Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 14701 alkalommal

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!


Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!
Az óvszer a legkönnyebben elérhető fogamzásgátló, bárhol megvásárolható, és nincsenek mellékhatásai sem. Ráadásul portálunk is ad a rendelések mellé ingyen ha kéred. Úgy tűnik, a legelőnyösebb módszer, de csak akkor működik így, ha ügyelünk az aranyszabályaira is!

Az óvszer az egyetlen olyan fogamzásgátló eszköz, ami egyszerre véd a nem kívánt terhességtől és a nemi betegségektől is. A helytelen használatából azonban gyakran származik "baleset", ezért cikkünkben a legfontosabb tudnivalókat foglaljuk össze! Nézzük, melyek ezek!

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK
* Legyél mindig felkészült, hordj magadnál óvszert! Nem tudhatod biztosan, hogy a partnerednél valóban lesz-e.
* Csak sértetlen, bontatlan óvszert használj. Ellenőrizd azt is, hogy nem járt-e le a szavatossága.
* Latex alapú óvszert válassz, vagy ha allergiás vagy rá, akkor próbáld ki a szintetikus fajtát.
* Megbízható minőséget vásárolj, így nem érhet kellemetlen meglepetés. Mi Durex óvszert adunk ajándékba rendelésed mellé.
* Orális és anális együttléteknél is javasolt a használata a nemi betegségek elkerülése érdekében.
* Az óvszert azelőtt helyezd fel a merev péniszre, mielőtt bármilyen nemi érintkezés történne a pénisz és a vagina között, majd a szeretkezés végén távolítsd el.
* Gondoskodj arról, hogy minden egyes aktus alkalmával új óvszert használjatok.
* Kerüljétek a kézkrémet, olajos alapú síkosítókat, mert ezek csökkentik a gumióvszer hatékonyságát. A glicerines, vizes alapú zselék, krémek megfelelőek, de a legtöbb óvszer egyébként is kellően síkos.

FELHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ
1. Szakítsd fel a fóliát az egyik oldal mentén, és vedd ki az óvszert. Légy óvatos, az éles körmök, ékszerek könnyen felsérthetik!
2. Csak merev péniszre húzd fel, még mielőtt ez a testrészed a partnered testével érintkezne.
3. Helyezd az óvszert a péniszre a gördíthető részével kifelé. Egyik kézzel nyomd össze az óvszer csúcsát, hogy kiszorítsd a levegőt, helyet csinálva így a spermának.
4. Használd a másik kezed, és görgesd le a pénisz tövéig.
5. Ejakuláció után, - amíg még merev a hímvessző - húzd ki úgy, hogy az óvszert a tövénél erősen fogod.
6. Várj az óvszer eltávolításával addig, amíg teljesen ki nem húzod a hüvelyből.
7. Aktus után is kerüld a sperma érintkezését a vaginával.
8. Ha gyanakszol, így ellenőrizheted, hogy nem szakadt-e ki az óvszer: engedj bele vizet, és nyomkodd meg néhány helyen. Ha nem spiccel belőle a víz, akkor megnyugodhatsz, az óvszer ép.

Ne feledd azt sem, hogy a teherbeesés vagy a fertőzés nem bizalmi kérdés. Sajnos bárki hordozhat magában tünetmentes nemi betegséget, valóban minden árulkodó jel nélkül. Egyesek azt is kifogásolják az óvszer használatában, hogy nem okoz akkora örömöt, mintha nélküle történne a szeretkezés. Azonban az is igaz, hogyha biztonságban tudod magad, sokkal könnyebben ellazulsz, és többet tudsz tenni a másik élvezetéért is. A korai magömléssel küzdő fiúk pedig így tovább bírják az együttlétet.

Végezetül: ha nincs nálatok óvszer, ne kockáztassatok! Elképzelhető, hogy a szerelem hevében másodlagosnak érzitek ennek a szerepét, és belefogtok egy könnyelmű játszadozásba. De a következmények nagyon is komolyak lehetnek.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Anális pajzánságok - Te hagynád magad hátulról?
Megtekintve 9666 alkalommal

Anális pajzánságok - Te hagynád magad hátulról? Mindenkiben lapul egy kis hátsó szándék?

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók
Megtekintve 5923 alkalommal

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók A párkapcsolatok sokszor apró dolgok felgyülemlése miatt jutnak válságba, pedig ha ezeket sorra vesszük, és igyekszünk változtatni rajtuk, akkor nagyobb bajtól kímélhetjük meg magunkat. Cikkünkben elolvashatod, mely problémák a leggyakoribbak a kapcsolatokban.

Pénisz-kérdések: elég nagy-e?
Megtekintve 20313 alkalommal

Pénisz-kérdések: elég nagy-e? Örök kérdés a férfiak körében -„vajon elég nagy a péniszem?” De tudjuk-e, mi a „normális” nemiszerv-méret, vagy csak úgy hisszük?

Ölelkező kiflik az ágyban
Megtekintve 6771 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?