Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4555 alkalommal

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?


Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?
Mostantól tényleg nem lehet több kifogása a párodnak az edzés ellen: tudunk egy módszert, amihez nem kell lejárnia a konditerembe, ingyen van, mindig lesz kedve hozzá és még a kapcsolatotoknak is jót tesz. Kezdjétek el a szexedzést még ma!

Persze alaposan meg kell tervezni a programot, mert ha csak hanyatt vágja magát a kanapén, azzal bizony nem sok kalóriát égethettek el! Egy kemény menettel viszont megdolgoztathatjátok a kar-, váll-, láb-, comb-, fenék- és hasizmokat is. Ahogy a normális edzésterveknél is, a szexedzés közben is nagyjából 15 percre van szükség ahhoz, hogy bemelegedjenek az izmaitok és beinduljon a kalóriaégetés, szóval nyújtsátok csak el szépen az előjátékot! Aztán váltogassátok a két leghatásosabb pozitúrát!

Lovagló póz
Kalóriaégetés: 170 kcal
Mit erősít a nőn: fenék, csípő, comb
Mit erősít a férfin: fenék és has

A férfi feküdjön le az ágy szélére és tegye le a talpát a padlóra. Most üljön rá a nő, tegye szét a lábait és miközben megtartja magát a térdein, mozogjon fel és le. A pasi még több kalóriát égethet (és még több gyönyört okozhat a nőnek), ha ő mozgatja közben a csípőjét.

Táncos póz
Kalóriaégetés: 150 kcal
Mit erősít a nőn: has, derék, fenék
Mit erősít a férfin: comb, vádli, has

A férfi dőljön hozzá a falhoz, a nő pedig álljon vele szemben. Az egyik lábával kulcsolja körül a pasi lábai vagy a feneke körül, a másikat pedig helyezze a padlóra. Mindketten ringatózzatok egy ritmusban, ne csak a pasi mozogjon, mert így a nő kimarad az alakformálásból! Ha a férfi közelebb húzza a nőt magához és úgy szeretkeznek, akkor az alsó hasizma is keményen dolgozik. A derékvonalát is erősítheti a nő, ha a csípőjét körkörösen mozgatja szex közben!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szadomazo kezdőknek
Megtekintve 5814 alkalommal

Szadomazo kezdőknek Sokak számára riasztóan hangzik minden, ami szado vagy mazo, de a szex ezen fajátja talán közelebb áll hozzád, mint hinnéd.

TOP 9 vágyölő tényező
Megtekintve 4189 alkalommal

TOP 9 vágyölő tényező Graham Masterton szexológus felméréséből megismerhetjük, melyek azok a legnagyobb bakik, amelyeket a férfiak elkövethetnek a nők meghódítása és megtartása során. Kíváncsi vagy, mi lehet az, ami megöli a szenvedélyt, a pillanat varázsát, és amitől a nők libidója rohamos csökkenésnek indul?

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez
Megtekintve 4849 alkalommal

6 extra tipp pasiknak az orális szexhez Tudtad, hogy az orális szexhez való beállítódásunk csaknem mindent elárul szexuális attitűdjeinkről? A gátlásoktól mentes, nyitott, érzéki szerelmesek örömmel fogadják ezt az aktust, akár aktív, akár passzív félként vesznek benne részt.

Pasik és a pornó - Tényleg zavarja a nőket, vagy csak városi legenda?
Megtekintve 6078 alkalommal

Pasik és a pornó - Tényleg zavarja a nőket, vagy csak városi legenda? A pornó iránti érdeklődés a kutatók szerint arra vezethető vissza, hogy a férfiak agyának szexuális területe kétszer akkora, mint a nőké. Ki gondolta volna?