Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6181 alkalommal

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?


Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?
Mostantól tényleg nem lehet több kifogása a párodnak az edzés ellen: tudunk egy módszert, amihez nem kell lejárnia a konditerembe, ingyen van, mindig lesz kedve hozzá és még a kapcsolatotoknak is jót tesz. Kezdjétek el a szexedzést még ma!

Persze alaposan meg kell tervezni a programot, mert ha csak hanyatt vágja magát a kanapén, azzal bizony nem sok kalóriát égethettek el! Egy kemény menettel viszont megdolgoztathatjátok a kar-, váll-, láb-, comb-, fenék- és hasizmokat is. Ahogy a normális edzésterveknél is, a szexedzés közben is nagyjából 15 percre van szükség ahhoz, hogy bemelegedjenek az izmaitok és beinduljon a kalóriaégetés, szóval nyújtsátok csak el szépen az előjátékot! Aztán váltogassátok a két leghatásosabb pozitúrát!

Lovagló póz
Kalóriaégetés: 170 kcal
Mit erősít a nőn: fenék, csípő, comb
Mit erősít a férfin: fenék és has

A férfi feküdjön le az ágy szélére és tegye le a talpát a padlóra. Most üljön rá a nő, tegye szét a lábait és miközben megtartja magát a térdein, mozogjon fel és le. A pasi még több kalóriát égethet (és még több gyönyört okozhat a nőnek), ha ő mozgatja közben a csípőjét.

Táncos póz
Kalóriaégetés: 150 kcal
Mit erősít a nőn: has, derék, fenék
Mit erősít a férfin: comb, vádli, has

A férfi dőljön hozzá a falhoz, a nő pedig álljon vele szemben. Az egyik lábával kulcsolja körül a pasi lábai vagy a feneke körül, a másikat pedig helyezze a padlóra. Mindketten ringatózzatok egy ritmusban, ne csak a pasi mozogjon, mert így a nő kimarad az alakformálásból! Ha a férfi közelebb húzza a nőt magához és úgy szeretkeznek, akkor az alsó hasizma is keményen dolgozik. A derékvonalát is erősítheti a nő, ha a csípőjét körkörösen mozgatja szex közben!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 12590 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia
Megtekintve 7509 alkalommal

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe - de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj!
Megtekintve 14646 alkalommal

Óvszer kisokos – amire mindig ügyelj! Az óvszer a legkönnyebben elérhető fogamzásgátló, bárhol megvásárolható, és nincsenek mellékhatásai sem. Ráadásul portálunk is ad a rendelések mellé ingyen ha kéred. Úgy tűnik, a legelőnyösebb módszer, de csak akkor működik így, ha ügyelünk az aranyszabályaira is!

Hogyan szeretkezzünk egy jót?
Megtekintve 6908 alkalommal

Hogyan szeretkezzünk egy jót? Most bemutatunk három fontos tényezőt, amely közrejátszik a kielégítő szexben: a pozíció, az idő és a helyszín.