Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 9680 alkalommal

Lassú nyelvcsapásokkal


Lassú nyelvcsapásokkal
Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. Hogy mindez igaz-e, nem tudjuk. Jó, ha tudod azonban, a nők többsége erre vágyik igazán, összefoglaltuk tehát a tuti tippeket.

Őszintén megvallva valóban többször hangzik el, hogy nem szeretek nyalni, mint ahány nő nyíltan tiltakozik a felláció gyakorlása - és élvezése - ellen. Ennek oka talán az elmaradásban keresendő, hogy sok nő még mindig nem meri kimondani, valójában egy alapos nyalásra vágyik, de az is lehet, hogy a nők szemérmesebb, látszólag visszahúzódóbb szexuális magatartásáról kialakult képnek felel meg mindez. Olyanról azonban bizonyosan nem nagyon hallunk, hogy egy szórakozóhely mellékhelységében egy nőt spontán, önzetlen és viszonzást nem váró orális szexben részesített volna valaki. Sok nő egyenesen feszélyezve érzi magát, ha egy férfi szája a puncija felé közelít, és az ellenérzés lerombolásában nem sokat segít, ha a férfiak a nyalás felesleges voltáról értekeznek fennhangon.

Tanácsos a húzódozó pasiknak azért is megbarátkozni a gondolattal, mert egy nyelvét s száját jól használó férfi olyan maradandót nyújthat egy nőnek, amit sokáig nem felejt el, ami a legtrükkösebb és legvirtuózabb szeretkezés emlékét is elhalványítja. Persze mind a nő, mind a férfi részéről elvárt feltétel a bizalmas és meghitt kapcsolat, kevés olyan nő van, aki az első adandó alkalommal fesztelenül nyújtja oda magát a férfi (vagy nő) arca elé.

A titok nyitja
Sok férfi hiszi azt, hogy a tökéletes orális technikát már rég elsajátította, neki már semmi újat nem tudnak mutatni, mondani a témában. Erre a tévhitre keményen rácáfolnak azok az eredmények, amelyek azt mutatják, hogy a férfiak jelentős hányada minden kreativitást és hozzáértést mellőzve fog hozzá a nő orális izgatásához, és csak a két szokványos pózban (a nő a hátán fekszik és terpeszt, illetve a jól ismert 69-es ) űzi a nyelvjátékot. Általánosságban elmondható, hogy a férfiak többsége nem tudja, mit is kezdjen az elé táruló látvánnyal, és a punci anatómiáját illetően is csak kevesen vannak képben. A hiányos tudás nem eredményez mást, mint hogy a legtöbben a lehető legegyszerűbb megoldást választják a punci izgatására: turmixgép bekapcsol, és kever, amerre csak bír.

Sokan persze inkább azt a megoldást választják, hogy ideológiákat gyártva tartózkodnak a nyalás gyakorlásától, mivel nem tudják biztosan, hogyan is fogjanak hozzá. Az utóbbi elkerülése végett fogadjunk meg pár jó tanácsot és integráljuk ezeket szexuális enciklopédiánk orális fejezetébe. Közben ne feledjük, hogy egyik test sem egyforma, a használati utasítást pedig csakis a partnertől szerezhetjük be, éppen ezért kérdezzünk, kísérletezzünk és tanuljunk.

Az előjáték
Nem kell bizonygatni, hogy az előjáték legalább annyira fontos, mint maga a közösülés, és a legtöbb nő számára előétel nélkül nem csúszik a főfogás, vagyis az orgazmus elmarad. Első és legfonotsabb, jegyezzük meg, hogy az orális szex nem pusztán a punci kényeztetéséről szól, sokkal inkább a test szájjal való édesgetéséről - e tekintetben pedig a női test felülete a korlátlan lehetsőgek tárháza. Bevezető gyanánt ne intézzünk egyből támadást a csiklóra, hanem kezdjük sokkal, de sokkal távolabbról. A lábujjak, a nyak, az ujjak, a köldök, a térdhajlat, a comb belső területének nyelves izgatása olyan ízelítőt adhat a kedvesnek, hogy garantáltan leveti maradék gátlásait is. Körözzünk nagyokat a punci körül, és csak sejtessük, hogy mi lesz a folytatás - ne adjuk meg neki egyből a kielégülést, de túlzottan hosszúra se nyújtsuk a prológust.

Síkosan sokkal szebb az élet, így ha tehetjük, nyállal (vagy netán punciízesítővel) vonjuk be a felületet, és kényeztessük sikamlósan a kedvest. Száraz kézzel, cserepes szájjal, szúrós borostával, és csontszáraz szájjal eszünkbe ne jusson a puncit megközelíteni. Ha nyáltermelésünk nincs formában, oldjuk meg a kérdést kedvesünk puncinedvével, mártogassuk meg ujjunkat hüvelyében, vagy szívjuk meg enyhén, és kenjük be vele az izgatanadó felületet.

A tökéletes időzítés érdekében pillantsunk fel néha, és olvassuk le partnerünk arcáról, milyen hatást vált ki belőle az érintés. Testbeszéde elárulja, miképp vélekedik a műveletről, csípőjének mozgása, a kapaszkodó, markoló fogások, a légzés gyorsasága, nyöszörgése, hangjának torzultsága mind-mind izgalmi állapotának jelzői. Testének ritmusából felmérheted, hogy a gyors vagy a lassúbb mozgást kívánja-e, abból pedig, hogy csípőjét menniyre szorítja a férfi nyelvéhez, illetve mennyire tolja el magától, hamar kiderül, hogy az erős vagy a gyenge izgatást élvezi. A nők egy része fájdalmasan éli meg a csikló direkt stimulálását, míg mások alig éreznek valamit, ha nem oda koncentrálódik a cselekmény.

A dologhoz az is nagyban hozzájárul, hogy a nő mit olvas le a férfi arcáról nyalás közben. Az érzelem nélküli tekintet, a fintor, az erőlködés, a túlzott koncentráció, de az unottság is derékba törik a női vágyat, ez esetekben tehát jobb, ha bele sem kezdünk a bugyikörútba. Csak akkor ízleljük kedvesünk nemi területeit, ha valóban nagyon-nagyon meg szeretnénk kóstolni őt. Akinek fenntartásai vannak a punci ízét, illatát, formáját vagy egyáltalán annak orális érintését illetően, gyúrjon inkább a kézimunkára, semmint a nyelvi műveletekre, az ellenérzés kiül az arcra, és hidd el, a nők stresszelik magukat eleget ezek miatt, nem kell rátenni egy lapáttal.

Közelebbről
Ha az alaplépéseken sikeresen túljutottunk, közelítsünk a tiltott gyümölcs felé! Első körben nyelvünk hegyével térképezzük fel az intim területet! Írjunk le apró és finom vonalakat nyevünk hegyével (anélkül, hogy ajkainkat is bevetnénk a játékba) a nagy, majd a kisajkak mentén, körözzünk gyengéden a csikló körül, majd nyaldossuk meg a hüvely bejáratát (de nyelvünkkel még ne hatoljunk mélyre). Ezek a finom ceruzavonalak azt szolgálják, hogy mézesmadzag gyanánt megmutassuk neki, mire számíthat, hogy egyetlen négyzetmillimétert sem hagyunk majd ki (miközben a nő már azt várja, hogy ne csak a nyelv, de az ajkak is puncira tapadjanak, és a nyelv-száj kettőse kényeztesse őt).

Ha már nem akarjuk tovább izgatni, a nedvek folyásából látjuk, hogy mindenre felkészült, csókolj bele a punciba úgy, mintha a szájával tennéd ugyanezt. Alapvetően minden nő erre vágyik, s valóban, a csókhoz hasonlóan az ajkaidra és nem a nyelved bökdösődésére vágyik. A nyelved is használhatod természetesen, de hosszú, függőleges csapásokat alkalmazz, a hüvelybemenettől a csikló irányába haladva.

Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a nő intim része a legérzékenyebb területek egyike, annak erős stimulálása, szívása, harapása az ellenkező hatást is kiválthatja. (Szigorúan tilos mindezek mellett a nő hüvelyébe fújni, ennek komoly egészségügyi kockázatai vannak! A punci külső területeinek fújással való hűtése természetesen megengedett, sokak által használt technika.)

Ha elérkezettnek látod a pillanatot, közelítsd meg csiklóját, de mozdulataid ekkor is kövessék az igényeket, a lasúbb, nyálasabb, érzékibb nyelvcsapások az ajkak puhaságával kombinálva hatásosabbak, mint a nyelv magányos hadjárata. Szánkat is aktívan bevetve a kényeztetésbe vákuumszerűen szívjuk, szopogassuk a puncit. Kezdjük a nagyajkakkal, csússzunk lefelé a gát irányába (aki szereti, a popsi környékét is bevonhatja), majd hatoljunk az érzékenyebb területek felé. Ízleljük meg a kisajkakat, és tapadjunk rá a csiklóra nedves ajkainkkal (miközben nyelvünkkel tovább folytatjuk a stimulálást).

Ha azt észleljük, hogy kedvesünk közelít a csúcs felé, ne essünk abba a hibába, hogy felgyorsítjuk a nyelvmunkát, folytassuk ugyanabban a tempóban (sőt, kapcsoljunk vissza egy fokozatot!), és hagyjuk, hogy elélvezzen. Olyan intenzív orgazmust okozhatunk ezzel, hogy ő maga is meglepődik majd. Kedvesünk punciját az orgazmus után is tovább kényeztetjük, nagyon lassan, így, egy kis szünetet hagyva hamar újra nekikezdhetünk a csókolgatásnak. Hab a tortán, ha egy-két orgazmus után gyengéden szeretkezni kezdünk vele, hidd el, önzetlenségedtől és odafigyelésedtől el lesz alélva.

Pózok orálra
A leggyakoribb orális póz, mint azt fentebb említettük, a 69-és és a szimpla hátrafekvős, terpesztős, holott a szexhelyzet változtatásával az orális szex egyhangúságán is sokat változtathatunk. Szinte valamennyi póz lehetővé teszi, hogy a nyelv megközelítse a nő intim területét, csak egy kis fantázia és hajlandóság kell hozzá. A szexpózok száma végtelen, igyekezzünk valamennyiben megtalálni az orális lehetőséget. Két fontos, de egyszerű fogást most megosztunk veletek. A férfi húzza magára a nőt úgy, hogy a nő nyaka és vállai az ágyon támaszkodnak, lábait pedig a férfi nyaka köré kulcsolja. Háta simuljon a férfi hasára. A férfinak úgy kell megtartania a nőt, hogy a kitekert póz miatt ne érezzen túl nagy nyomást nyakában és a vállainál. Kulcsolja kezeit a nő derekára, és szája máris a kívánt ponton kezdheti meg az ízpróbát.

A második felállás a mindenki által ismert kutyapóz orális változata, ismét a nők kedvelt, ám ritkán kiélvezett formája. Mivel az orális szex nem szükségszerűen az előjáték része csupán, közösülés alatt éppúgy bevethetünk egy kis orált, ez azért is praktikus, mert sok nő a csikló izgatásának ideiglenes mellőzésével lassan elkedvetlenedhet. Ha kutyapózban éppen kedvesünkbe hatolunk, és érezzük, hogy hamarosan eléri a csúcsot, szálljunk ki testéből, kússzunk egy kicsit lejjebb, és folytassuk nyelvünkkel az izgatást. Kedvesünk orgazmusa után - mikor ő már azt hinné, vége a játéknak - hatoljunk be újra, és folytassuk a közösülést. A nők ilyenkor másodszor, de van hogy harmadszor is el tudnak menni. Erre a fordulatra egyik nő sem számít, mert nem szoktak hozzá ilyen figyelmességhez, így érdemes uralkodni magadon, és nem azonnal ajtóstul rontani a házba.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Megtekintve 7080 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.

A szex és a drog kapcsolatáról
Megtekintve 9144 alkalommal

A szex és a drog kapcsolatáról Már az Elemi ösztönben is találunk rá számos utalást, hogy a két főhős bekokózva mennyivel nagyobb extázist él át. A közhiedelemmel ellentétben azonban a szex és a drogok nem illenek egymáshoz – sőt, sok elhúzódó szexuális funkciózavarnak éppen a droghasználat az oka. Tudj meg még többet erről a témáról!

Irány meztelenföld!
Megtekintve 6459 alkalommal

Irány meztelenföld! Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

Élvezzünk egyszerre!
Megtekintve 14644 alkalommal

Élvezzünk egyszerre! Minden pár álma, hogy a szeretkezés alkalmával együtt jussanak el a csúcsra. Nem megoldhatatlan produkcióról van szó, csak egy kis odafigyelés kell!