Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4070 alkalommal

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez


6 extra tipp pasiknak az orális szexhez
Tudtad, hogy az orális szexhez való beállítódásunk csaknem mindent elárul szexuális attitűdjeinkről? A gátlásoktól mentes, nyitott, érzéki szerelmesek örömmel fogadják ezt az aktust, akár aktív, akár passzív félként vesznek benne részt.

Az "ezt nem illik" vagy a "miért pont úgy" fordulatok az ő szótárukban nem szerepelnek. Te is megtanulnál néhány trükköt, hogy kiegészítsd a repertoárodat?

6 tipp pasiknak, hogyan fokozható a nők orális kényeztetése!

1. Testhelyzetek
Több elhelyezkedést is kipróbálhattok a hagyományos pozíció mellett. Például a párod felül van, a melled fölé térdel, és kezét a falnak támasztva kínálkozik fel neked. Vagy az oldalára fekszik, te pedig a fejedet a belső combjára helyezed. Az is izgalmakban bővelkedő pozitúra, amikor barátnőd hanyatt fekszik az ágyon, te a combjai közé térdelsz, és ő megemeli, majd a válladra teszi a lábait. Így a csípője a levegőben van, vállával az ágyon támaszkodik. Közben a kezeddel támaszd meg a combját.

2. Ne húzd le a bugyiját!
Izgalmas játékba foghatsz, ha kedvesed magán felejti ezt a kis ruhadarabot. Így ahelyett, hogy egyből letépnéd róla, finom csókokkal illetheted ezt a területet, majd gyengéden húzd oldalra, és így kényeztesd tovább.

3. Legyen a szád a hangszered!
Lassan közelítsd meg a csikló környékét, körözz a nyelveddel lazán körülötte. Majd indulj el fel-le irányba puha, lefetyelő mozdulatokkal. Ehhez használd a nyelved teljes felületét, ne csak a hegyét. Ha azt veszed észre, hogy a csikló visszahúzódott a bőrredők alá, akkor sokkal finomabban folytasd.

4. Keresd meg az érzékenyebbik oldalt!
A szexológusok szerint a csikló egyik oldala érzékenyebb, mint a másik. Így ennek az érintése nagyobb örömet okoz kedvesednél, tehát megéri megkeresni. Ha párod egyik lábát térdben behajlítja, majd kifelé dönti, jobban hozzáférsz ehhez a felderítő munkához. Ellenőrizd mindkét oldalt, és figyeld a reakcióját!

5. Írj a nyelveddel szerelmes levelet!
Használd tollként a nyelved, és írj szerelmes üzenetet párod csiklójára. Így minden mondatod betűjét gondosan megformálva folyamatosan változó érintésben részesíted, elkerülve azt, hogy túlingerled valamelyik érzékenyebb pontját.

6. Játssz közben a popsijával!
Fogd határozottan a kezedbe fenekét mindkét kezeddel, majd mozgasd azokat körkörös irányban, széles, nagy köröket leírva. Sokan szégyellik ezt bevallani, pedig hihetetlenül érzékeny zónáról van szó.

Ne feledd, az orális aktus nem zuhanórepülés. A technikák váltogatása izgalmas lehet az együttlét első szakaszában, de semmiképpen se változtass azon a beteljesülés felé közeledve. A nők nem díjazzák a gyors, mechanikus orális kényeztetést. Annál inkább a sokat ígérő, várakozással és pozitív feszültséggel teli pillanatokat. Így minden egyes együttlétetek igazi élményt jelent majd neki, és már alig fogja várni a következő alkalmat.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A legnépszerűbb csajozós dumák
Megtekintve 6722 alkalommal

A legnépszerűbb csajozós dumák Az évek előrehaladtával a férfiak kezdenek egyre jobb ismerkedős szövegeket gyártani, ami néha nem, néha viszont célba talál. A bókolás még mindig az egyik legjobb módja egy nő meghódításának, ugyanis magabiztosabbá tehetjük őt.

Amikor a Nő a szexről beszél...
Megtekintve 6072 alkalommal

Amikor a Nő a szexről beszél... Adjuk a jeleket - Fogod? Észreveszik-e, és ha igen, jól értelmezik a nekik küldött jeleket a pasik? Vajon mit gondol erről egy igazi nő? Cikkünkből megtudhatod!

Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Megtekintve 3567 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket
Megtekintve 7969 alkalommal

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, de előfordulnak olyan ismétlődő magatartásformák, melyek a legtöbb férfinél egységesen jelen vannak. Ezekre számos tudományos magyarázat születetett korábban, de vajon mi az igazság?