Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7806 alkalommal

Meglepő tények! A nők nyögése szex közben


Meglepő tények! A nők nyögése szex közben
Pornó kellék vagy valóban elengedhetetlen a nők számára az ágyban a hangoskodás? Tényleg elengedhetetlen része a nyögés a szeretkezésnek? Valójában miért is nyögnek a nők szex közben?

Senkinek sem újdonság, hogy egy filmből, ahol szexjelenet is van, nem hiányozhatnak a szenvedélyes női nyögések - szakértők azonban arra voltak kíváncsiak, hogyan is zajlik ez a való életben. A Leeds-i és a Lancashire-i egyetem kutatói a "hangos szexről" végeztek tanulmányt.

A tanulmányba 71, szexuálisan aktív nőt vontak be, 18 és 48 éves kor között. A szexuális aktus részleteiről kérdezték őket. Kiderült: valóban sok nő ad ki hangokat, nyög szex közben, ám nem feltétlenül akkor, amikor orgazmusa van.

Ehelyett, 66 százalékuk azt mondta, azért nyög, hogy a partnere orgazmusát elősegítse, 87 százalékuk pedig azért, hogy a férfi önbizalmát növelje szex közben.

Nagyon úgy tűnik, hogy míg a női orgazmus inkább az előjáték során következik be - az orális szex által -, addig a valódi aktus során a nyögések inkább a partner kedvéért történnek, a férfi ejakulációval hozhatók összefüggésbe - állítják a kutatók.

A megkérdezett hölgyek közül sokan hozzátették, hogy a nyögést az unalom, a fáradtság, a fájdalom/kellemetlenség érzés ellen is bevetik. Tehát a női nyögés csak egy játék lenne, a férfi előnyére?

Kristen Mark szexuálterapeuta szerint kevés tanulmány létezik ebben a témában. "Ezzel szemben számos, a médiában látható jelenettel bombáznak bennünket, amelyekben a nők nyögése az orgazmussal és a szexuális élvezettel hozható összefüggésbe."

Az orgazmus eljátszása semmiképp sem előnyös. Hiszen ha azt a jelet adjuk a férfi felé, hogy sikerült elélvezni, ő valóban azt hiszi, miközben ez nem igaz - a nő a saját helyzetét rontja mindezzel - mondja Patty Brisben szexuálpedagógus. "A nyögés arra jó, hogy jelezzük, jól érezzük magunkat, izgatottak vagyunk, de ne játsszuk el segítségével az orgazmust."

Érdekes, hogy az állatvilágban ez hasonlóan működik - a nyögés jellemzőbb és változó az ovuláció idején. A makákó majmoknál például ugyancsak a hím orgazmusát segíti elő a jellegzetes kiáltó hang.

A nyögést mindenesetre valóban arra kellene használni, hogy a nő jelezze a partnere felé, mi esik neki jól, és így megszerzi a saját maga örömét is. Legyen olyan, akár egy tanító - mondja Patty Brisben.

Ugyanakkor, ha valaki saját örömét fokozza a nyögéssel, illetve ezzel segíti elő a partner élvezetét, az is teljesen rendben van - teszi hozzá a szakember.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Így nyúlj a nődhöz!
Megtekintve 9077 alkalommal

Így nyúlj a nődhöz! A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 7570 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

Biszex a barátok között
Megtekintve 7612 alkalommal

Biszex a barátok között A heteroszexuálistól eltérő viselkedés megosztja az emberek nagy többségét. Van, aki öröklött, veleszületett hajlamot feltételez emögött, de egyre többen vannak, akik a környezeti hatásokat és a divatot is megemlítik. Vajon te mit tennél, ha a baráti körödben kiderülne valakiről, bizony volt már szexuális kapcsolata veled azonos neműekkel is?

5 út az őrületes női orgazmushoz
Megtekintve 6897 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!