Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6188 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok


A leggyakoribb férfitípusok
Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?

Anyuka kicsi fia
Ez a férfi a mai napig az édesanyján csüng. Nem tud döntéseket hozni anélkül, hogy ne kérne tőle tanácsot vagy jóváhagyást. Minden úgy jó, ahogy anyuka csinálja, neki mindenben igaza van, ő a tökéletes nő. Épp ezért az ilyen férfi minden nőben az édesanyját keresi. Ha párod ebbe a típusba tartozik, létfontosságú, hogy jó kapcsolatot ápolj az anyósoddal, különben kitör a háború.

Az örök gyerek
Szabadidejét az olyan elfoglaltságok töltik ki, mint például a számítógépes játékok. Nem képes komolyan gondolkodni, éppen ezért nehéz vele kapcsolatban élni, hiszen a problémákról szinte tudomást sem vesz, éppen ezért nem tudja megoldani azokat. Ehhez a típushoz sok türelem kell, és a remény, hogy hamarosan felnő.

A szépfiú
Kedves arc és mosoly – és egyből levesz a lábadról, amivel valószínűleg nem vagy egyedül. A szépfiú többet foglalkozik a külsejével, mint bármi mással, a fürdőszobában órákig képes készülődni, a fél flakon zselét a hajára keni, és ötször pólót cserél. Jó érzés egy ilyen férfi mellett sétálni, de valóban egy lánnyal szeretnél együtt élni?

Az izomagy
Hasonlít az előző típushoz, az ő élete viszont az edzőterem és a táplálékkiegészítők körül forog. Az ilyen férfiak sokszor arra gyúrnak, hogy minél több csinos lánnyal randevúzhassanak. Ha letelepszik melletted, ne felejtsd el mindig legyezgetni hiúságát, mert az már-már az eget súrolja!

A laza
Megadhatsz neki mindent, testileg és lelkileg egyaránt, őt csak a vadászösztön hajtja. Nem szeretne elköteleződni, számára az egyéjszakás kapcsolatok az ideálisak. Ha mégis úgy dönt, hogy kitart egyvalaki mellett, annak bizony el kell néznie félrelépéseit, mert hosszú távon képtelen a hűségre.

Az érzéketlen
Képtelen kimutatni az érzéseit. Nem csak szófukar, de a kedves tetteket sem viszi túlzásba. Nem tud szívből örülni semminek, általában mogorva. Gyakran egy régebbi csalódásra hivatkozik, ám valójában ő így van összerakva. Az érzéketlen férfi nem változik meg, ezért csak akkor tarts ki mellette, ha megelégszel annyival, amennyit ő képes adni – és az nem túl sok.

Az okos
Ő az, aki mindig mindent jobban tud, és fel van háborodva, ha valaki nem ért egyet vele. Ezzel a típussal nem könnyű együtt élni, mivel folyamatosan kritizál, mindenről van véleménye és mindig tud valami jobb megoldást. Egy idő után fárasztó lehet, ezért sokszor az a legjobb, ha legyintünk rá.

A domináns
Ez a típus egyedül dönt mindenről, ő irányítja a kapcsolatot, neked alig van beleszólásod a dolgaitokba. A domináns partner nagyon férfias, ám csak az való mellé, aki képes alárendelni magát és emiatt nem hisztizik soha.

A papucs
Az előző fordítottja: számára csak az a fontos, hogy te maradéktalanul boldog légy, minden a te kívánságod szerint történik, nem számit, ha már minden haverja rajta röhög. Áldás egy ilyen ember, de hamar unalmassá válhat.

A konzervatív
A hagyományos nézeteket vallja, miszerint neki kell megdolgozni a betevőért, míg a nőnek kötelessége egy békés légkört megteremteni, főzni, mosni, a gyerekekkel foglalkozni, melyekből ő csak ritkán veszi ki a részét, hiszen pihenésre van szüksége. Olyan nő való mellé, akinek a család az első, és képes lemondani a fényes karrierről.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Fogd vissza magad! A korai magömlés
Megtekintve 15477 alkalommal

Fogd vissza magad! A korai magömlés Úgy tűnik, a korai magömlés sokak hálószobájának nemkívánatos vendége, legalábbis erről tanúskodnak olvasói leveleink.

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?
Megtekintve 5213 alkalommal

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó? Egyre több házasságban a feleség az, aki a nagyobb fizetést kapja. Elfoglalt? Igen. Cserélnie kellene a férjével? Soha.

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő?
Megtekintve 5628 alkalommal

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő? Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak.

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
Megtekintve 5194 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen? IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.