Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5193 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?


Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.

Tudom, hogy mindent én rontottam el, de azóta észhez tértem, és szeretném rendbe hozni, amit lehet. Az exfeleségem viszont, úgy tűnik, pont most akarja elveszíteni az eszét.

A haverjaim szerint a kapuzárási pánik az oka, hogy Mariannért ott hagytam a családom, a szép feleségem és a két kamasz gyerekem, és hogy új életet akartam kezdeni negyvenhat évesen egy huszonnyolc éves nővel. Már akkor is mondták, hogy jobb lenne csak a szexre koncentrálni, azt is csak addig, amíg Éva, a feleségem rá nem jön valamire, és nem felrúgni az egész életem egy ilyen kétes numeráért. De én akkoriban Mariannt nem kétes numerának láttam, hanem egy olyan nőnek, akiért minden férfi hajlandó lenne küzdeni, akiért érdemes élni, akit meg kell menteni, mert olyan törékeny, sebezhető és finom, hogy nem is ember, aki magára hagyja.

Végül kiderült, hogy jól át lettem verve, az egész csak színház volt, Mariann korántsem olyan kis ártatlan, mint amilyennek mutatta magát. Hogy csak egy dolgot említsek, nem is szakított a barátjával, amikor összejöttünk, csak a tag elment külföldre dolgozni félévre, de Mariann végig skype-ozott vele, sőt, egy ízben meg is látogatta Londonban, míg nekem azt hazudta, hogy a nagymamájához megy le vidékre, mert kórházba került szegény mama. A sanyarú gyerekkoráról szóló történetek, hogy az apja verte és megerőszakolta, hogy az anyja elhagyta egy pasi miatt… Ez mind-mind nem volt igaz, ő maga vágta a pofámba röhögve, hogy végig hazudott nekem, amikor szakítottunk. És hogy miért szakítottunk, amikor már féléve elhagytam érte a gyerekeimet, a nejemet, amikor már beadtuk a válókeresetet, és beleegyeztem, hogy megpróbáljon teherbe esni tőlem?

Azért, mert egy este, amikor nem számított rá, hogy éjfél előtt hazaérek, az ágyban találtam a barátjával, aki egy hosszú hétvégére látogatott haza Londonból. A barátja, egy nyegle kölyök épp úgy meglepődött, amikor beléptem, mint én, gondolom, mert neki is összevissza hazudott. Kipenderítettem a srácot, és nekiestem Mariannak, szégyellem, de egy pofon is elcsattant, és akkor mindent bevallott, sőt, kéjelegve a szemembe ordította, hogy mindvégig csak átvert, és hogy annak örül egyedül, hogy sikerült tönkretennie az életemet. De nem erről akartam mesélni. Mindezt csak azért mondtam el, hogy megértessem, én már nem bízom a nőkben. Nemrég az életemet is odaadtam volna Mariannért, és egy világgal szemben is megvédtem volna, ha valaki azt merte volna állítani, hogy hazudik.

A lényeg, hogy most már jó ideje egyedül vagyok, és szeretném, ha legalább azt rendbe hozhatnám, amit lehet. Szeretném, ha a tizenhárom éves fiam és a tizenöt éves lányom egészségesen, rendezetten nőne fel, és a körülményekhez képes boldogan. Amikor elváltunk, fel sem merült, hogy ne maradjanak a nejemnél a gyerekek, mert én Évát mindig jó anyának tartottam. Hova vittem volna a srácokat? Egy új kapcsolatba, a bizonytalanságba? A közös lakást eladtuk, a pénzt elfeleztük, és bár Éva találhatott volna kevésbé jó helyen nagyobbat, egy másfél szobás lakást vett a ráeső részen, így most a nappaliból éjszakára hálóvá alakított szobában alszik a lányunkkal, a fiam pedig a kis szobába költözött.

Éva nem akar szóba állni velem, azt mondja, tönkretettem az életét. Ezzel nem értek igazán egyet, mert nem szándékosan tettem tönkre, ha tönkre is tettem, hiszen ki tehet róla, ha beleszeret valakibe? Éva még fiatal, negyvennégy éves, találhat jobb állást, van lakása, és ami a lényeg, vele maradtak a gyerekek. De ő nem így gondolja. Annyira gyűlöl, hogy nem engedi, hogy felmenjek az új lakásba, hogy meglátogassam a gyerekeket. Ha hívom, nem veszi fel, ha sms-t írok, nem válaszol. Csak a gyerekeken keresztül üzengetve tudok érintkezni vele. Azt mondta, azért nem mehetek fel a lakásába, mert sose tudhatom, nincs-e nála valaki! Ezzel nagyon kiverte nálam a biztosítékot, mert hogy képzeli, hogy férfiakat fogad abban a lakásban, ahol egy szobában alszik a kislányommal? Ha előre tudom, hogy ilyen tervei vannak, soha nem mentem volna bele, hogy nála maradjanak a gyerekek. De ő pasizni akar!

A lányom elmesélte, hogy összemelegedett valami gimis barátnőjével, akivel mostanában folyton együtt lógnak, szórakozóhelyekre járnak, sőt, még egy netes társkeresőn is regisztrálta magát, hogy pasit fogjon. Tudom, hogy nincs jogom féltékenykedni, hiszen elváltunk, és nem is érdekel, kivel bújik ágyba, de azt megtiltom, hogy a gyerekeimmel egy fedél alá férfiakat vigyen fel! Mi van, ha a tag éjjel arra ébred, hogy jobban kívánja a kislányomat, és átmászik hozzá? Akkor mi van? Hogy lehet ilyen felelőtlen egy anya?

Tudom, hogy ha alkoholista lenne vagy drogos, vagy üzletszerű kéjelgést folytatna, jelezhetném a gyámhivatalnál és elvehetném tőle a gyerekeket. De így nem tudom, hogy van-e esélyem. Meg akarom menteni a srácokat, azt szeretném, ha itt laknának velem, és nem sérülne a lelkük. Milyen lehet a kislányomnak szembesülni azzal, hogy egy kiéhezett ribanc lett az anyja, akit csak az érdekel, hogy férfit fogjon magának? Na, és a fiam? Milyen férfi lesz így belőle? Hogy menthetném meg a gyerekeimet? Kérlek, adjatok tanácsot, mit tehetnék, hogy visszakaphassam a gyerekeimet, vagy legalább jobb belátásra bírhassam az anyjukat. Hogyan értethetném meg vele, hogy negyvennégy évesen már nem a saját boldogságával kéne foglalkoznia és az élvezeteket hajszolnia, hanem a gyerekeivel kéne foglalkoznia?


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban
Megtekintve 9067 alkalommal

TOP 10 - amit a nők elvárnak az ágyban Sokszor felmerül a kérdés a fiúkban: vajon mit vár el tőle barátnője az ágyban? Az biztos, hogy nem csak két milliliter spermát. De a női kívánságlisták gyakran ellentmondásosak és kiismerhetetlenek lehetnek. Ismerj meg egy részletes felmérést, melyből kiderül, melyek a toplistás tényezők, hogy elsőosztályú szerető lehess!

Asszony, még a konyhában vagy?
Megtekintve 5406 alkalommal

Asszony, még a konyhában vagy? Az emberiség történetében a nők még soha nem voltak annyira egyenlőek a férfiakkal, mint korunkban. A nők egyenjogúak, legalábbis kívülről ez látszik, a döntésekbe beleszólnak, a férfiak nem dönthetnek egyedül csak azért, mert ők férfiak. A nők egyre öntudatosabban és magabiztosabban harcolnak az igazukért, és ezzel egy időben a megszokott férfi-női szerepek is változnak.

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?
Megtekintve 6853 alkalommal

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex? Az elmúlt években a szex már nem számít tabutémának. Mégis ha a szeretkezések hosszúságáról faggatunk bárkit, pironkodó arcok válaszolnak.

Mi zavar egy nőt szex közben?
Megtekintve 7902 alkalommal

Mi zavar egy nőt szex közben? Mi az, amitől rosszul vannak a csajok az ágyban, de tapintatból sosem szólnának érte? Néha épp a legbanálisabb dolgok teszik tönkre a szexet. Mondjuk, miért jár a férfiaknak piros lap!