Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4674 alkalommal

Miértek a rossz szexben


Miértek a rossz szexben
Mit tegyünk, ha nem működik a szex és már csak pislákol a tűz a szerelmi fészekben? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokban olykor elérkezik egy fordulópont, amikor már mindkét fél érzi, hogy megváltoztak a viszonyok az ágyban. Kevesebb a lángolás és a vad szexet a rövid numerák váltják fel.

Eleve nehéz a szexről beszélni, pláne, ha a problémákat kell megvitatni. Ezekben a helyzetekben sokkal szerencsésebb, ha magunka nézünk, majd lépésről lépésre, közösen orvosoljuk a gondokat.

Mit értünk a szex alatt?
A szex személyenként különböző jelentőségű és ezzel együtt mást értünk alatta. Több intimitás és figyelem, más viselkedés, különleges hangulat, orgazmus? Ezek együttesen, de mégis más intenzitással esnek latba mindenkinél. Tehát a legfontosabb, hogy próbáljuk meg kifejteni, mi mire gondolunk, amikor a szexről beszélünk a partnerünknek.

Azonosítás
Előfordul, hogy az egyik fél számára a szex teljesen kielégítő, de partnerének mégsem okoz elég örömöt. Hosszabb párkapcsolatban ezek szavak nélkül is világos gondok, de ahhoz, hogy meg lehessen oldani, nyitni kell a másik felé. Ha tudjuk, mire vágyik a párunk, könnyebb meghozni a kompromisszumot.

Nehézségek
Ha eddig működött a szex, de most mégsem vagytok a lepedő királyai, érdemes megvizsgálni, kinek, milyen változás történt az életében. A túl sok stressz, munkahelyi vagy családi problémák, lelki sérülések befolyásolják a teljesítményt és kihatnak a kapcsolatunkra.

Megborult egyensúly
Amíg az egyik fél boldogtalan, addig a párja sem érezheti felhőtlennek önmagát. Ugyanígy igaz ez az együttlétekre is. A legnagyobb hiba, ha a partnert okoljuk a gondokért és mi semmilyen felelősséget nem vállalunk a kialakult ingatag helyzet miatt.

A változás lehetséges
A változások akaratlanul is lezajlanak bennünk. A gond akkor kezdődik, ha ez rossz irányban tereli a kapcsolatunkat. A megoldás, ha meghallgatjuk és meg is halljuk, amit a párunk kritizál bennünk. Járjunk a kedvébe, főként, ha a szex közben érzi azt, hogy kevesebbet nyújtunk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
Megtekintve 21827 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

Van, aki vadul szereti...
Megtekintve 4772 alkalommal

Van, aki vadul szereti... Párosodni, mint a vadállatok. Vajon mi az élvezet abban, ha durva a szex? Vannak, akiket a vad kéj hoz igazán lázba.

A nők a pia és a szex
Megtekintve 5486 alkalommal

A nők a pia és a szex Az alkohol a legelterjedtebb afrodiziákum, és a nők jelentős része használja feszültségoldásra az aktus előtt. Az csak most derült ki, milyen riasztóan magas a száma azoknak, akik igénylik a piát szex előtt.

Nő + nő – Nem számít, ha a barátnőd lánnyal csinálja?
Megtekintve 4645 alkalommal

Nő + nő – Nem számít, ha a barátnőd lánnyal csinálja? A kérdés pár évtizeddel ezelőtt még nem volt annyira napirenden úgy, mint napjainkban. Régebben elenyésző volt azoknak a nőknek a száma, akik nyíltan vonzódtak saját nemükhöz, és esetleg szexuális viszonyt is folytattak egy másik nővel. Manapság viszont már szinte minden második lány belekóstolt legalább egy csók erejéig a leszbikus kalandba.