Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3563 alkalommal

Miértek a rossz szexben


Miértek a rossz szexben
Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.

Eleve nehéz a szexről beszélni, pláne, ha a problémákat kell megvitatni. Ezekben a helyzetekben sokkal szerencsésebb, ha magunka nézünk, majd lépésről lépésre, közösen orvosoljuk a gondokat.

Mit értünk a szex alatt?
A szex személyenként különböző jelentőségű és ezzel együtt mást értünk alatta. Több intimitás és figyelem, más viselkedés, különleges hangulat, orgazmus? Ezek együttesen, de mégis más intenzitással esnek latba mindenkinél. Tehát a legfontosabb, hogy próbáljuk meg kifejteni, mi mire gondolunk, amikor a szexről beszélünk a partnerünknek.

Azonosítás
Előfordul, hogy az egyik fél számára a szex teljesen kielégítő, de partnerének mégsem okoz elég örömöt. Hosszabb párkapcsolatban ezek szavak nélkül is világos gondok, de ahhoz, hogy meg lehessen oldani, nyitni kell a másik felé. Ha tudjuk, mire vágyik a párunk, könnyebb meghozni a kompromisszumot.

Nehézségek
Ha eddig működött a szex, de most mégsem vagytok a lepedő királyai, érdemes megvizsgálni, kinek, milyen változás történt az életében. A túl sok stressz, munkahelyi vagy családi problémák, lelki sérülések befolyásolják a teljesítményt és kihatnak a kapcsolatunkra.

Megborult egyensúly
Amíg az egyik fél boldogtalan, addig a párja sem érezheti felhőtlennek önmagát. Ugyanígy igaz ez az együttlétekre is. A legnagyobb hiba, ha a partnert okoljuk a gondokért és mi semmilyen felelősséget nem vállalunk a kialakult ingatag helyzet miatt.

A változás lehetséges
A változások akaratlanul is lezajlanak bennünk. A gond akkor kezdődik, ha ez rossz irányban tereli a kapcsolatunkat. A megoldás, ha meghallgatjuk és meg is halljuk, amit a párunk kritizál bennünk. Járjunk a kedvébe, főként, ha a szex közben érzi azt, hogy kevesebbet nyújtunk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben
Megtekintve 3949 alkalommal

Veszélyes együttlét - Baleset szex közben A szex élvezetes dolog, ám veszélyeket is rejt magában. Most nem a nemi úton terjedő betegségekre gondolunk, hanem arra, hogy az önfeledt hancúrozás közben bizony előfordulhatnak balesetek. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyekre nem árt odafigyelni.

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
Megtekintve 3470 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen? IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.

Az összeköltözés buktatói
Megtekintve 3482 alkalommal

Az összeköltözés buktatói Ha végre rászánjátok magatokat, hogy összeköltöztök, számos probléma fog felmerülni az elkövetkező időszakban. Amellett, hogy valakinek engednie kell a felségterületéből, még számos egyéb áldozatot is meg kell hoznotok.

Anális szex - Az örök tabu
Megtekintve 4386 alkalommal

Anális szex - Az örök tabu Sokféle tanácsra, útmutatásra találhatunk azzal kapcsolatban, hogyan pezsdítsük fel a kissé lanyhulni látszó pásztoróráinkat. A sokaknál tabunak számító anális szeretkezés szexi, kívánatos és mámoros érzés is lehet, ha megfelelően csináljuk! Néhány tanács azoknak, akik kacérkodtak már a gondolattal.