Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 10761 alkalommal

Szex 60 év felett


Szex 60 év felett
Minél aktívabb az idős házaspárok szexuális élete, annál nagyobb az esélye, hogy boldog és kiegyensúlyozott (házas)életet élnek – derül ki egy friss kutatásból.

A kutatás során dr. Adrienne Jackson vezetésével 2004 és 2006 között amerikai (köztük angol és spanyol anyanyelvű) önkéntesek adatait használták fel.

"A kutatási eredmények segíthetnek megnyitni a kommunikációs csatornákat és felkelteni az emberek érdeklődését az időskori szexuális élet javítását megcélzó módszerek felé – nyilatkozta Jackson. – A szex és a boldogság közti kapcsolat feltárása segíthet olyan szexuális kezelési programok kifejlesztésében, amelyek az idősebb korosztály szerelmi életének javítását helyezik előtérbe."

A 238, 65 évnél idősebb önkéntes adatait megvizsgálva Jackson arra a következtetésre jutott, hogy a rendszeres szexuális élet általában boldogabb házasélettel és általános jóléttel jár együtt. Ez az összefüggés akkor is megmaradt, amikor más tényezőket (kor, nem, egészségügyi állapot, pénzügyi helyzet) is figyelembe vettek.

Bár a felmérést megelőző egy évben szexuális életet nem élt önkéntesek 40 százaléka saját bevallása szerint boldog életet élt, a havonta legalább kétszer szeretkező párok tagjainál ez az arány már majdnem 60 százalék volt.

Hasonlóképpen, míg az utóbbi egy évben nem szexelő idősek 59 százaléka vallotta, hogy elégedett a házasságával, addig ugyanez az arány a havonta legalább kétszer szeretkező párok esetében majdnem 80 százalék volt.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Kínos mondatok szex után...
Megtekintve 6362 alkalommal

Kínos mondatok szex után... A szex lehetett nagyon kellemes, mégis elkövethetünk számos hibát utána - elkezdünk a teljesítmény miatt magyarázkodni, nem beszélünk a szexről nyíltan, vagy nem közöljük a másikkal, hogy ő bizony csak egy éjszakás...

Szexpóz haladóknak!
Megtekintve 5973 alkalommal

Szexpóz haladóknak! Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz
Megtekintve 16756 alkalommal

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz Használj óvszert, és nem kell a nemibeteg-gondozóban ücsörögnöd...

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő?
Megtekintve 5389 alkalommal

Ha nemcsak a szex hibádzik - miért hűtlen a nő? Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak.