Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5147 alkalommal

Hogyan működik a házasság?


Hogyan működik a házasság?
Vizsgálatok igazolják: a harmadik házassági évforduló után lép félre (először) a férj, az ötödik táján kontráz az asszony. Az együtt töltött esztendők alatt egyik házastárs sem csalja meg a másikat. Ritka kivétel – állítják a szakemberek.

Nincs mit szépíteni a tényen: a szerelem és a szenvedély hőfoka egy idő után csökken. Mégis könnyebb küzdeni a kapcsolat meghittségéért, mint az izgalom megőrzéséért. Észre kell venni az árulkodó jeleket. Nem szabad engedni, hogy csökkenjen a másik iránti vágy. A struccpolitika eredménye csak az lehet: megjelenik a harmadik.

Kell az erotika
Az esküvőn kölcsönös hűséget fogadnak a felek. Ugyanakkor az emberi természet egyik alapvető ösztöne a szexuális vágy, amely – ha otthon csak pislákol a szenvedély lángja – bizony másfelé irányul. A szerelem testet és lelket egyesítő erejének legfőbb ellenfele ez a felfedező hajlam, amely mindenkiben ott rejtőzik – férfiban, nőben egyaránt.

Egy párkapcsolatban létfontosságú az erotika. Ha már csak a múltja él, lassan kihuny a jelen erotikája is, átadja a helyét más értékeknek. A munka, a gyermeknevelés, az anyagiak, no és a viták pedig mint megannyi tégla, falat emelnek a házastársak közé. Belefáradnak a mindennapok taposómalmába – majd egymásba. Ezek az apró fékek ejtik csapdába egymás iránt érzett lelkesedésüket.

Sok pár úgy él együtt, hogy a felek már nem kívánják, sőt meg sem érintik egymást. Ám erotika nélkül a szerelem nem képes kifejezni önmagát. A szeretet nem elég. Ha úgy érzi, már nem kívánják otthon, más érintésére vágyik. Hogy bebizonyítsa: igenis, kell még valakinek.

Kell a kielégülés
A csábítás ösztöne mindenkiben benne lakozik. Igaz a szlogen: vakságot nem fogadtam! Akkor van baj, ha a pár egyik tagja már másról fantáziál. Ha az apró flörtök az álmokban élnek tovább. A megcsaláshoz több út és ok vezethet – nemtől függetlenül.

Gyakran a feladatok monotóniája, a mindennapok rabszolgasága ellen lázad a félrelépő. Kivirul, mert végre kötelességek teljesítése nélkül elégülhet ki. Ne lépjen félre, aki túlságosan becsületes, lelkiismeretes. Az aggályok, az érzékenység minden pillanatot és kapcsolatot tönkretehet, itt is, ott is, ezt is, azt is.

Kell az igyekezet!
A házastársak közti erotikus vonzódást meg lehet őrizni. Ne másra fordítsd pluszenergiádat, hanem a párodra! Az igyekezetet ebben az esetben is siker koronázza. És hogy hogyan? Eláruljuk.

*Legyél csábos!* Az új külső, a kihívó tekintet bujaságot szül. Ingereld párodat napközben. Hívd fel telefonon, küldj neki szerelmes SMS-t. Add tudtára: kívánod őt. Pezsdítő lehet, ha még azt is közlöd vele, mit tennél vele azon nyomban.

*Ne legyetek gépiesek!* Beszéljétek meg titkos vágyaitokat. Merítsetek ötleteket erotikus filmekből, magazinokból. Ám egyik félnek sem szabad éreznie: a másik szexuális tárgyként kezeli őt. Ne csak arról valljatok, mit szeretnétek, arról is: eddig ezt miért nem mondtátok ki.

*Ne meztelenkedjetek!* Egy idő után az állandó pőreség felöltözöttségnek tűnik. Az álszemérem nélküli szemérmesség az erotika melegágya!

*Böjtöljetek egy keveset!* Azaz csak beszéljenek a vágyaitokról. Majd napokkal, hetekkel később valósítsátok meg a korábban mondottakat. Be sem fogtok telni egymással.

Az erotika a szerelem ereje. A lelkesedés, az elszántság, az önmagunkba és egymásba vetett hit segít a harcban. A győzelem kettőtöké, mert megtanuljátok, hogyan tehetitek egymást boldoggá.

El kell mennem
A praktikák ellenére kiderülhet, hogy mégsem a házastársadra vágysz. Mert csalódtál benne, kiszerettél belőle. A helyzetet mihamarabb tisztáznotok kell.

Nem hogy a szerelem nem él már, a másik iránt érzett szeretet sem. Először a vadászösztön éled újra, majd a szerelmes meghittség utáni késztetés. El kell döntenetek, hogyan tovább: éljetek békésen egymás mellett, vagy váljatok el. Utóbbi ideje általában akkor érkezik el, ha valamelyik fél már rátalált új párjára. Ilyenkor, nincs mese, el kell engedni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ölelkező kiflik az ágyban
Megtekintve 5944 alkalommal

Ölelkező kiflik az ágyban Kis kifli, nagy kifli. Izgalmas is lehet, ha hátat fordítasz a partnerednek az ágyban! Mi sülheti ki belőle?

5 út az őrületes női orgazmushoz
Megtekintve 6665 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak
Megtekintve 7707 alkalommal

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?

Gyorstüzelő szex
Megtekintve 6286 alkalommal

Gyorstüzelő szex Sok férfi szenved az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki.