Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11163 alkalommal

Mi az a Swinger Club?


Mi az a Swinger Club?
Sokszor hallani ezt a kifejezést manapság. De mi is ez pontosan? A Swingers angol szleng szó, jelentése nyitott és intenzíven szexuális életet élő személyekre utal.

A Swinger Club egy hely, ahol heteroszexuális nők és férfiak találkoznak. Vannak klubok, ahová párok járnak, de olyanok is, ahová főként szinglik mennek.

Belépés
Kell belépőt vagy tagságit fizetni, összege változó. Elmondhatjuk, hogy az egyedülálló férfiaknak kell a legtöbbet fizetni, az egyedülálló nőknek pedig a legkevesebbet.

Felszerelés
Vannak olyan klubok, ahol szauna, jacuzzi, úszómedence segíti a szórakozást, ellazulást. Biztosítanak öltözésre lehetőséget, értékmegörzéssel. A klubban a viselet általában fehérnemű, esetleg fürdőruha, vagy teljes meztelenség. A biztonságos szexhez biztosítanak "védeszközöket".

Swingelés
A párok, vagy az egyedülálló férfiak és nők azért mennek a swinger klubokba, hogy szimpátia alapú szexuális kapcsolatot létesítsenek másokkal, más párokkal, vagy hogy kukkolási szenvedélyüket kiélhessék.

Szabályok
Fő szabály a szimpátia és a szabad akarat tisztelete - ha valaki azt mondja "nem", akkor azt figyelembe kell venni. A klubokban általában kijelölt szobák állnak rendelkezésre, vannak olyan helyiségek, ahol tilos a szex, például az étteremben stb.

Mindig érdemes az adott hely házirendjét, szabályrendszerét áttanulmányozni, így könnyebben elkerülhetőek a kényelmetlen szituációk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak
Megtekintve 6673 alkalommal

Tippek kis mérettel rendelkező férfiaknak A férfiak egyik legnagyobb félelme az, hogy nincs elég nagy péniszük. Egész iparágak álltak rá a témára, weblapok ezrei foglalkoznak a pénisznagyobbítással, de vajon tényleg szükséges mindez?

A legbizarrabb szextörvények!
Megtekintve 5964 alkalommal

A legbizarrabb szextörvények! Az Amerikai Egyesült Államok: az ország, ahol valóra válnak álmaid, ahol gazdag lehetsz, és a sarki kávézó pincéréből filmsztárt csinálnak. Sikeres bankárok, divatőrültek, világmárkák, hírességek őshazája.

66 kényes szexuális kérdés, 66 világos válasz!
Megtekintve 15000 alkalommal

66 kényes szexuális kérdés, 66 világos válasz! Íme a válaszok minden olyan szexuális problémára, amit ciki volt megkérdezni.

Szex országról országra
Megtekintve 5971 alkalommal

Szex országról országra Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.