Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6530 alkalommal

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak


Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak
A férfiak egyik legnagyobb félelme az, hogy nincs elég nagy péniszük. Egész iparágak álltak rá a témára, weblapok ezrei foglalkoznak a pénisznagyobbítással, de vajon tényleg szükséges mindez?

A pénisznagyobbítás kérdésre a válasz természetesen a nem, hiszen a szex sem csak a behatolásról szól, és mi magunk is többek vagyunk, mint csupán két nemiszerv. A szexnek a teljes testünkről kell szólnia.

A média szinte mindig az orgazmussal hozza összefüggésbe a szexet, de az valójában sokkal több annál. A szeretkezés nem foci, nem kell hogy gólok szülessenek, az egész az örömszerzésről, a szerelemről és egymás megismeréséről szól.

Technikák
Minden olyan módszer, amely az orális szexet alkalmazza célravezető lehet, főleg ha egy kis "kézimunka" is alkalmazásra kerül.

Az egyik legkomolyabb élvezetet akkor lehet elérni, hogy a férfi hozzádörzsöli a makkját a nő csiklójához. Persze ehhez elegendő mennyiségű "kenés" kell, sikosítóval, vagy természetes úton. Az érzést össze sem lehet hasonlítani azzal hogy ha ugyanezt kézzel csinálja a pasi.

A hagyományos pozitúrák között is sok olyan van, amely kis pénisszel is nagy örömöt tud okozni. Elsősorban olyanokat érdemes kipróbálni, amelyek a G-pontot izgatják, mivel az általában nem túl mélyen van a nő hüvelyének elülső falában, így az egy kisebb szerszámmal is könnyedén elérhető.

Lehet, hogy mégsem olyan kicsi?

Egy átlagos hímvessző mérete...

Átlagos pénisz méret ernyedt állapotban: 8,5 cm
Ugyanaz erekció közben: 13-16 cm
Legkisebb mért pénisz: 1,6 cm
A legnagyobb: 29 cm


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 7882 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

Hogyan szeretkezzünk egy jót?
Megtekintve 6737 alkalommal

Hogyan szeretkezzünk egy jót? Most bemutatunk három fontos tényezőt, amely közrejátszik a kielégítő szexben: a pozíció, az idő és a helyszín.

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Megtekintve 7324 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Amikor a nő dugja a férfit
Megtekintve 16759 alkalommal

Amikor a nő dugja a férfit A szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket.