Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5702 alkalommal

Hogyan működik a házasság?


Hogyan működik a házasság?
Vizsgálatok igazolják: a harmadik házassági évforduló után lép félre (először) a férj, az ötödik táján kontráz az asszony. Az együtt töltött esztendők alatt egyik házastárs sem csalja meg a másikat. Ritka kivétel – állítják a szakemberek.

Nincs mit szépíteni a tényen: a szerelem és a szenvedély hőfoka egy idő után csökken. Mégis könnyebb küzdeni a kapcsolat meghittségéért, mint az izgalom megőrzéséért. Észre kell venni az árulkodó jeleket. Nem szabad engedni, hogy csökkenjen a másik iránti vágy. A struccpolitika eredménye csak az lehet: megjelenik a harmadik.

Kell az erotika
Az esküvőn kölcsönös hűséget fogadnak a felek. Ugyanakkor az emberi természet egyik alapvető ösztöne a szexuális vágy, amely – ha otthon csak pislákol a szenvedély lángja – bizony másfelé irányul. A szerelem testet és lelket egyesítő erejének legfőbb ellenfele ez a felfedező hajlam, amely mindenkiben ott rejtőzik – férfiban, nőben egyaránt.

Egy párkapcsolatban létfontosságú az erotika. Ha már csak a múltja él, lassan kihuny a jelen erotikája is, átadja a helyét más értékeknek. A munka, a gyermeknevelés, az anyagiak, no és a viták pedig mint megannyi tégla, falat emelnek a házastársak közé. Belefáradnak a mindennapok taposómalmába – majd egymásba. Ezek az apró fékek ejtik csapdába egymás iránt érzett lelkesedésüket.

Sok pár úgy él együtt, hogy a felek már nem kívánják, sőt meg sem érintik egymást. Ám erotika nélkül a szerelem nem képes kifejezni önmagát. A szeretet nem elég. Ha úgy érzi, már nem kívánják otthon, más érintésére vágyik. Hogy bebizonyítsa: igenis, kell még valakinek.

Kell a kielégülés
A csábítás ösztöne mindenkiben benne lakozik. Igaz a szlogen: vakságot nem fogadtam! Akkor van baj, ha a pár egyik tagja már másról fantáziál. Ha az apró flörtök az álmokban élnek tovább. A megcsaláshoz több út és ok vezethet – nemtől függetlenül.

Gyakran a feladatok monotóniája, a mindennapok rabszolgasága ellen lázad a félrelépő. Kivirul, mert végre kötelességek teljesítése nélkül elégülhet ki. Ne lépjen félre, aki túlságosan becsületes, lelkiismeretes. Az aggályok, az érzékenység minden pillanatot és kapcsolatot tönkretehet, itt is, ott is, ezt is, azt is.

Kell az igyekezet!
A házastársak közti erotikus vonzódást meg lehet őrizni. Ne másra fordítsd pluszenergiádat, hanem a párodra! Az igyekezetet ebben az esetben is siker koronázza. És hogy hogyan? Eláruljuk.

*Legyél csábos!* Az új külső, a kihívó tekintet bujaságot szül. Ingereld párodat napközben. Hívd fel telefonon, küldj neki szerelmes SMS-t. Add tudtára: kívánod őt. Pezsdítő lehet, ha még azt is közlöd vele, mit tennél vele azon nyomban.

*Ne legyetek gépiesek!* Beszéljétek meg titkos vágyaitokat. Merítsetek ötleteket erotikus filmekből, magazinokból. Ám egyik félnek sem szabad éreznie: a másik szexuális tárgyként kezeli őt. Ne csak arról valljatok, mit szeretnétek, arról is: eddig ezt miért nem mondtátok ki.

*Ne meztelenkedjetek!* Egy idő után az állandó pőreség felöltözöttségnek tűnik. Az álszemérem nélküli szemérmesség az erotika melegágya!

*Böjtöljetek egy keveset!* Azaz csak beszéljenek a vágyaitokról. Majd napokkal, hetekkel később valósítsátok meg a korábban mondottakat. Be sem fogtok telni egymással.

Az erotika a szerelem ereje. A lelkesedés, az elszántság, az önmagunkba és egymásba vetett hit segít a harcban. A győzelem kettőtöké, mert megtanuljátok, hogyan tehetitek egymást boldoggá.

El kell mennem
A praktikák ellenére kiderülhet, hogy mégsem a házastársadra vágysz. Mert csalódtál benne, kiszerettél belőle. A helyzetet mihamarabb tisztáznotok kell.

Nem hogy a szerelem nem él már, a másik iránt érzett szeretet sem. Először a vadászösztön éled újra, majd a szerelmes meghittség utáni késztetés. El kell döntenetek, hogyan tovább: éljetek békésen egymás mellett, vagy váljatok el. Utóbbi ideje általában akkor érkezik el, ha valamelyik fél már rátalált új párjára. Ilyenkor, nincs mese, el kell engedni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Hosszú vagy széles legyen a pénisz?
Megtekintve 8283 alkalommal

Hosszú vagy széles legyen a pénisz? Az elterjedt felfogással szemben nem a férfiasság hossza, sokkal inkább a szélessége számít, ha a női gyönyörről van szó.

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 12647 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

SZEX és a nők!
Megtekintve 6346 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés
Megtekintve 11545 alkalommal

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés A nők meglepő és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínűleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Ezzel azért vitába szállnék, főleg eme kérdés második részével, mégpedig, hogy ezen férfiak közül is kevesen vannak, akik jól is művelik ezt a nők számára is rettentően izgató és akár a végső kielégüléshez is vezető szerelmi játékot.