Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6429 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal?


A nők beérik egy orgazmussal?
Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

Abban is eltérnek a nők egymástól, hogy milyen gyakran igénylik az orgazmust. Sok nő akkor boldog csak, ha rendszeresen és gyakran hozzájut, mások ritkábban vágynak rá. Egyes nők számára pedig, maga az együttlét adja meg a kielégülést és az örömöt. Bár nem jut el a csúcsra, örül az érintkezésnek, mert így fejezi ki szerelmét társa iránt és ez önmagában is jó érzés.

Sokan felteszik a kérdést, hogy minden nőnek egyforma esélye van-e az orgazmusra? Orvosi tapasztalatok szerint könnyebben érik el azok a nők, akik a nemi életet önmagáért kedvelik, nemcsak várják a kielégülést, hanem tesznek is érte, nem gátlásosak a nemi önkifejezésben és a szex számikra értéket jelent.

Sokat hallhattunk már arról is, hogy léteznek olyan nők, akik sosem jutnak el az orgazmushoz, de ettől függetlenül örömet találnak a szeretkezésben. Ők az egész helyzetet, az érzelmeket élvezik igazán, a társ bizalmas közelségét, a melegséget, a közös élményt és nem a puszta nemiséget. Az orgazmusig eljutó nőknek is fontosak ezek a dolgok, de számukra nem annyira szükségesek a nemi kielégüléshez.

A női orgazmus azonban tanulható, minden nő képes eljutni az orgazmusig, csupán "gyakorolni" kell. Fel kell ismerni, hogy mi okoz kellemes érzést, izgalmat. Le kell vetkőzni a gátlásokat, a félelmeket, s aki engedi magát, azt elsodorják a heves élmények!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz
Megtekintve 6131 alkalommal

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz Kevés olyan pillanata van az életünknek, mikor megélhetjük a tökéletes szabadságot. A kontroll nélküli határtalanságot. Azt az ősi teljességet, melyre mindannyian egyformán vágyunk. A szex során kiszabadulhatunk a magunk épített korlátok közül azzá a lénnyé válva, akik legbelül vagyunk. Korlátok nélkül, határok nélkül, a ketrec nélkül, melybe önmagunkat zárva élünk.

Lassú nyelvcsapásokkal
Megtekintve 9615 alkalommal

Lassú nyelvcsapásokkal Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. Hogy mindez igaz-e, nem tudjuk. Jó, ha tudod azonban, a nők többsége erre vágyik igazán, összefoglaltuk tehát a tuti tippeket.

Szigorúan titkos női fantáziák
Megtekintve 7191 alkalommal

Szigorúan titkos női fantáziák Egy fantázia nem jelent feltétlen olyan dolgot, amire valójában vágyunk. Elég csak képzelődni, álmodozni – nem feltétlen akarjuk az életben is megtapasztalni.

Mikor csalfák a nők?
Megtekintve 5644 alkalommal

Mikor csalfák a nők? Egy romantikus kapcsolat kezdetén, amikor még mindkét fél szerelmes, és a vágyat szinte érezni lehet a levegőben, minden tökéletesnek tűnik...