Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5554 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal?


A nők beérik egy orgazmussal?
Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

Abban is eltérnek a nők egymástól, hogy milyen gyakran igénylik az orgazmust. Sok nő akkor boldog csak, ha rendszeresen és gyakran hozzájut, mások ritkábban vágynak rá. Egyes nők számára pedig, maga az együttlét adja meg a kielégülést és az örömöt. Bár nem jut el a csúcsra, örül az érintkezésnek, mert így fejezi ki szerelmét társa iránt és ez önmagában is jó érzés.

Sokan felteszik a kérdést, hogy minden nőnek egyforma esélye van-e az orgazmusra? Orvosi tapasztalatok szerint könnyebben érik el azok a nők, akik a nemi életet önmagáért kedvelik, nemcsak várják a kielégülést, hanem tesznek is érte, nem gátlásosak a nemi önkifejezésben és a szex számikra értéket jelent.

Sokat hallhattunk már arról is, hogy léteznek olyan nők, akik sosem jutnak el az orgazmushoz, de ettől függetlenül örömet találnak a szeretkezésben. Ők az egész helyzetet, az érzelmeket élvezik igazán, a társ bizalmas közelségét, a melegséget, a közös élményt és nem a puszta nemiséget. Az orgazmusig eljutó nőknek is fontosak ezek a dolgok, de számukra nem annyira szükségesek a nemi kielégüléshez.

A női orgazmus azonban tanulható, minden nő képes eljutni az orgazmusig, csupán "gyakorolni" kell. Fel kell ismerni, hogy mi okoz kellemes érzést, izgalmat. Le kell vetkőzni a gátlásokat, a félelmeket, s aki engedi magát, azt elsodorják a heves élmények!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Tízparancsolat jó szeretőknek
Megtekintve 5843 alkalommal

Tízparancsolat jó szeretőknek A méret vagy a technika számít? Kit érdekel! A nők számára a jó szex sok mindent magában foglal - többet annál, mint amit a férfiak képzelnek. Íme néhány hasznos tanács, hogy te is jó szerető legyél.

Miért olyan fontos a melltartó?
Megtekintve 5025 alkalommal

Miért olyan fontos a melltartó? A legtöbb nő önbizalma egyenesen arányos a mellméretével. Sajnos. Legalább is sokkal többen vannak ezen a véleményen, mint kellene. De vajon miért ilyen fontos ez a testrész? És ha már így van, hogyan lehet a legtöbbet kihozni belőle? Utánajártunk!

Amitől az óvszer sem véd...
Megtekintve 4879 alkalommal

Amitől az óvszer sem véd... Az óvszer az egyik legnépszerűbb védekezési mód a nem kívánt terhességgel és különféle nemi betegségekkel szemben, de nem minden ellen hatásos. Mik ezek?

Idősebb nőknek jobb a szex!
Megtekintve 5842 alkalommal

Idősebb nőknek jobb a szex! A The American Journal of Medicine című szaklapban nemrég megjelent tanulmányból kiderül, hogy a szexuálisan aktív idős nők koruk előrehaladtával egyre jobban élvezik a szexet.