Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 11161 alkalommal

Szexpózok korai magömlés ellen


Szexpózok korai magömlés ellen
A korai magömlés szinte társadalmi betegségnek számít manapság, de ha komolyabb ok nem áll a háttérben, néhány hasznos tippel és megfelelő pózok segítségével ellensúlyozhatjuk a problémát.

Mielőtt nekilátnánk partnerünk elfogyasztásának, elengedhetetlen, hogy a gondolataink között rendet rakjunk. A pesszimista hozzáállással és a negatív gondolatok ismételgetésével ugyanis nemhogy ellensúlyozzuk a jó szex érdekében tett erőfeszítéseinket, de egyenesen ellehetetlenítjük azt. Az "úgysem fog menni", a "jaj, csak el ne menjek", a "tutira el fogok menni" mantrákkal ellentétes hatást érünk el, és hiába a több száz póz, ha hiányzik az optimizmus.

Játssz!
Aki sikeresen rendet rakott gondolataiban, fejest is ugorhat a testi örömködésbe, pontosabban az előjátékba. Az a férfi ugyanis, akinek sikerül jól elnyújtania az előjátékot, megtette az első sikeres lépést. Persze, könnyű mondani, hogy nyújtsuk a bevezetőt, de ez még messze nem garancia arra, hogy sikerül is elzárni a csapot. Éppen ezért fontos, hogy az előjáték során ne koncentráljunk ténylegesen a behatolásra, a nemi szervekre, vagyis azokra a dolgokra, amik hamar lázba hoznak minket, hanem igyekezzünk felfedezni azokat a részleteket, amiken eddig átsiklott a figyelem.

Szaglásszuk kedvesünk testét, simogassuk puha bőrét, nyalogassuk a fülcimpáját, leheljük szemhéját, rajzoljuk ki csontozatának vonalát, masszírozzuk bőrét olajjal, túrjuk a haját, simogassuk lábfejét, kardozzunk nyelvünkkel végig a testén, és adjuk át magunkat a gyermeki játéknak - a veszélyes zónák szigorú kikerülésével. Ne feledd, a szex játék, nem az életed múlik rajta!

Maszturbálj!
Korai magömlés esetén, nélkülözhetetlen a pontos és részletes diagnózis felállítása, vagyis a probléma teljes feltérképezése. Meg kell fejteni, hogy melyik az a pont, amikor nem megy tovább, meg kell ismerni azt az érzést, ami az ejakulációt közvetlenül megelőzi, fel kell ismerni, hogy melyik mozdulat hatványozza, és melyik ellensúlyozza a magömlést. Ez pedig nyílván csak akkor lehetséges, ha sokat maszturbálunk - mégpedig csak másodsorban a nemi örömszerzés céljából. Elsődleges feladat ugyanis az önmegfigyelés, majd az önmegtartóztatás elsajátítása.

Szakíts!
A megszakításos közösülés nem pusztán a védekezés egyik - rizikós - formája, de a korai magömlés ellen is hatásos technika. Közösülés során, ha a férfi úgy érzi, nem bírja tovább, szakítsa meg az aktust, pihenjen pár percet, stimulálja tovább ujjaival kedvesét, majd amikor a "veszély" elmúlt, kezdődhet újra a behatolás. Szakítsuk félbe annyiszor a közösülést, amennyiszer csak szükségét érezzük, a cél ez esetben ugyanis nem egyéb, mint hogy leszoktassuk testünket a korai ébredésről. (Ehhez persze egy megértő és támogató partner is szükségeltetik)! Ennek gyakorlásához is tökéletes módszer a rendszeres és tudatos önkielégítés.

Helyezkedj!
A korai magömlést segítik elő azok a pózok, amiknél a nő felemeli és kifeszíti lábait, valamint azok, amik hatására a hüvely vákuumszerűen szívja magába a férfi péniszét. Azokat a helyzetek sem éppenséggel késleltető jellegűek, amiknél a férfi törzse nincs kitámasztva, és teljes felsőtesttel ad bele mindent a mozgásba. Éppen ezért ezeket a pozitúrákat hanyagoljuk egy időre. A probléma hatékony kezelése érdekében olyan pózokkal gyakorlatozzunk, amikor a férfi és a nő is vízszintes, kitámasztott állapotban fekszenek. Ilyen lehet például a fekvő misszionárius póz, amikor is a nő a hátán fekszik, lábait összezárja, majd a férfi szintén nyújtott lábbal ráfekszik. Próbáljunk ebből a felállásból kiindulva szépen-lassan kísérletezgetni, és a póz haladóbb változatait fokozatosan alkalmazni.

Egy másik hatásos póz, amikor a nő a férfi ölébe ül. A férfi helyezkedjen törökülésbe, a nő csücsüljön rá, karjaival pedig támaszkodjon meg a vállán. Ebben a pozícióban kevés a lehetőség a dinamikus és határozott mozdulatokra, inkább a finom és a rövid mozgás a meghatározó. A túl korai magömlés elkerülése végett legyen kezdetben a férfi a domináns fél, vagyis irányítsa ő a szeretkezést, de a későbbiekben a férfi vezényletével a nő is átveheti az irányítást.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben pontosan az segíti elő a férfi ellazulását, ha a nőé a domináns szerep, és ő határozza meg a szex ritmusát. Ilyenkor a férfi teljes mértékben az ellazulásra és ejakulációjának kontrolljára figyelhet, miközben szóban finoman utasíthatja kedvesét a helyes/helytelen mozdulatokra. Erre megfelelő pozíció, ha a férfi a hátán fekszik, lábait enyhén szétterpeszti, majd a nő egyik lábát kinyújtva a férfi lábai közé helyezi, másikkal pedig a férfi oldalánál térdel.

A hátulsó behatolás ugyancsak a sikerlistán szerepel, vagyis amikor a nő az oldalán fekszik, a férfi megemeli felső lábát, és hátulról hatol a nő testébe. Habár ebben a felállásban a hüvely összeszűkül, lassú és óvatos lökésekkel késleltethetővé válik az ejakuláció.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel
Megtekintve 5077 alkalommal

Amikor a férfi a frigid: 6 biztos hétköznapi jel A férfit sem kötelezően röpíti minden egyes aktus a mennyországba - ő is lehet frigid. Azokról van szó, akiknek adódnak apró örömei, de ritkán nagy szárnyalásai. Néhány ismérv, ami a férfi frigiditását jelzi.

A szexbarátság előnyei és hátrányai
Megtekintve 5580 alkalommal

A szexbarátság előnyei és hátrányai Míg régebben a szimpla szeretői viszonyok voltak a megszokottak, addig mára egy új típussal bővült a laza kapcsolatok tárháza. Ez nem más, mint a szexbarátság.

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem...
Megtekintve 4679 alkalommal

Mindig azzal a nővel, mindig azzal a férfival? Inkább nem... Manapság férfiak és nők tömegei ismerik be, hogy - a korábbiakkal ellentétben - a napi stressz után se hangulatuk, se energiájuk nincs a testi szerelemhez. Hol lehet a problémák gyökere? Úgy tűnik, mintha kihalt volna belőlünk az a képesség, hogy bármit is lassan, élvezettel, türelmesen és teljes önátadással végezzünk.

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés
Megtekintve 9680 alkalommal

Szexnyelvtan – A nőknek is fontos az orális kényeztetés A nők meglepő és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínűleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Ezzel azért vitába szállnék, főleg eme kérdés második részével, mégpedig, hogy ezen férfiak közül is kevesen vannak, akik jól is művelik ezt a nők számára is rettentően izgató és akár a végső kielégüléshez is vezető szerelmi játékot.