Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4938 alkalommal

10 heves jeges trükk


10 heves jeges trükk
Próbáld ki ezeket a dermesztően jó trükköket egy forró éjszakán! Garantáltan senki és semmi nem marad szárazon!

1. Tegyél egy jégkockát a szádba. Csókold meg a párod és adogassátok előre-hátra. Ahogy egyre kisebb lesz, rejtsd el különböző helyekre. Játszatok picit! Keresse meg a nyelvével.

2. A jégkockával írj egy vonalat társad meztelen testén, majd kövesd a nyelveddel. Teljesen fel fogja izgatni, ahogy várakozva nézi a folyamatot, amint ajkaid követik a jégkocka nyomvonalát. A végcélt észak és dél is lehet! Ez már a ti pajkos fantáziátokon múlik!

3. Tedd a jeget pasid markába és vezesd a kezét, amint a melled körül vonalakat rajzol, lassan elérve a mellbimbóid.

4. Mialatt orálisan kényezteted partnered, váltakozva érintsd meg ajkaddal és lágyan dörzsölgesd a jéggel a hímvesszőt. Forró ajkaid és hideg jégkocka érzetének váltakozásától az álla is leesik a férfinek.

5. Kérd meg, hogy érintse hozzád a jeget azokon a testrészeiden, ahol bőröd vékonyabb, érzékenyebbr: a csuklódnál, a könyökhajlat belső részén, a térdhajlatban. Az érzékeny részek az izgatása igen érzékien hat!

6. Amikor a pasid rád fekszik, váltakozva érintse meg könnyedén a csiklód a jéggel. Ha túl érzékeny vagy lenn, akkor próbáljátok ki úgy, hogy a bugyi rajtad van.

7. Tedd a jégkockát a melleid közé és oda-vissza mozgasd, amíg a bőröd nedvesnek és hidegnek nem érzed, majd vezesd a pasid hímvesszőjét a két mell közötti területen. Ez aztán a masszázs kezek nélkül!

8. Párod rajzoljon jégkockával a talpadra. Akár hiszed- akár nem, az agynak az a része, ami feldolgozza az érintést a talpadon, amellett a terület mellett van, ami a nemi szervekhez vezeti az érzékelést. Ezáltal gyorsabban jössz izgalomba.

9. Érzékien dörzsölgesd pasid fejbőrét egyik tenyereddel, míg a másikkal a jégkockát vezesd végig a halántékán és a haj vonalában egészen a nyaka alsó részéig.

10. Szeretkezés után, lassan mozgasd végig a jeget a pasid hátán leengedésképp, majd kérd meg, hogy ő is ugyanezt tegye veled.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Furcsa szextörvények
Megtekintve 5590 alkalommal

Furcsa szextörvények A világ különböző országaiban a legkülönfélébb módon viszonyulnak a szexhez, s a szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekményekhez. Összegyűjtöttünk pár különleges paragrafust, amik a történelem során kipattantak a törvényhozók fejéből.

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
Megtekintve 21828 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.

Így nyúlj a nődhöz!
Megtekintve 7805 alkalommal

Így nyúlj a nődhöz! A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

10 tévhit a védekezésről
Megtekintve 5233 alkalommal

10 tévhit a védekezésről Elmélkedés a téves védekezésről. A védekezés kérdését körüllengő tévhitekről nem árt lerántani a leplet, és megfelelően tájékozódni a témát illetően.