Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11428 alkalommal

Szex 60 év felett


Szex 60 év felett
Minél aktívabb az idős házaspárok szexuális élete, annál nagyobb az esélye, hogy boldog és kiegyensúlyozott (házas)életet élnek – derül ki egy friss kutatásból.

A kutatás során dr. Adrienne Jackson vezetésével 2004 és 2006 között amerikai (köztük angol és spanyol anyanyelvű) önkéntesek adatait használták fel.

"A kutatási eredmények segíthetnek megnyitni a kommunikációs csatornákat és felkelteni az emberek érdeklődését az időskori szexuális élet javítását megcélzó módszerek felé – nyilatkozta Jackson. – A szex és a boldogság közti kapcsolat feltárása segíthet olyan szexuális kezelési programok kifejlesztésében, amelyek az idősebb korosztály szerelmi életének javítását helyezik előtérbe."

A 238, 65 évnél idősebb önkéntes adatait megvizsgálva Jackson arra a következtetésre jutott, hogy a rendszeres szexuális élet általában boldogabb házasélettel és általános jóléttel jár együtt. Ez az összefüggés akkor is megmaradt, amikor más tényezőket (kor, nem, egészségügyi állapot, pénzügyi helyzet) is figyelembe vettek.

Bár a felmérést megelőző egy évben szexuális életet nem élt önkéntesek 40 százaléka saját bevallása szerint boldog életet élt, a havonta legalább kétszer szeretkező párok tagjainál ez az arány már majdnem 60 százalék volt.

Hasonlóképpen, míg az utóbbi egy évben nem szexelő idősek 59 százaléka vallotta, hogy elégedett a házasságával, addig ugyanez az arány a havonta legalább kétszer szeretkező párok esetében majdnem 80 százalék volt.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Megtekintve 5469 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem... Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.

Élvezzünk egyszerre!
Megtekintve 14416 alkalommal

Élvezzünk egyszerre! Minden pár álma, hogy a szeretkezés alkalmával együtt jussanak el a csúcsra. Nem megoldhatatlan produkcióról van szó, csak egy kis odafigyelés kell!

A puha farok érintése tilos
Megtekintve 11185 alkalommal

A puha farok érintése tilos Ha a férfi a behatolás előtt lelankad, a nő ettől azt érezheti, nem elég izgató. Vannak, akik ilyenkor cikizéssel vagy hisztivel reagálnak a férfi lankadt farkára, pedig pont ezt nem kellene. A szakember szerint a puha hímvesszőt nem szabad megfogni ilyenkor, mert ez a férfiaknak hatalmas kudarc, hiszen annak keménynek kell lenni.

Újra az exszel? De hogyan?
Megtekintve 6458 alkalommal

Újra az exszel? De hogyan? Nem hiszem el! Nemrég összefutottam az exemmel, de alig ismertem rá! Mintha kicserélték volna: lefogyott, táncolni jár, programokat szervez magának. Miért nem tudta ezt a kapcsolatunk alatt csinálni, akkor biztosan nem sokallok be tőle...