Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5593 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...


Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.

Az állandó változás korunk követelménye. Ebből fakadóan a szex egy monogám partnerkapcsolatban csakis halálunalmas lehet, s mivel a hivatali élet mindennapos hajszája után következő szexuális teljesítménykényszernek a legtöbb ember képtelen megfelelni, a végeredmény: akkor inkább ne is halljunk a szexről!

Emelkedett adrenalin szint
Szex a liftben, kényelmetlen helyeken és helyzetekben, például az irodai asztalon. Szakemberek állítása szerint ezek az alkalmak különösen izgatóak, hiszen az adrenalin szint emelkedése a vágyat is fokozza. Érdekes viszont, hogy akik voltak már ilyen helyzetekben, általában mélyen hallgatnak róla...

Mindig azzal a nővel
Manapság egyre népszerűbb a hűség, hiszen az élet minden területén tapasztalható bizonytalansággal párhuzamosan növekszik bennünk az erre való igény. Ugyanakkor az utolsó húsz évben a médiák semmi mástól nem "óvtak" jobban, mint éppen a megszokástól. Vajon mi lehet ennek az oka?

Mintha félnénk attól, ami kikapcsol: sohasem időzünk el ott, ahol lazíthatunk... És azt a testhelyzetet, mely szexuális együttlét közben leginkább örömet okoz, alig merjük ismételni, attól félve, hogy a másik megun minket, máshol keres majd változatosságot. Valóban így lenne ez?

Az új élvezet titka...
... a másikkal valami olyan dolgot átélni, ami elmélyíti a kapcsolatot! Sajnos csak keveseknek adatik meg az a képesség, hogy szexuális téren állandóan megújuljanak, esetleg 5-10-20 évi együttélés után is mindig egyszerre kívánják egymást.

Ettől függetlenül élvezzük az adott pillanatot! Hogy ez mit jelent? Használjuk ki a kínálkozó lehetőségeket! A népnyelven "reggeli merevedés"-nek nevezett élettani jelenséget úgy is fel lehet fogni, hogy a természet ajándéka, és érdemes vele élni!

Tanulható-e az oldottság?
Ebben fontos szerepet kap a társak önérzete és önbecsülése. Aki elégedett a testével, annak sokkal könnyebb a helyzete. Ettől függetlenül meg kell próbálnunk átadni magunkat a pillanatnak. Élvezzük az "itt és most"-ot!

Film és valóság
Egy igazán izgató szerelmi jelenetet művészi módon kell megrendezni: a fény legyen sejtelmes, a zene legyen vérpezsdítő, az illatok vágyat gerjesszenek, az öltözék legyen kihívó, az elfogyasztott étel és ital is a hangulatot tükrözze! A jelenetben a frizura kifogástalan, a köröm frissen lakkozott, a szereplők alakja ideális. Ismerjük be, a tévében ezt szeretjük látni! Ennek megvalósításához azonban sok idő, pénz, energia szükséges. A mindennapi élet sokszor egészen más. Azt senki sem vitatja, hogy egy olyan háziasszony, aki otthon kényelmes, de kinyúlt, kifakult joggingjában végzi számos teendőjét, nem éppen izgató. Az is logikus, hogy ha ez a háziasszony hirtelen szexi alsóneműben jelenne meg párja előtt, az inkább kínos lenne, mint vágyat gerjesztő...

A férfiak réme
Aki folyamatosan szép fehérneműt, harisnyát visel, finom parfümöt használ, tehát ápolt és nőies, sohasem érez majd olyan lámpalázat, mint azok az asszonyok, akik csak kivételes esetekben hordanak ilyesmit. A nőiesség már a mozgáson is meglátszik. Az érzés, hogy tulajdonképpen mindig úgy vagyok öltözve, hogy sohasem szégyelleném, ha levetkőztetnének, bizonyosfajta kisugárzást eredményez, s erre a férfiak is ráéreznek. Még akkor is, ha fáradtak... A fentiek potencianövelő szerként hatnak. Ha egy nőt az ágyban majd szétvet a temperamentum, és viselkedése azt sejteti, hogy hatalmas tapasztalattal rendelkezik, ez bizony kedvezőtlen hatással lehet a férfira.

Személyre szabottan...
Az ínyenckedés olyan alkalom, ami nemcsak a szakácstól, hanem a kóstolgatótól is megköveteli a magáét. Nem csoda, hogy akik sűrűn fordulnak meg különleges ételeket kínáló éttermekben, az átlagosnál gyakrabban kívánják meg az "egyszerű" bécsi szeletet. És ezen a ponton összetalálkozik a kulináris élvezet és a szerelem!

