Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5997 alkalommal

Milyen a szex hasas, mackós pasival?


Milyen a szex hasas, mackós pasival?
A feleségem olyan kövér, hogy amikor a strandon napozik, az emberek megpróbálják visszatuszkolni a vízbe. (Woody Allen.) De mi a helyzet, a hasas pasasokkal? Mennyire sikeresek a vízben és az ágyban? Íme a vélemények....

Egy internetes topikon azon elmélkedtek a hozzászólók, hogy vajon a "mackós" férfiak, hogyan teljesítenek az ágyban. Zavarja-e őket és partnerüket a súlyfelesleg az aktus közben? Szükségük van-e speciális pózokra és igaz-e, hogy súlyukkal fordított arányban "áll" a férfiasságuk mérete?

Van, aki azért nem megy évek óta nyilvános helyekre fürödni, mert szégyelli a lógó, vagy éppen hordó, a bikiniből, fürdőgatyákból kibuggyanó "löttyenetet".

Mert akié nem feszes, nem kocka, és nem lapos, csíkos és ráncos úszógumi, az jobb ha tényleg nem merészkedik hiányos öltözékkel a tömegbe - gondolhatják a kisebbségi komplexussal és önbizalomhiánnyal küzdők.

Ám aki ezzel mit sem törődik, az tudja, hogy a hasat megmutatni, elfogadni úgy, ahogy van, mindig azt jelenti: "Idenézzetek, jól érzem magam a bőrömben!"

Ha pedig így is jól érzi magát, akkor kiegyensúlyozott, boldog és vidám, ahogy ezt a "kövér" emberekről többnyire állítják. És ha ez valóban így van, akkor ez az élet minden területére, így a párkapcsolatra és a szexuális életre is igaz.

Néhány izgalmas hozzászólásból ez is kiderül:

"A méret nem lényeg. Volt olyan mackós pasim akinek kicsi volt és van a férjem akinek közepes van. Igaz, hogy a szíve miatt nem mindig bírja az iramot, de egyébként ha nagyon rá van hangolódva a szexre akkor le sem lehet állítani."

" Nekem volt mindkét fajtából, a kemény pocakosból és a lógópocakosból. A férjem kb 120 kiló és "lógó hasú". A fiam dettó ugyanez az alkat, és én imádom mind a pocakjukat mind azt hogy őszintén szeretni tudnak. Nagyon tudnak szeretni, egyáltalán nincsen kifogásuk a társuk, párjuk kinézetével szemben. Én ezt a szeretetet láttam meg legelőször és szeretem meg a férjemben a legjobban."

"Az én életemben több volt a mackós pasi, imádtam és imádom őket. A férjem is mackósabb, nem egy kocka hasú testépítő pasi. A szex velük ugyanolyan jó, mint a normál testalkatú pasikkal. Egyet nem bírnak: a klasszikus "pasi felül pozitúrát" két okból; 1 kényelmetlen nekik, 2 olyan érzésed van, mintha agyonnyomna. A többi pozitúrával meg iszonyat nagy kreativitásuk van, hogy oldják meg, hogy a súlyfeleslegük ne zavarja őket. És amit még biztosan tudok, hogy ők a legromantikusabbak, a leggálánsabbak, legelőzékenyebbek nem csak az ágyban, hanem az életben is."

"Az én párom egy Nagymackó a javából, és nekem még sose volt ekkora pasim. Most viszont szinte viszolygok a vékonyaktól, nagyon furák, egy igazi férfi tényleg 100 kg fölött kezdődik. Meglátod milyen jó hozzábújni, mindig törékeny nőnek érezheted magad mellette, az ágyban pedig kijön az, hogy amekkorák, annyira tudnak szeretni, és annyira gyengédek tudnak lenni. "Technikailag" meg észre sem veszed a különbséget.... Aki mackós pasit választ jól teszi: kedvesek, aranyosak, higgadtak, bepárnázott idegekkel...(A szikár pasik sokszor idegesek, sokat dohányoznak, 100-at naponta.)"

Vélemények. Nem reprezentatív felmérés, de csak megerősíti a nagy igazságot, hogy kövéren is lehet valaki boldog, és nagyon szerethető.

Nem biztos hölgyeim, hogy mindig a sármosan jóképű, kisportolt kocka hasúakkal járunk jobban az ágyban sem...

Persze azért a túlsúly miatt mindig érdemes betartani a kezelőorvos tanácsait is....


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

60 éve nem találják a G-pontot
Megtekintve 3871 alkalommal

60 éve nem találják a G-pontot Sok nő esküszik rá, hogy ő bizony megtalálta a saját G-pontját, de egy új izraeli-amerikai tanulmány feldolgozta az elmúlt 60 év szexuális témájú kutatásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a tudomány még mindig nem találta meg egyértelműen a misztikus pontot.

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük?
Megtekintve 6125 alkalommal

Mekkora az ideális férfiasság? Hogyan mérjük? Újra és újra kérdezitek, hogy milyen a jó pénisz, hogyan és hol mérjük, hogy viszonyítható legyen és közben nem érthető, hogy mi értelme van a mérésnek, mit lehet megtudni belőle. Íme, hogyan vizsgálhatod meg magadat hozzáértőbb módon otthon.

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen?
Megtekintve 3707 alkalommal

Dilemma: Megtilthatom az exnek, hogy pasikkal henteregjen? IGAZ TÖRTÉNET, Tavaly novemberben mondták ki a válást, de már vagy két éve külön élek a feleségemtől. Az én hibámból váltunk el, mert beleszerettem egy nőbe, aki rávett, hogy hagyjam ott a családom és költözzek hozzá.

Mindent a női óvszerről
Megtekintve 4001 alkalommal

Mindent a női óvszerről Forradalmi találmány, hiszen ez az egyetlen olyan női fogamzásgátló eszköz, amely egyaránt véd a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő betegségektől is. Első ízben az 1992-ben megrendezett AIDS elleni Világkonferencián mutatták be a nagyközönségnek. Mit érdemes még róla tudnod? Olvass tovább!