Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5857 alkalommal

Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?


Melyik szexpóz fogyaszt legjobban?
Mostantól tényleg nem lehet több kifogása a párodnak az edzés ellen: tudunk egy módszert, amihez nem kell lejárnia a konditerembe, ingyen van, mindig lesz kedve hozzá és még a kapcsolatotoknak is jót tesz. Kezdjétek el a szexedzést még ma!

Persze alaposan meg kell tervezni a programot, mert ha csak hanyatt vágja magát a kanapén, azzal bizony nem sok kalóriát égethettek el! Egy kemény menettel viszont megdolgoztathatjátok a kar-, váll-, láb-, comb-, fenék- és hasizmokat is. Ahogy a normális edzésterveknél is, a szexedzés közben is nagyjából 15 percre van szükség ahhoz, hogy bemelegedjenek az izmaitok és beinduljon a kalóriaégetés, szóval nyújtsátok csak el szépen az előjátékot! Aztán váltogassátok a két leghatásosabb pozitúrát!

Lovagló póz
Kalóriaégetés: 170 kcal
Mit erősít a nőn: fenék, csípő, comb
Mit erősít a férfin: fenék és has

A férfi feküdjön le az ágy szélére és tegye le a talpát a padlóra. Most üljön rá a nő, tegye szét a lábait és miközben megtartja magát a térdein, mozogjon fel és le. A pasi még több kalóriát égethet (és még több gyönyört okozhat a nőnek), ha ő mozgatja közben a csípőjét.

Táncos póz
Kalóriaégetés: 150 kcal
Mit erősít a nőn: has, derék, fenék
Mit erősít a férfin: comb, vádli, has

A férfi dőljön hozzá a falhoz, a nő pedig álljon vele szemben. Az egyik lábával kulcsolja körül a pasi lábai vagy a feneke körül, a másikat pedig helyezze a padlóra. Mindketten ringatózzatok egy ritmusban, ne csak a pasi mozogjon, mert így a nő kimarad az alakformálásból! Ha a férfi közelebb húzza a nőt magához és úgy szeretkeznek, akkor az alsó hasizma is keményen dolgozik. A derékvonalát is erősítheti a nő, ha a csípőjét körkörösen mozgatja szex közben!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Megtekintve 5311 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás? Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

Szex hosszabb ideig? Hogyan?
Megtekintve 6237 alkalommal

Szex hosszabb ideig? Hogyan? Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább húzzuk a dolgot az ágyban? A megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk!

Van, aki vadul szereti...
Megtekintve 5793 alkalommal

Van, aki vadul szereti... Párosodni, mint a vadállatok. Vajon mi az élvezet abban, ha durva a szex? Vannak, akiket a vad kéj hoz igazán lázba.

A pasiknak kell a fanszőrzet, a leszbikusoknak nem
Megtekintve 7751 alkalommal

A pasiknak kell a fanszőrzet, a leszbikusoknak nem A csajokat nem érdekli, hogy mi az aktuális fanszőr-divat, a pasik többsége a leszállópálya fazont bírja, a leszbikusok pedig a totál szőrtelenre esküsznek.