Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6357 alkalommal

Oldalsó behatolás


Oldalsó behatolás
Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nő, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

Az oldalsó pózokat elsősorban azok a tapasztalt párok részesítik előnyben, akik már szántak időt a legkülönfélébb testhelyzetek kipróbálásra, és nem zöldfülűen kóstolgatják egymás testét. Az oldalirányú pózokra férfiak és nők többnyire akkor kapnak rá, amikor már szinte minden szögből érzik a másikat, lebontottak egymás között mindenféle akadályt, és felszabadultan, tabuk nélkül tudják élvezni egymás testét, és a kísérletezgetés, a kíváncsiság, az igények őszinte megvallása ekkorra már nem jelent problémát.

Az oldalsó póz hallatán elsőként szinte mindenkinek a kiskifli-nagykifli (avagy kanál) felállás ugrik be, amikor a párok az oldalukon fekszenek, a férfi a nő hátára tapad, karjaival átöleli, simogatja, és hátulról hatol testébe. A póz továbbfejlesztésvel azonban csak kevesen próbálkoznak, pedig egyáltalán nem kötelező előírás, hogy a fej a fej mellett legyen, nyugodtan próbálkozhatunk a fej a lábnál felállással is, vagy éppenséggel a behatolási szög változatásával. A nő összegömbölyödhet, míg a férfi nem oldalról, hanem kilencven fokkal felfelé fordulva érkezik. Szintén nem kötelező elem, hogy a nő háttal legyen kedvesének, egyszerűen forduljon meg, és szemtől-szembe szeretkezzenek. (A lábakat persze addig kell hajtogatni, míg elég helyet csinálunk a kényelmes behatolásnak, a csikló izgatásának, és eltaláljuk a tökéletes behatolási szöget).

Az oldalsó póz egyik kreatív változata, amikor a nő az ágy szélén az oldalára fekszik háttal a férfinak, aki mögé térdel, és oldalról hatol belé. Sokan ezt a pózt azért nem kedvelik, mert a hímvessző kicsit felfelé görbül, így inkább sérti, semmint kényezteti a hüvelyt. Alapvető jótanács minden új póznál, hogy kezdetben óvatosan járjunk el, mert egy-egy nagyobb lökés fájdalmas következményekkel járhat, a hüvely ugyanis nem minden irányban ugyanolyan rugalmas. A szögek változtatásakor azért is tanácsos odafigyelni, mert olykor a méhszáj is közelebb kerül a hímvessző végéhez, s annak böködése nem mindenkinek kellemes.

Variációk haladóknak
Szintén továbbfejlesztett változata az oldalsó póznak, mikor a nő hasonlóan a fentihez az oldalára fekszik, és míg csípője oldalsó irányban marad, felsőtestével megpróbál hasra feküdni. A férfi fölé telepszik, megkapaszkodik a nő hátában, és térdelve vagy nyújtott lábakkal közelítve merül el partnere testében. A nő felső lába felhúzásával változtathat a behatolás mélységén. Ez a nő számára azért is kellemes, mert ha ügyesen forgatja csípőjét, a férfi combja pont a csiklójához ér, s a technikai irányítás is inkább az ő kezében van. (További előny, hogy könnyű és élvezetes átmenetet képezhet a misszionárius és a kutyapóz között. Ekkor ugyanis az eredetileg háton fekvő nő egyszerűen átrakja a lábát az egyik irányba a férfi combján, így alteste oldalsó szögbe kerül, míg felsőteste már akár hason is lehet. Következő lépésként már csak a másik lábat kell kiszabadítani, és a nő máris hátulról kínálja magát, ráadásul pillanatnyi szétválás nélkül sikerült váltani.)

A póz variálása során nem árt tudni, hogy az oldalsó éritkezés során kicsi az ember mozgási szabadsága, és a mély, intenzív lökésekért keményen meg kell dolgozni, a fent említett okok miatt. Sokan azonban pont azért választják ezeket a pózokat, mert gyengéd, kevésbé erőteljes, ám a szokásostól eltérő szexre vágynak. A terhesség ideje alatt, vagy kimerültség esetén is kiváló pózok ezek, hiszen a csúcs után, egymást átkarolva egyből álomba is zuhanhatnak a felek.

Mivel ezek a testhelyzetek nem igényelnek semmilyen kitámasztást, a kezeket általában szabadon hagyják, így egymás simogatása, erogén zónáik izgatása lehetővé válik. A nő könnyen eléri csiklóját, izgathatja melleit, de a férfi lábai közé nyúlva heréit is kényeztetheti. A férfiak többsége akaratlanul is, de a nők lábába kapaszkodva, azok mozgatásával, hajlítgatásával keresi meg a legtökéletesebb állapotot. Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a póz kiválóan alkalmas a nő G-pontjának izgatására, hüvelye ritkán érintett területeinek feltérképezésére, de aki az anális örömöket részesíti előnyben, szintén jó kezdő pozíciónak tekintheti ezt, hiszen csak pár centivel arrébb kell folytatni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A tökéletes nyaláshoz vezető út
Megtekintve 6166 alkalommal

A tökéletes nyaláshoz vezető út Gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék. Ha ezek megvannak, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is. Orális tippek, férfiaknak. Ahány nő, annyi íz, annyi illat, annyi szokás. Hogy mégis hogyan lehet orálisan kielégíteni őket? A Cunnilingus Tutor tippjeit osztjuk meg veled.

Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Megtekintve 4639 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.

Anál nőknek pro és kontra
Megtekintve 8466 alkalommal

Anál nőknek pro és kontra A tétel egyszerű, a legtöbb férfi vágyik az anális szexre, hiszen a bejárat sokak szemében tiltott és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a hátsó behatolás pedig nem megszokott. Akárhogy is, a férfi szereti hátulról csinálni, de mi a helyzet a nőkkel? Ők vajon miért utasítják el, illetve miért kedvelik a popsiszexet?

Amit a spermicides fogamzásgátlásról tudni kell
Megtekintve 8834 alkalommal

Amit a spermicides fogamzásgátlásról tudni kell Hormonmentes, kényelmes, de önmagában nem tökéletes! Sokszor hallani a spermicid anyagokról, melyek a fogamzásgátlásban töltenek be fontos szerepet. De mi is tulajdonképpen ez az anyag, és hogyan működik?