Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5696 alkalommal

Ezért kerülik a nők a szexet!


Ezért kerülik a nők a szexet!
A legújabb felmérések szerint a nők fele annyira kövérnek érzi magát, hogy inkább elutasítja a szexuális együttlétet az aktuális partnerrel.

A megkérdezettek 52 százaléka vallotta, hogy a túlsúlyból származó önbizalomhiány teljesen tönkreteszi a szexuális életét.

Ezen kívül sokan az állandó fáradtságot okolta a vágy hanyatlásáért. A szakértők szerint a felmérésből világosan látszik, hogy a saját testünkkel szemben támasztott irreális elvárások és az állandó elfoglaltság milyen mértékben károsíthatják a szerelmi kapcsolatokat.

A Sex In The Nation elnevezésű,
4000 önkéntes részvételével készült felmérés szerint a nők 29 százaléka kerüli a szexet azért, mert kövérnek gondolja saját magát és további 23 százalékuk szégyenkezik nap mint nap a saját teste miatt.

Férfiak esetében ezek az arányok 8 és 11 százalék között voltak.

A legnagyobb vágygyilkos a fáradtság, ami nőknél a leggyakoribb szex elleni kifogás (72 százalék). Ezt követi a szégyenérzet (34 százalék), a betegség (33 százalék) és a stressz (32 százalék).

"Sok nő érzi úgy, hogy olyan tökéletes testképnek kell megfelelnie, ami egyszerűen nem reális" – nyilatkozta dr. Catherine Hood, az Oxford Egyetem pszichoszexuális specialistája.

A megkérdezett nők 13 százaléka bevallotta, hogy a szégyenérzete miatt csak sötétben hajlandó szeretkezni, minden tizedik pedig bár szívesen kipróbálna új dolgokat a hálószobában, mégis megmarad a hagyományos pozitúráknál, mert szégyelli egyes testrészeit. A házasok egyötöde számolt be alacsony szexuális étvágyról. Őket követik az élettársi kapcsolatban élők (18 százalék), az elváltak és az egyedülállók (17 százalék), valamint az özvegyek (14 százalék). A házastársi vagy élettársi kapcsolatban élő résztvevők hat százaléka elégedetlen szexuális életével, 19 százalékuk azonban úgy gondolja, hogy javulna a szexuális élete, ha több időt tölthetne együtt párjával. A nők hat százaléka elmondta, hogy csak kötelességtudatból él szexuális életet.

"A libidó fizikális és pszichológiai tényezők együttes függvénye, ami minden nőnél mást és mást jelent, de rengeteg mód van arra, hogy újra felfedezzük" – nyilatkozta dr. Hood.

"A pároknak több időt kell együtt tölteniük, hogy újra kialakulhasson az intimitás. A nők pedig – akik elégedetlenek saját testükkel -, ha nem érzik magukat magabiztosnak meztelenül, jobban teszik, ha felvesznek egy szexi fehérneműt, így párjuk is biztos boldog lesz."


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

SWINGER - hallottad már, de nem ismered, szeretnéd megismerni?
Megtekintve 15715 alkalommal

SWINGER - hallottad már, de nem ismered, szeretnéd megismerni? Segítünk, hogy informáltabb legyél swinger témában! Az alábbiakban a swinger témakörben mélyedünk el. Amennyiben érdekel a téma 5 perc alatt képbe kerülhetsz. Hasznos tudnivalók swinger partikról, swinger témáról a swinger klubokról. A swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent. A párcsere motivációja általában a kíváncsiság, az izgalom és a változatosság keresése. Bizonyos párok azt vallják, hogy az egymás előtt nyíltan felvállalt párcsere megerősíti a kapcsolatukat, de ez sokkal többről szól.

Hogyan kell kielégíteni egy nőt? - Női olvasónk írta
Megtekintve 33912 alkalommal

Hogyan kell kielégíteni egy nőt? - Női olvasónk írta Sok nő kielégítetlennek érzi magát, de nem a kevés szex, hanem a rossz minőség miatt. Azt állítják, a párjuk, férjük, partnerük nem adja meg nekik azt, amire vágynak. Túl durván közelednek, hirtelen nyúlnak oda, ahova csak erős bemelegítés után lehetne. Ilyen esetekben nem érdemes hallgatni, meg kell mondani, mit szeretnénk.

Szexpóz haladóknak!
Megtekintve 6459 alkalommal

Szexpóz haladóknak! Ez a póz nem minden pár számára kényelmes, így kevésbé elterjedt a többi pozitúrához képest.

5 hely, ahol még jobb a szex
Megtekintve 6893 alkalommal

5 hely, ahol még jobb a szex Ki mondta, hogy az a bizonyos lepedőakrobatika kizárólag az ágyban gyakorolható? Izgalmassá és színessé varázsolja a szexuális életeteket, ha nemcsak a párnák között, hanem egyéb alkalmasnak tűnő helyeken is adóztok a romantikának kedvesetekkel. A következőkben összegyűjtöttünk pár kevésbé szokványos szexhelyszínt.