Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6699 alkalommal

Kínos mondatok szex után...


Kínos mondatok szex után...
A szex lehetett nagyon kellemes, mégis elkövethetünk számos hibát utána - elkezdünk a teljesítmény miatt magyarázkodni, nem beszélünk a szexről nyíltan, vagy nem közöljük a másikkal, hogy ő bizony csak egy éjszakás...

Fekszünk az ágyban a nővel, akivel már sokadszorra randiztunk, de az is lehet, hogy pár órája találkoztunk először. A szexen már túlvagyunk, de valahogy a megnyugvás nem jön.

Kérdések zakatolnak a fejünkben: elélvezett vajon? Jól érezte magát? Milyen voltam? Megfelelő ideig húztam az ejakulációt? Szeretné-e újra az egészet? Szeretné-e, hogy átöleljem? Felkeljek? Kimenjek a fürdőszobába? Mostmár elmehetek?

Vagy, ha a nő tartózkodik a férfi lakásán, vajon mikor hajlandó hazamenni?
Amikor első alkalommal vagyunk együtt egy nővel, különösen zavarhat bennünket mindez.

Tudni akarjuk, hogy minden rendben volt-e, nem óhajtunk "égni", mindenképpen kerülni akarjuk a kellemetlen pillanatokat. Lehet, hogy csak pár órája ismerjük őt, de az is, hogy már hetek óta. Mit tegyünk, hogy a valóban égő pillanatokat elkerüljük?

"Te is elmentél?"
Hogy mióta ismerjük a nőt, az nem számít abból a szempontból, mennyire jövünk kínosan ki egy szituációból. Különösen a nemrég megismert hölgyekkel lehet gond, hiszen nem tudjuk, mit szeret, mit nem szeret, mitől jön izgalomba, és nem fogjuk azonnal az intim jeleket.

Ám ha megkérdezzük, "te is elmentél?", azzal egyértelművé tesszük, hogy egyáltalán nem voltunk vele összhangban, pedig a nő nemcsak szexuálisan, de érzelmileg és mentálisan is szeret egy hullámhosszon lenni a pasival...

A másik égő helyzet: ha magyarázkodni, bocsánatot kérni kezdünk a teljesítményünk miatt. A nő számára ez azt jelzi, hogy rossznak tartjuk magunkat és a férfi azt látta, hogy ő nem jött igazán tűzbe a szex alatt. A nő számára az ilyen megnyilvánulások azt is jelzik, hogy a férfi nem becsüli magát túlságosan szexuális téren.

Amit gondoljunk át
Nem árt vele tisztában lenni, hogy a szex az idővel lesz jobb. Ha valakivel párkapcsolatban vagyunk, egyre jobban megismerjük egymás igényeit, tapasztalatokat gyűjtünk, és ez a szexen is meglátszik.

Amennyiben a nővel hosszabb távra tervezünk, elengedhetetlen, hogy nyíltan beszéljünk a szexről egymással, és nem az aktus után. Miközben felfedezzük egymás testét, kerüljön szóba, ki mit és hogyan szeret. Ha ez első alkalommal nem történt meg, még következő alkalommal sem késő megkérdezni, valahogy így: "Csodálatos volt veled a múltkor. Van-e valami, amit még szeretnél, hogy tegyek? Mit élveznél igazán?"

Ne hozzuk fel a témát közvetlenül a szex után, mivel a nő feje is tele van hasonló gondolatokkal. Ebből jó nem sül ki. Ha a nő megfelelően nyitott, akkor nagy baj nem lehet a következő alkalommal. Ő ugyancsak hasonló módon hozakodhat elő a témával. Mondhatja azt: remek volt, ahogy a pasi ezt és ezt csinálta a múltkor. Megtenné-e újra?

A nyíltság visz a jobb szex felé, a kommunikáció a kulcsa. Ebből lehet igazán tanulni. Legyünk őszinték a másikkal!
Amennyiben egy egyéjszakás kalandról van szó, ezt fontos közölni az illetővel, ha a rendkívül kínos jeleneteket el akarjuk kerülni. Lehet vele tudatni, hogy éppen nem vágyunk tartós kapcsolatra. Ne érezze úgy magát a nő, mint egy könnyű lotyó! Viselkedjünk úgy, hogy úgy gondolja, jól dönt, amiért velünk tölti az éjszakát.

Azt sem árt tisztázni, a szex után mikor kívánunk a nő lakásáról távozni. Ha másnap fontos feladataink vannak, tudjuk, hogy egyedül jobban kialusszuk magunkat, azt is meg lehet mondani.

Azt pedig érdemes tudatni a hölggyel, hogy rendkívüli módon élveztük az estét. Ez felér egy köszönömmel!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Miről mesél a száj?
Megtekintve 5735 alkalommal

Miről mesél a száj? Nagyobb felsőajak - mély érzelmi és lelki életről mesél. A markánsabb felsőajakkal megáldott emberek kiélik az érzelmeiket, különösen szenvedélyesnek és energikusnak számítanak.

Túlfűtött wellness hétvége
Megtekintve 6591 alkalommal

Túlfűtött wellness hétvége Gondoltál már rá, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeket rejt egy romantikus wellness szálloda sok különböző helysége? Még nem? Akkor mi most beindítjuk a fantáziádat!

Gyorslövetű női szemmel
Megtekintve 6197 alkalommal

Gyorslövetű női szemmel Levegőt sem vettél még, és a pasid máris felülmúlhatatlan gyönyöröket tapasztalhatott meg? Hogyan húzzátok tovább az időt?

8 hazugság a szexről
Megtekintve 5788 alkalommal

8 hazugság a szexről Rengeteg benyomást és üzenetet kapunk a szexről, szüleinktől, barátainktól, a médiából, illetve iskolából vagy vallási intézményekből. Ezek legtöbbször ellentmondásosak, sok esetben egyáltalán nem is igazak. Az egyik módja a szex körüli hazugságok megsemmisítésének, ha listába vesszük őket. Alább egy korántsem teljes, inkább ízelítőnek szánt listáját olvashatod a szexről szóló tévhiteknek.