Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 15155 alkalommal

Szexpózok korai magömlés ellen


Szexpózok korai magömlés ellen
A korai magömlés szinte társadalmi betegségnek számít manapság, de ha komolyabb ok nem áll a háttérben, néhány hasznos tippel és megfelelő pózok segítségével ellensúlyozhatjuk a problémát.

Mielőtt nekilátnánk partnerünk elfogyasztásának, elengedhetetlen, hogy a gondolataink között rendet rakjunk. A pesszimista hozzáállással és a negatív gondolatok ismételgetésével ugyanis nemhogy ellensúlyozzuk a jó szex érdekében tett erőfeszítéseinket, de egyenesen ellehetetlenítjük azt. Az "úgysem fog menni", a "jaj, csak el ne menjek", a "tutira el fogok menni" mantrákkal ellentétes hatást érünk el, és hiába a több száz póz, ha hiányzik az optimizmus.

Játssz!
Aki sikeresen rendet rakott gondolataiban, fejest is ugorhat a testi örömködésbe, pontosabban az előjátékba. Az a férfi ugyanis, akinek sikerül jól elnyújtania az előjátékot, megtette az első sikeres lépést. Persze, könnyű mondani, hogy nyújtsuk a bevezetőt, de ez még messze nem garancia arra, hogy sikerül is elzárni a csapot. Éppen ezért fontos, hogy az előjáték során ne koncentráljunk ténylegesen a behatolásra, a nemi szervekre, vagyis azokra a dolgokra, amik hamar lázba hoznak minket, hanem igyekezzünk felfedezni azokat a részleteket, amiken eddig átsiklott a figyelem.

Szaglásszuk kedvesünk testét, simogassuk puha bőrét, nyalogassuk a fülcimpáját, leheljük szemhéját, rajzoljuk ki csontozatának vonalát, masszírozzuk bőrét olajjal, túrjuk a haját, simogassuk lábfejét, kardozzunk nyelvünkkel végig a testén, és adjuk át magunkat a gyermeki játéknak - a veszélyes zónák szigorú kikerülésével. Ne feledd, a szex játék, nem az életed múlik rajta!

Maszturbálj!
Korai magömlés esetén, nélkülözhetetlen a pontos és részletes diagnózis felállítása, vagyis a probléma teljes feltérképezése. Meg kell fejteni, hogy melyik az a pont, amikor nem megy tovább, meg kell ismerni azt az érzést, ami az ejakulációt közvetlenül megelőzi, fel kell ismerni, hogy melyik mozdulat hatványozza, és melyik ellensúlyozza a magömlést. Ez pedig nyílván csak akkor lehetséges, ha sokat maszturbálunk - mégpedig csak másodsorban a nemi örömszerzés céljából. Elsődleges feladat ugyanis az önmegfigyelés, majd az önmegtartóztatás elsajátítása.

Szakíts!
A megszakításos közösülés nem pusztán a védekezés egyik - rizikós - formája, de a korai magömlés ellen is hatásos technika. Közösülés során, ha a férfi úgy érzi, nem bírja tovább, szakítsa meg az aktust, pihenjen pár percet, stimulálja tovább ujjaival kedvesét, majd amikor a "veszély" elmúlt, kezdődhet újra a behatolás. Szakítsuk félbe annyiszor a közösülést, amennyiszer csak szükségét érezzük, a cél ez esetben ugyanis nem egyéb, mint hogy leszoktassuk testünket a korai ébredésről. (Ehhez persze egy megértő és támogató partner is szükségeltetik)! Ennek gyakorlásához is tökéletes módszer a rendszeres és tudatos önkielégítés.

Helyezkedj!
A korai magömlést segítik elő azok a pózok, amiknél a nő felemeli és kifeszíti lábait, valamint azok, amik hatására a hüvely vákuumszerűen szívja magába a férfi péniszét. Azokat a helyzetek sem éppenséggel késleltető jellegűek, amiknél a férfi törzse nincs kitámasztva, és teljes felsőtesttel ad bele mindent a mozgásba. Éppen ezért ezeket a pozitúrákat hanyagoljuk egy időre. A probléma hatékony kezelése érdekében olyan pózokkal gyakorlatozzunk, amikor a férfi és a nő is vízszintes, kitámasztott állapotban fekszenek. Ilyen lehet például a fekvő misszionárius póz, amikor is a nő a hátán fekszik, lábait összezárja, majd a férfi szintén nyújtott lábbal ráfekszik. Próbáljunk ebből a felállásból kiindulva szépen-lassan kísérletezgetni, és a póz haladóbb változatait fokozatosan alkalmazni.

Egy másik hatásos póz, amikor a nő a férfi ölébe ül. A férfi helyezkedjen törökülésbe, a nő csücsüljön rá, karjaival pedig támaszkodjon meg a vállán. Ebben a pozícióban kevés a lehetőség a dinamikus és határozott mozdulatokra, inkább a finom és a rövid mozgás a meghatározó. A túl korai magömlés elkerülése végett legyen kezdetben a férfi a domináns fél, vagyis irányítsa ő a szeretkezést, de a későbbiekben a férfi vezényletével a nő is átveheti az irányítást.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben pontosan az segíti elő a férfi ellazulását, ha a nőé a domináns szerep, és ő határozza meg a szex ritmusát. Ilyenkor a férfi teljes mértékben az ellazulásra és ejakulációjának kontrolljára figyelhet, miközben szóban finoman utasíthatja kedvesét a helyes/helytelen mozdulatokra. Erre megfelelő pozíció, ha a férfi a hátán fekszik, lábait enyhén szétterpeszti, majd a nő egyik lábát kinyújtva a férfi lábai közé helyezi, másikkal pedig a férfi oldalánál térdel.

A hátulsó behatolás ugyancsak a sikerlistán szerepel, vagyis amikor a nő az oldalán fekszik, a férfi megemeli felső lábát, és hátulról hatol a nő testébe. Habár ebben a felállásban a hüvely összeszűkül, lassú és óvatos lökésekkel késleltethetővé válik az ejakuláció.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed!
Megtekintve 12049 alkalommal

3 módszer, amivel felfrissítheted szexuális életed! Mit tehetünk, ha a szexuális életünk kiüresedik, vagy esetleg soha nem is volt túlzottan szenvedélyes? Az alábbi három módszer segíthet fellendíteni a dolgokat, és új lendületet adni a párkapcsolatnak!

Anál nőknek pro és kontra
Megtekintve 11192 alkalommal

Anál nőknek pro és kontra A tétel egyszerű, a legtöbb férfi vágyik az anális szexre, hiszen a bejárat sokak szemében tiltott és ezért izgalmas terület, szorítása erős, a hátsó behatolás pedig nem megszokott. Akárhogy is, a férfi szereti hátulról csinálni, de mi a helyzet a nőkkel? Ők vajon miért utasítják el, illetve miért kedvelik a popsiszexet?

Megszagolni és megszeretni...
Megtekintve 5987 alkalommal

Megszagolni és megszeretni... Létezik-e szerelem első látásra, vagy csak a nyálas popslágerekért felelős dalszövegíró-lobbi aknamunkájának köszönhetően terjedt el széles körben ez a téveszme? És mit mond minderről a tudomány, pontosabban a biológia?

Szerelem korkülönbséggel - Működhet?
Megtekintve 5518 alkalommal

Szerelem korkülönbséggel - Működhet? A mai világban már kevés dolog megbotránkoztató, ám a párkapcsolatokban előforduló extrém korkülönbségekre még mindig felkapják a fejüket az emberek