Egy férfit nem is annyira a szokatlan dolgok izgatnak fel, sokkal inkább a partner figyelmessége. Nem a pózok végtelen variációja tartja ébren egy férfi vágyát, sokkal inkább az, ha érzi, hogy partnere teljesen rá figyel.

Aki szex közben oldott akar lenni, annak elsősorban önmagához kell pozitívan viszonyulnia, saját magával kell egyensúlyban lennie, minden gyengesége és hibája ellenére el kell fogadnia önmagát.

Boldogság - más úton
Az oldottság a kötöttség ellentéte, az elengedésre és a nyitottságra való képességet jelenti. Az ilyen ember nem ragaszkodik sem az előírt mintákhoz, sem a receptekhez, sem a "jó barátok" tanácsaihoz. Az ilyen típusnak nincs szüksége kényszerre, számára a szex nem a "tehetségesek" és "tehetségtelenek" sportja. Nem érdekli az orgazmusok számáról szóló statisztikák tömege sem. Véleménye szerint a szex nem egyenlő a partnerek egyidejű orgazmusával, a boldogság máshogy érhető el.

A szép szó a szerelmi elő- és utójáték. Segítségükkel újból megtanulhatjuk, hogy a szerelemben is játékosak legyünk. Ösztönösek, feszültségektől mentesek és teljesen oldottak: ez pedig a tökéletes szexet garantálja. És lássuk be végre: a testi intimitáskor nem győzelemről és veszteségről van szó, hanem az egyszerű és teljes jelenlétről! Minden érzékszervünkkel, a hétköznapi rohanástól mentesen!

A különféle "szakértők" és "szaklapok" által propagált "nem mindennapi" testhelyzetek előbb-utóbb izomgörcsöt okozhatnak. Ezért annak, akit a "hétköznapi" szex is boldoggá tesz, nem érdemes új utakat keresnie!

Mit jelent a jó szex?
Először is felejtsük el a "jó szex" fogalmát, mert különben olyan, mintha ilyenkor valami jóféle szövetről vagy valamilyen nemes borról beszélnénk! A világ különböző tájain végzett vizsgálatok szerint a szexualitásban egyre nagyobb szerepet kap a felek közötti emberi kapcsolat. A szex legideálisabb formája a két fél közti szilárd kapcsolat keretein belül valósul meg, még akkor is. A szex és a szerelem, szeretet egyre inkább összetartozó fogalmak. A gyengédség, az egymás iránti bizalom egyre inkább előtérbe kerül.

A körülöttünk lévő világban általános az emberek közti elhidegülés. Ezért egyre erősebb a "kereslet" arra, hogy a "deficitet" egy bensőséges, meleg partnerkapcsolattal ellensúlyozhassuk. Természetesen a szex továbbra is fontos szerepet kap, ám nem a legfontosabbat.

Vajon ez lehet az oka annak, hogy egyre kedvetlenebbé válunk, s lassan olyan társadalom vetíti előre a képét, melyben a szex már a múlté? Manapság a legtöbb férfi és nő rugalmasan viszonyul ehhez a témához. Számukra a szex nyugalmat, kikapcsolódást jelent, a másik intim közelségét.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mit kell tudni a nemi identitásról?
Megtekintve 5222 alkalommal

Mit kell tudni a nemi identitásról? Nemi identitásunk kialakulásának folyamata életünk korai szakaszában már elkezdődik. Születésünk első pillanatától kezdve ebbe az irányba haladunk: a nekünk adott név, a ruhák, a minket körbevevő tárgyak, színek, események és társaság mind meghatározza férfi és női beidegződésünket. De teljesen más a helyzet, ha a szexuális orientációt kell meghatározni.

5 út az őrületes női orgazmushoz
Megtekintve 7483 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!

Csorog, csepeg, spriccel, - A női ejakuláció
Megtekintve 46863 alkalommal

Csorog, csepeg, spriccel, - A női ejakuláció A női ejakuláció mind a mai napig azok közé a vitatott kérdések közé tartozik, ami megosztja a tudósókat. Egy részük szerint kizárt, míg mások szerint igenis létezik. Vitatkozás helyett azonban egyszerűbb a tapasztalás.

Korkülönbség a nő javára
Megtekintve 5960 alkalommal

Korkülönbség a nő javára Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra.