Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6625 alkalommal

Így szoktasd rá a csajodat a pornóra


Így szoktasd rá a csajodat a pornóra
Sorozatunk első részében feltártuk azokat az elsődleges okokat, amelyek miatt a nők jelentős része elutasítja a pornót. Most megvizsgáljuk a dolgok gyakorlati oldalát, és segítünk a megfelelő módszer elsajátításában ahhoz, hogy mindenki megkapja, amire vágyik.

Ideje tisztán látnod
A pornófilmek 99%-a a férfiak számára készült. Ez azt jelenti, hogy azt látjuk, amit (legalábbis a készítők elképzelése szerint) egy férfi látnia akar. Ha a férfi csak a kisujja hegyével ér hozzá a csajhoz, az máris eksztázisban vonaglik, és attól is elélvez, ha felmerül a pozitúraváltás eshetősége. A gond ezzel csupán az, hogy egy nő számára, aki szexelt már életében, egészen nyilvánvaló, hogy ez egy szánalmas színjáték, és semmi sem igaz belőle. A negyvencentis dildó alaphelyzetben senkinek sem kényelmes – a gond akkor kezdődik, ha a férfiak elkezdik elhinni, hogy ez normális – mi több, szükségszerű. Nem, nem az, és bárki is állítja ennek az ellenkezőjét, az vagy férfi, vagy hazudik.

Ne követelőzz!
Egy átlagos világlátással rendelkező nő két dolgot tehet, ha pornót néz: vagy kiröhögi (és lássuk be, ez az ösztönös reakció), amit a lányok produkálnak – vagy megpróbálja átalakítani a kapott ingereket. Ez utóbbi pedig korántsem biztos, hogy sikerül neki. Ha felül tud kerekedni a fentieken, és megérti annak a lényegét, hogy egy pornószínésznő miért könyörög és sikítozik és hörög és tombol egy szépnek nemigen nevezhető hímtag láttán, akkor átmenti ebből a számára hasznos dolgokat, és alkalmazza a saját szexuális életében. Ha viszont mindez valakit megriaszt és elijeszt a pornótól, az sem az ő személyes kudarca, egész egyszerűen nem tud azonosulni azzal, amit lát, kötelezővé pedig nem teheted neki. Az persze már nem korrekt, ha tudja, hogy te szereted a pornót, ő pedig tiltja – de ez túl messzire vezet, most maradjunk annál, mit tehetsz te annak érdekében, hogy a szerelmed elfogadja, sőt, egy idő után élvezze is a pornó műfaját.

Kérdeztél már egyáltalán?
A kulcs a kommunikációban rejlik: minden letámadás nélkül kezdj el érdeklődni arról, szereti-e a pornót. Ne célozgass, ne vágj pofákat, próbálj egyszerű befogadóként viselkedni. (Haha, ugye, hogy nem is olyan könnyű?) Hallgasd meg, mit gondol a pornófilmekről, a színésznőkről – szép lassan fény derül a valós problémákra is. Például az apja kiskorában mindig pornót nézett és ő emiatt gyűlöli azt. Az egyik volt pasija pornómániás volt, megcsalták egy pornószínésznővel – sosem tudhatod, mi a tényleges kiindulási pont. Ha szerencséd van, mindössze csak annyi a gondja, amit az előző cikkünkben feltártunk: az evolúciós versenyszellem, az ízlésterror, némi féltékenységgel fűszerezve. Na, ekkor jössz te.

Magyarázd el neki, hogy számodra a pornó egy eszköz, egy médium csupán, és semmiféle érzelmi töltettel nem bír. Egyáltalán nem képzeled el magad a nőkkel, te csak a nemi aktusra koncentrálsz, hiszen nem a színésznő személye, hanem csupán másodlagos nemi jellege kelt benned izgalmat.

Ne hagyd kétségek közt!
Itt pedig nem árt egy pillanatra megállni: biztos vagy abban, hogy valaha is elmondtad a csajodnak, hogy valójában ő sokkal jobban tetszik neked, mint bármelyik pornós maca? A férfiak nagy többsége itt rontja el: úgy tálalja a pornót, hogy akár ezt is mondhatná: "gyere, kisanyám, nézzünk végre valami rendes szexet is, hátha tanulsz valamit. Nézzük meg, hogy csinálják a nagyok". És ezzel el is vágtad magad egy életre, ugyanis a nőkben ilyenkor óhatatlanul az merül fel: a volt csajával vajon így csinálta? Az a csaj sokkal többet vállalt, mint én? Ez pedig egyenes út a szexuális csőd felé.

