Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5880 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok


A leggyakoribb férfitípusok
Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?

Anyuka kicsi fia
Ez a férfi a mai napig az édesanyján csüng. Nem tud döntéseket hozni anélkül, hogy ne kérne tőle tanácsot vagy jóváhagyást. Minden úgy jó, ahogy anyuka csinálja, neki mindenben igaza van, ő a tökéletes nő. Épp ezért az ilyen férfi minden nőben az édesanyját keresi. Ha párod ebbe a típusba tartozik, létfontosságú, hogy jó kapcsolatot ápolj az anyósoddal, különben kitör a háború.

Az örök gyerek
Szabadidejét az olyan elfoglaltságok töltik ki, mint például a számítógépes játékok. Nem képes komolyan gondolkodni, éppen ezért nehéz vele kapcsolatban élni, hiszen a problémákról szinte tudomást sem vesz, éppen ezért nem tudja megoldani azokat. Ehhez a típushoz sok türelem kell, és a remény, hogy hamarosan felnő.

A szépfiú
Kedves arc és mosoly – és egyből levesz a lábadról, amivel valószínűleg nem vagy egyedül. A szépfiú többet foglalkozik a külsejével, mint bármi mással, a fürdőszobában órákig képes készülődni, a fél flakon zselét a hajára keni, és ötször pólót cserél. Jó érzés egy ilyen férfi mellett sétálni, de valóban egy lánnyal szeretnél együtt élni?

Az izomagy
Hasonlít az előző típushoz, az ő élete viszont az edzőterem és a táplálékkiegészítők körül forog. Az ilyen férfiak sokszor arra gyúrnak, hogy minél több csinos lánnyal randevúzhassanak. Ha letelepszik melletted, ne felejtsd el mindig legyezgetni hiúságát, mert az már-már az eget súrolja!

A laza
Megadhatsz neki mindent, testileg és lelkileg egyaránt, őt csak a vadászösztön hajtja. Nem szeretne elköteleződni, számára az egyéjszakás kapcsolatok az ideálisak. Ha mégis úgy dönt, hogy kitart egyvalaki mellett, annak bizony el kell néznie félrelépéseit, mert hosszú távon képtelen a hűségre.

Az érzéketlen
Képtelen kimutatni az érzéseit. Nem csak szófukar, de a kedves tetteket sem viszi túlzásba. Nem tud szívből örülni semminek, általában mogorva. Gyakran egy régebbi csalódásra hivatkozik, ám valójában ő így van összerakva. Az érzéketlen férfi nem változik meg, ezért csak akkor tarts ki mellette, ha megelégszel annyival, amennyit ő képes adni – és az nem túl sok.

Az okos
Ő az, aki mindig mindent jobban tud, és fel van háborodva, ha valaki nem ért egyet vele. Ezzel a típussal nem könnyű együtt élni, mivel folyamatosan kritizál, mindenről van véleménye és mindig tud valami jobb megoldást. Egy idő után fárasztó lehet, ezért sokszor az a legjobb, ha legyintünk rá.

A domináns
Ez a típus egyedül dönt mindenről, ő irányítja a kapcsolatot, neked alig van beleszólásod a dolgaitokba. A domináns partner nagyon férfias, ám csak az való mellé, aki képes alárendelni magát és emiatt nem hisztizik soha.

A papucs
Az előző fordítottja: számára csak az a fontos, hogy te maradéktalanul boldog légy, minden a te kívánságod szerint történik, nem számit, ha már minden haverja rajta röhög. Áldás egy ilyen ember, de hamar unalmassá válhat.

A konzervatív
A hagyományos nézeteket vallja, miszerint neki kell megdolgozni a betevőért, míg a nőnek kötelessége egy békés légkört megteremteni, főzni, mosni, a gyerekekkel foglalkozni, melyekből ő csak ritkán veszi ki a részét, hiszen pihenésre van szüksége. Olyan nő való mellé, akinek a család az első, és képes lemondani a fényes karrierről.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A Facebook hatása a párkapcsolatra
Megtekintve 4960 alkalommal

A Facebook hatása a párkapcsolatra A Facebook mára meghódította a világot, életünk minden területére beékelte magát, ami alól párkapcsolatunk sem képez kivételt. Úgy tűnik, a szerelmi élet egy új színteret nyert a közösségi portállal. De nem árt óvatosnak lenni!

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
Megtekintve 5713 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.

Amitől az óvszer sem véd...
Megtekintve 5337 alkalommal

Amitől az óvszer sem véd... Az óvszer az egyik legnépszerűbb védekezési mód a nem kívánt terhességgel és különféle nemi betegségekkel szemben, de nem minden ellen hatásos. Mik ezek?

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka
Megtekintve 5093 alkalommal

Mennyi időt töltsünk együtt? - A jó párkapcsolat titka Vannak kizárólag csajos időtöltések, és vannak olyanok, amelyek kizárólag pasis elfoglaltságok. Vajon a kettő kizárja egymást?