Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6131 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal?


A nők beérik egy orgazmussal?
Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

Abban is eltérnek a nők egymástól, hogy milyen gyakran igénylik az orgazmust. Sok nő akkor boldog csak, ha rendszeresen és gyakran hozzájut, mások ritkábban vágynak rá. Egyes nők számára pedig, maga az együttlét adja meg a kielégülést és az örömöt. Bár nem jut el a csúcsra, örül az érintkezésnek, mert így fejezi ki szerelmét társa iránt és ez önmagában is jó érzés.

Sokan felteszik a kérdést, hogy minden nőnek egyforma esélye van-e az orgazmusra? Orvosi tapasztalatok szerint könnyebben érik el azok a nők, akik a nemi életet önmagáért kedvelik, nemcsak várják a kielégülést, hanem tesznek is érte, nem gátlásosak a nemi önkifejezésben és a szex számikra értéket jelent.

Sokat hallhattunk már arról is, hogy léteznek olyan nők, akik sosem jutnak el az orgazmushoz, de ettől függetlenül örömet találnak a szeretkezésben. Ők az egész helyzetet, az érzelmeket élvezik igazán, a társ bizalmas közelségét, a melegséget, a közös élményt és nem a puszta nemiséget. Az orgazmusig eljutó nőknek is fontosak ezek a dolgok, de számukra nem annyira szükségesek a nemi kielégüléshez.

A női orgazmus azonban tanulható, minden nő képes eljutni az orgazmusig, csupán "gyakorolni" kell. Fel kell ismerni, hogy mi okoz kellemes érzést, izgalmat. Le kell vetkőzni a gátlásokat, a félelmeket, s aki engedi magát, azt elsodorják a heves élmények!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

5 út az őrületes női orgazmushoz
Megtekintve 7066 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak
Megtekintve 8169 alkalommal

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?

Oldalsó behatolás
Megtekintve 7684 alkalommal

Oldalsó behatolás Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nő, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz?
Megtekintve 6482 alkalommal

4 férfitípus, akik csak felbőszítik a nőket - Magadra ismersz? 2 reménytelen és 2 reményteli ügy