Tehát, a helyes tálalás a következő: "drágám, te ezerszer jobb csaj vagy, mint azok ott a képernyőn, de hát mit tegyek, engem annyira izgatna, ha néznénk egy kis pornót, hogy el se tudom mondani. Még a gondolatába is beleborzongok, hogy ilyesmit csinálok veled."

Ne légy hálátlan!
Ha a barátnőd megenyhült, nagyon-nagyon becsüld meg. Olyasvalamit tesz érted, amit önmagától nem feltétlenül tenne – mindezt azért, hogy neked örömet szerezzen. Tiszteld ezért, és ne akarj lenyomni mindent azonnal a torkán – nem, szó szerint sem. Nem az első alkalom a legnagyszerűbb arra, hogy belevágj egy kiselőadásba a mélytorok előnyeiről. Lassan járj, tovább érsz: ha nem nyomulsz, nem követelőzöl, akkor fokonként fogtok eljutni mindenhez, ő megnyílik, téged pedig elhalmoz majd minden földi (és földöntúli) jóval.

Ehhez azonban szüksége lesz a folyamatos megerősítésre. Még akkor is, ha egyébként nem vagytok egy bőbeszédű pár az ágyban, ragadd meg az alkalmat, és adj hangot annak, mennyire elveszíted a fejed egy-egy testrésze láttán. Ki tudja, lehet, hogy épp ez fogja őt átlendíteni a holtponton – de legrosszabb esetben is megerősíted vele az önbizalmát.

Vond be a játékba!
Keressetek együtt pornót – sőt, hagyd, hogy ő válasszon! Így azt érzi majd, hogy neki is aktív szerepe van a dolgok folyásában, nem pedig csak egy eszköz a te vágyaid kielégítéséhez. Sose erőltess rá egy filmet, amit nem akar megnézni: azt hiszi majd, érzelmi szál fűz a színésznőhöz, azért ragaszkodsz hozzá ennyire. Hagyd, hadd keressen másikat – ha a bevált oldalaidon keresgéltek, túl gázos filmre úgyse bukkanhat. Ha pedig figyelsz arra, milyen filmeket választ, arra is rájöhetsz, milyen dolgok izgatják.

Nyisd ki a szád te is!
Ha végigvitted a folyamatot, és úgy érzed, mindkettőtök számára kielégítően zárult az első közös mozizás, mondd csak el szépen, mennyire örülsz. Minden nő szereti hallani a bűvös mondatot: „nekem van a legjobb csajom a világon”. Hadd érezze magát valóban a legjobbnak: öleld meg, hagyd, hogy hozzád bújva aludjon el – te pedig mondd el neki, mennyire szereted. Ez így kerek – ő megtesz valamit, hogy örömet szerezzen neked, te pedig fordítva. Márpedig egy szerelmes nőt semmi sem tesz boldogabbá, mint az, ha úgy érzi, őt szeretik a legjobban az egész világon.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod?
Megtekintve 5281 alkalommal

A kritikus 7. év - Véget ér a párkapcsolatod? A hetes számot a misztikum övezi: van, aki a szerencse számának tartja, de akad olyan is, aki fél tőle. A hetedik év vajon azért játszik olyan meghatározó, olykor végzetes szerepet, mert az évek során felgyülemlett problémák tornyosulnak vagy valami egészen más áll a hátterében?

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?
Megtekintve 7035 alkalommal

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex? Az elmúlt években a szex már nem számít tabutémának. Mégis ha a szeretkezések hosszúságáról faggatunk bárkit, pironkodó arcok válaszolnak.

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?
Megtekintve 5320 alkalommal

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó? Egyre több házasságban a feleség az, aki a nagyobb fizetést kapja. Elfoglalt? Igen. Cserélnie kellene a férjével? Soha.

A G-pont nem is létezik?
Megtekintve 5576 alkalommal

A G-pont nem is létezik? Azt hihetnénk, hogy az idők kezdete óta már mindent megtudtunk a szexről, ami tudható, ez azonban közel sincs így. A kutatók egyre újabb és meglepőbb felfedezésekkel rukkolnak elő, nap mint nap, amelyek új színben tűntetik fel a szexualitást, és az emberek nemiséghez való viszonyát.