Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 8566 alkalommal

A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket


A 4 legidegesítőbb férfiszokás, ami őrületbe kergeti a nőket
Mindenkinek vannak idegesítő szokásai, de előfordulnak olyan ismétlődő magatartásformák, melyek a legtöbb férfinél egységesen jelen vannak. Ezekre számos tudományos magyarázat születetett korábban, de vajon mi az igazság?

Szelektív hallás
Férfiak milliói ülnek a tévé előtt, miközben a barátnőjük beszélgetést próbál kezdeményezni velük. Sikertelenül természetesen. Kutatások bebizonyították, hogy a férfiak kevésbé képesek egyszerre több dologra is odafigyelni, nem úgy, mint a nők, akik előszeretettel űznek párhuzamosan akár több tevékenységet is. A pasik esetében a tévé valahogy mindig nyer. Persze ez a jelenség igaz az evésre, a vezetésre, és az olvasásra is. Ilyenkor a párunk úgy tesz, mintha figyelne, miközben teljesen máshol járnak a gondolatai. Mindennek eredménye pedig, hogy akár évtizedeikig visszamenően is képesek sporteseményeket felidézni, miközben arra amit tegnap mondtunk már nem emlékeznek. És hogy mi a magyarázat? Egyszerűen a szelektív hallásnak köszönhetjük a történteket, hiszen már az iskolában is megfigyelhettük, hogy ami nem érdekel annyira, vagy kellemetlen, az könnyebben törlődik az emlékezetből.

Férfi influenza
Általános jelenség a férfiak körében, hogy ha megbetegszenek, legyen szó akár egy kis nátháról, vagy megfázásról, rögtön azt hiszik, hogy meg fognak halni. A legtöbb nővel ellentétben képesek erősen eltúlozni a tüneteket, miközben elvárják, hogy éjjel-nappal ugrásra készen álljunk. Ilyenkor rohanunk a lázmérőért, a borogatásért, vagy éppen a fájdalomcsillapítóért, eközben pedig töretlenül hajtogatjuk: „egy kis megfázásba még nem halt bele senki.” A Cambridge Egyetem kutatói szerint, mindez olyan evolúciós tényezőkre vezethető vissza, mely a férfiakat egyre fogékonyabbá és kiszolgáltatottabbá tette a betegségekkel szemben.

Nem érti a jeleket
Sajnos a férfiak eredendően sokkal nehezebben értik a nonverbális jeleket, és nem tudják megfejteni a testbeszédet. Éppen ezért van az, hogy ha nem mondjuk el párunknak mi bánt kerekperec, valószínűleg soha nem fogja megérteni a problémánkat. Az Indianai Egyetemen végzett felmérés szerint, a férfiak semmit nem értenek a ki nem mondott üzenetekből, mivel nem veszik a fáradtságot, hogy a szavak mögé lássanak.

Eltévedt pillantás
A pasik többsége sajnos önkéntelenül is szemügyre veszi a mellette elhaladó nőket. Mindez persze még nem lenne gond, hiszen mi nők sem fogadtunk vakságot, a probléma ott kezdődik, hogy mindezt a férfiak hihetetlenül feltűnően és szemérmetlenül teszik minden diszkréció nélkül. Nem feltétlenül azért, mert szépnek tartják az illetőt, vagy figyelemfelkeltőnek, egyszerűen, csak azért mert genetikailag kódolva van bennük.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szex a terhesség alatt - 4 elavult szexmítosz
Megtekintve 11918 alkalommal

Szex a terhesség alatt - 4 elavult szexmítosz Mítoszokat ledönteni – pláne a szex terén – nem könnyű feladat. Párat szétrombolnánk.

A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak
Megtekintve 5699 alkalommal

A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak Az erotikus tippekből soha nem elég, és most első kézből kapod őket, tehát nem árt megfogadnia a tanácsokat. Bár minden nő más és más, ezeket a tippeket biztosan hasznosíthatod! Nem árulunk el nagy titkokat, mégis rálelhetsz egy-egy lakat kulcsára.

A pettingben átélt orgazmus teljes értékű
Megtekintve 4069 alkalommal

A pettingben átélt orgazmus teljes értékű A nők többsége ki nem állhatja, ha a férfi előjáték nélkül kezdi meg a közösülést. Nekik hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy ráhangolódjanak a szexre. Míg az erekció néhány másodperces izgalomra is bekövetkezhet, a hüvely lassabban kerül izgalmi állapotba.

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok
Megtekintve 4429 alkalommal

A szexuális álmok ereje: homoszexuális álmok Nem egyszer előfordul, hogy álmainkban vagy vágyképeinkben olyan szexuális fantáziák jelennek meg, amelyeket, ha fel kéne vállalnunk, bizony nagyon kellemetlenül éreznénk magunkat.