekintve 4641 alkalommal

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok Nem egyszer előfordul, hogy álmainkban vagy vágyképeinkben olyan szexuális fantáziák jelennek meg, amelyeket, ha fel kéne vállalnunk, bizony nagyon kellemetlenül éreznénk magunkat.

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Megtekintve 3632 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
Megtekintve 4300 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.

Top 10 párkapcsolatölő
Megtekintve 3684 alkalommal

Top 10 párkapcsolatölő A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.