Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5246 alkalommal

Miértek a rossz szexben


Miértek a rossz szexben
Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.

Eleve nehéz a szexről beszélni, pláne, ha a problémákat kell megvitatni. Ezekben a helyzetekben sokkal szerencsésebb, ha magunka nézünk, majd lépésről lépésre, közösen orvosoljuk a gondokat.

Mit értünk a szex alatt?
A szex személyenként különböző jelentőségű és ezzel együtt mást értünk alatta. Több intimitás és figyelem, más viselkedés, különleges hangulat, orgazmus? Ezek együttesen, de mégis más intenzitással esnek latba mindenkinél. Tehát a legfontosabb, hogy próbáljuk meg kifejteni, mi mire gondolunk, amikor a szexről beszélünk a partnerünknek.

Azonosítás
Előfordul, hogy az egyik fél számára a szex teljesen kielégítő, de partnerének mégsem okoz elég örömöt. Hosszabb párkapcsolatban ezek szavak nélkül is világos gondok, de ahhoz, hogy meg lehessen oldani, nyitni kell a másik felé. Ha tudjuk, mire vágyik a párunk, könnyebb meghozni a kompromisszumot.

Nehézségek
Ha eddig működött a szex, de most mégsem vagytok a lepedő királyai, érdemes megvizsgálni, kinek, milyen változás történt az életében. A túl sok stressz, munkahelyi vagy családi problémák, lelki sérülések befolyásolják a teljesítményt és kihatnak a kapcsolatunkra.

Megborult egyensúly
Amíg az egyik fél boldogtalan, addig a párja sem érezheti felhőtlennek önmagát. Ugyanígy igaz ez az együttlétekre is. A legnagyobb hiba, ha a partnert okoljuk a gondokért és mi semmilyen felelősséget nem vállalunk a kialakult ingatag helyzet miatt.

A változás lehetséges
A változások akaratlanul is lezajlanak bennünk. A gond akkor kezdődik, ha ez rossz irányban tereli a kapcsolatunkat. A megoldás, ha meghallgatjuk és meg is halljuk, amit a párunk kritizál bennünk. Járjunk a kedvébe, főként, ha a szex közben érzi azt, hogy kevesebbet nyújtunk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Baj van az ágyban?
Megtekintve 4621 alkalommal

Baj van az ágyban? A szexualitás a párkapcsolatok egyik alappilére – a kielégülés nemcsak a feszültségeket oldja, hanem a szeretkezés lelkileg is közelebb hozza egymáshoz a két félt. Az ágybéli gondok a kapcsolatra, és akár a személyes életvitelre is rányomhatják a bélyegüket, azonban minden szexuális problémára létezik megoldás.

Az orgazmus 9 pozitív hatása
Megtekintve 9424 alkalommal

Az orgazmus 9 pozitív hatása Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.

Top 10 párkapcsolatölő
Megtekintve 4892 alkalommal

Top 10 párkapcsolatölő A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.

A férfiprostitúció, mint feltörekvő szolgáltatás
Megtekintve 5650 alkalommal

A férfiprostitúció, mint feltörekvő szolgáltatás A prostitúciót a legősibb foglalkozásként emlegetik. Ha definiálni kéne, sokan azt mondanánk, hogy a prostituált olyan nő, aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt. De mi a helyzet a férfiakkal?