Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7687 alkalommal

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak


Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak
Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk! Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel! És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál.

A nő gyönyörű volt. Hogy tudtam volna ellenállni? Nyitott ajtón kopogtattam, hiszen mindenét felkínálta, csak azt szerette volna, ha eljátszadozom vele, mielőtt ragadozóként lecsapok.

Ha az emberek autókként tengetnék napjaikat, akkor a nők esetében az alaputasítás az lenne: vezetés előtt melegítsd fel! A férfiak 0-ról 100-ra 10 másodperc alatt is eljutnak, de a nőknél melegíteni és nedvesíteni kell a nagy futam előtt. Persze néha a nők is benne vannak egy gyors menetben, de ha igazi szexről vagy szerelmeskedésről van szó, akkor a varázsige az előjáték.

A jó szerető titka az előjáték
A jó szeretőt nem a mellbősége vagy péniszének mérete, mágikus ereje vagy hipnotikus képessége teszi azzá. A jó szerető az adás és kielégítés művésze, a csábítás és önzetlenség jegyében. És ezt mivel mással lehetne jobban leírni, mint az előjátékkal, egy kis játékkal a nagy játék előtt.

Képzeld magad egy filmforgatásra, ahol te vagy a sztár
Miközben partnereddel játszol, képzeld magad egy forgatás kellős közepére, ahol te és párod vagytok a főszereplők. Játssz a képzeletbeli kamerának - hirtelen nem fogsz sietni, mivel a legjobbat akarod nyújtani a felvétel kedvéért.

Légy csábító, használd a szád, a kezed, és forró, suttogó leheleted.
Amikor két ember szexuális vonzalmat érez egymás iránt, és eljutnak az aktusig, mind a kettő fejében kész már a vágyaik alapján íródott forgatókönyv. Éppen ezért kísérletezni nemcsak szórakoztató, de hasznos is.

Próbáld ki!
Fektesd partneredet a hátára, és fedezd fel a testét a száddal, de kerüld el az intim helyeket, és koncentrálj a többire. Mivel az igazán érzékeny részeket kihagyod, szinte robbanásig fokozhatod partnered izgalmát. Egy érzéki masszázs is kiváló étvágygerjesztő lehet. Ne tarts attól, hogy nem vagy profi, csak légy gyengéd. Használd a kezed, alkarod, könyököd és még az állad is párod izomzatának masszírozására. Ez a masszázs ellazítja és stimulálja partnered. Ha időnként mégis felgyorsulnál, akkor jusson eszedbe, hogy kamera előtt teszed!

Előjáték-zónák
A nők egyes testrészei jobban reagálnak az ilyenfajta kényeztetésre, és könnyebben elérheted célod. A masszázs után gyengéd érintésekkel ingereld partnered. Ujjaiddal érj a bimbókhoz és finoman a füle tövéhez, miközben csókolod. Ha partnered túl szaporán veszi a levegőt, és türelmetlen lesz, akkor mindent tökéletesen csinálsz.

Nincsenek korlátok
Ha igazán szenvedélyes szeretkezésre vágysz, akkor játssz partnereddel akár egy órát, mielőtt bevégeznéd a dolgod. Ne félj segédeszközöket vagy olajat használni, hiszen ezek segítségével fokozhatod mindkettőtök izgalmát.

A legfontosabb azonban az, hogy mindig gondoskodj előbb partnernődről. Minden perc, amit rászánsz - hogy kellően felizgasd, még mielőtt megkapnád - kamatostul hullik majd az öledbe a forró végkifejletkor.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A nők a pia és a szex
Megtekintve 6819 alkalommal

A nők a pia és a szex Az alkohol a legelterjedtebb afrodiziákum, és a nők jelentős része használja feszültségoldásra az aktus előtt. Az csak most derült ki, milyen riasztóan magas a száma azoknak, akik igénylik a piát szex előtt.

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása
Megtekintve 6268 alkalommal

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása A nő járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban része – állítják belga kutatók.

Tönkreteszi-e a szex a barátságot?
Megtekintve 5217 alkalommal

Tönkreteszi-e a szex a barátságot? Középiskola óta ismered őt – mindig kijöttetek, úgy tekintettél rá, mint a nővéredre. Ezek az évek rég elmúltak: azóta gyönyörű, érett nő lett belőle, de a kapcsolatotok továbbra is szoros, és természetesen a viszonyaitokról is mindent megosztotok egymással.

Hárman az ágyban
Megtekintve 10508 alkalommal

Hárman az ágyban Ha egy párral szexelsz, belépsz a kettejük közt létrejövő erotikus vonzalom világába, ami csak ilyenkor adatik meg valakinek. Részese vagy kémiájuknak és mindannak a tudásnak, amit egymásról hordoznak, beavatnak titkaikba és szexuális előtörténetükbe. Olyan, mintha az első sorból kukkolnál