Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8410 alkalommal

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben


Meglepő tények! A nők nyögése szex közben
Pornó kellék vagy valóban elengedhetetlen a nők számára az ágyban a hangoskodás? Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben?

Senkinek sem újdonság, hogy egy filmből, ahol szexjelenet is van, nem hiányozhatnak a szenvedélyes női nyögések - szakértők azonban arra voltak kíváncsiak, hogyan is zajlik ez a való életben. A Leeds-i és a Lancashire-i egyetem kutatói a "hangos szexről" végeztek tanulmányt.

A tanulmányba 71, szexuálisan aktív nőt vontak be, 18 és 48 éves kor között. A szexuális aktus részleteiről kérdezték őket. Kiderült: valóban sok nő ad ki hangokat, nyög szex közben, ám nem feltétlenül akkor, amikor orgazmusa van.

Ehelyett, 66 százalékuk azt mondta, azért nyög, hogy a partnere orgazmusát elősegítse, 87 százalékuk pedig azért, hogy a férfi önbizalmát növelje szex közben.

Nagyon úgy tűnik, hogy míg a női orgazmus inkább az előjáték során következik be - az orális szex által -, addig a valódi aktus során a nyögések inkább a partner kedvéért történnek, a férfi ejakulációval hozhatók összefüggésbe - állítják a kutatók.

A megkérdezett hölgyek közül sokan hozzátették, hogy a nyögést az unalom, a fáradtság, a fájdalom/kellemetlenség érzés ellen is bevetik. Tehát a női nyögés csak egy játék lenne, a férfi előnyére?

Kristen Mark szexuálterapeuta szerint kevés tanulmány létezik ebben a témában. "Ezzel szemben számos, a médiában látható jelenettel bombáznak bennünket, amelyekben a nők nyögése az orgazmussal és a szexuális élvezettel hozható összefüggésbe."

Az orgazmus eljátszása semmiképp sem előnyös. Hiszen ha azt a jelet adjuk a férfi felé, hogy sikerült elélvezni, ő valóban azt hiszi, miközben ez nem igaz - a nő a saját helyzetét rontja mindezzel - mondja Patty Brisben szexuálpedagógus. "A nyögés arra jó, hogy jelezzük, jól érezzük magunkat, izgatottak vagyunk, de ne játsszuk el segítségével az orgazmust."

Érdekes, hogy az állatvilágban ez hasonlóan működik - a nyögés jellemzőbb és változó az ovuláció idején. A makákó majmoknál például ugyancsak a hím orgazmusát segíti elő a jellegzetes kiáltó hang.

A nyögést mindenesetre valóban arra kellene használni, hogy a nő jelezze a partnere felé, mi esik neki jól, és így megszerzi a saját maga örömét is. Legyen olyan, akár egy tanító - mondja Patty Brisben.

Ugyanakkor, ha valaki saját örömét fokozza a nyögéssel, illetve ezzel segíti elő a partner élvezetét, az is teljesen rendben van - teszi hozzá a szakember.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"
Megtekintve 6808 alkalommal

Amit érdemes tudnod a Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása
Megtekintve 6372 alkalommal

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása Hogy egy nőnek milyen a szexualitása, sok dologtól függ. Nyilván számít az első együttlét, az elfogyasztott partnerek hozzáállása és még valami plusz, ami általában belülről jön.

A legszexisebb férfiszakmák
Megtekintve 5900 alkalommal

A legszexisebb férfiszakmák Összegyűjtöttük azokat a szakmákat, melyek képviselői többségében olyan férfiak, akiket bármelyik nő megcsodálna.

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak
Megtekintve 7850 alkalommal

Forró előjáték, tippek kizárólag férfiaknak Mitől lesz szenvedélyes egy nő? Mit kell tenned, hogy a legcsodálatosabb szeretkezést ajándékozd párodnak? Segítünk! Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel! És mennyire igaza volt, gyorshajtottam, mint egy Lamborghini kormányánál.