Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5202 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal?


A nők beérik egy orgazmussal?
Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

Abban is eltérnek a nők egymástól, hogy milyen gyakran igénylik az orgazmust. Sok nő akkor boldog csak, ha rendszeresen és gyakran hozzájut, mások ritkábban vágynak rá. Egyes nők számára pedig, maga az együttlét adja meg a kielégülést és az örömöt. Bár nem jut el a csúcsra, örül az érintkezésnek, mert így fejezi ki szerelmét társa iránt és ez önmagában is jó érzés.

Sokan felteszik a kérdést, hogy minden nőnek egyforma esélye van-e az orgazmusra? Orvosi tapasztalatok szerint könnyebben érik el azok a nők, akik a nemi életet önmagáért kedvelik, nemcsak várják a kielégülést, hanem tesznek is érte, nem gátlásosak a nemi önkifejezésben és a szex számikra értéket jelent.

Sokat hallhattunk már arról is, hogy léteznek olyan nők, akik sosem jutnak el az orgazmushoz, de ettől függetlenül örömet találnak a szeretkezésben. Ők az egész helyzetet, az érzelmeket élvezik igazán, a társ bizalmas közelségét, a melegséget, a közös élményt és nem a puszta nemiséget. Az orgazmusig eljutó nőknek is fontosak ezek a dolgok, de számukra nem annyira szükségesek a nemi kielégüléshez.

A női orgazmus azonban tanulható, minden nő képes eljutni az orgazmusig, csupán "gyakorolni" kell. Fel kell ismerni, hogy mi okoz kellemes érzést, izgalmat. Le kell vetkőzni a gátlásokat, a félelmeket, s aki engedi magát, azt elsodorják a heves élmények!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szexpóz haladóknak!
Megtekintve 5034 alkalommal

Szexpóz haladóknak! Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj!
Megtekintve 21133 alkalommal

Szex a menstruáció alatt - Ezekre figyelj! Előfordulhat, hogy a piros betűs napok egyikén kívánjuk meg a párunkat olyannyira, hogy nem bírunk magunkkal. Sokan ódzkodnak ettől, de az igazság az, hogy mi nők, ilyenkor vagyunk a leginkább szexéhesek.

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról
Megtekintve 6726 alkalommal

9 aranyszabály a fiúk intim higiéniájáról A tisztálkodás során a hajlatokra jobban oda kell figyelni, mert ezeken a helyeken gyakrabban megtelepednek a baktériumok, és izzadtsággal együtt kellemetlen testszagot is áraszthatnak. A nemi szervekre különösen igaz ez.

8 hazugság a szexről
Megtekintve 4713 alkalommal

8 hazugság a szexről Rengeteg benyomást és üzenetet kapunk a szexről, szüleinktől, barátainktól, a médiából, illetve iskolából vagy vallási intézményekből. Ezek legtöbbször ellentmondásosak, sok esetben egyáltalán nem is igazak. Az egyik módja a szex körüli hazugságok megsemmisítésének, ha listába vesszük őket. Alább egy korántsem teljes, inkább ízelítőnek szánt listáját olvashatod a szexről szóló tévhiteknek.