Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7518 alkalommal

Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek


Egyszerű, de tuti szextippek Nőknek
Nem kell fejen állnod, nem kell végigzongoráznod a Káma-szútrát ahhoz, hogy a szex jó legyen. Használj egyszerű trükköket. Bár jól jöhetnek a rafinált és bonyolult szextrükkök, amikkel színesítheted a szexuális életed, de valljuk be, a legtöbb pár az egyszerűség híve. Az egyszerűség azonban nem egyenlő az unalommal!

A kényeztetés művészete
Amikor a fiúk maszturbálnak, gyakran használnak valamilyen olajat. Miért? A száraz bőr érzékeny, és nem lesz élvezetes a kézimunka, hanem kellemetlen a megfelelő nedvesítés nélkül.

Használj valamilyen jó minőségű olajat, de vigyázz, ne túl sokat, mert a végén nem fogjátok érezni egymást. Ha nincs kéznél más kenhető, hidd el, a pasid beéri a nyáladdal is. Sőt nagyon hálás lesz az ötletért.

A fantázia csodákra képes
A legnagyobb erogén zóna az agy. Ideggyógyászok igazolták, hogy ha magadra erőltetsz egy kis mosolyt, azt az agyad a boldogság jeleként azonosítja, és újabb boldogsághormonokat kezd termelni, ami az orgazmusért is felelős. Összpontosíts azokra a dolgokra, amelyek felizgatnak téged, idézd fel magadban az öröm hangjait, ahogy mozogtok az ágyban, és az érintéseket. A pasid is tegye ugyanezt! Azért arra figyeljetek, hogy olyan helyen játsszátok ezt, ahol utána félre is tudtok majd vonulni...

Irányítsd!
A pasik másképp működnek, mint nők. Van, aki azt mondja, a nők bonyolultak. Ki tudja? Azt azonban el kell ismerni, hogy néha többet gondolkodnak a nők a kelleténél. Ahelyett, hogy rágódsz valamin, inkább oldd meg! Tudasd a pároddal, mire vágysz, mi tesz téged boldoggá. Nem kell, hogy kellemetlenül érezd magad. Hidd el, nem olyan nehéz dolog ez! Egyszerűen csak nyisd ki a szád, és apró sóhajokkal éreztesd vele, hogy élvezed, amit csinál veled. Adhatsz neki szexi, egyszavas utasításokat is, mint "gyorsabban". Csak így tovább! Biztos lehetsz benne, hogy így mindketten célba értek.

Állítsd meg az időt!
Sok lányt foglalkoztat a kérdés, hogy mennyi idő alatt kell elérni az orgazmust. Már a kérdés is rossz, hiszen ha valamit kell, az már nem lehet jó. Azonkívül az, hogy mennyi idő alatt jutsz el a csúcsra, rengeteg dologtól függ. Ha már az izgalomba hoz, hogy ránézel a srácra, ha ez az első alkalom, hogy a keze dél felé kalandozik, és épp csak letépni van időtök egymásról a ruhát, akkor talán két perc se kell, és beteljesül a gyönyör.

Ha azonban már tíz éve együtt vagytok, épp fáradt vagy és ideges, a gyerekek pedig a másik szobában alszanak, talán két óra is lesz, mire át tudod adni magad az örömöknek. A körülmények nagyon sokat számítanak, azonkívül nem vagyunk egyformák, mindenki mástól indul be, és mást élvez igazán. Neked sincs kétszer ugyanolyan napod, hol így esik jól, hol úgy. Átlagosan egy nő 10-20 perc alatt megy el, de ne feledd, hogy nincs szabály, és ebben éppen ez a szép.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A férfiprostitúció, mint feltörekvő szolgáltatás
Megtekintve 6627 alkalommal

A férfiprostitúció, mint feltörekvő szolgáltatás A prostitúciót a legősibb foglalkozásként emlegetik. Ha definiálni kéne, sokan azt mondanánk, hogy a prostituált olyan nő, aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt. De mi a helyzet a férfiakkal?

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?
Megtekintve 5270 alkalommal

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó? Egyre több házasságban a feleség az, aki a nagyobb fizetést kapja. Elfoglalt? Igen. Cserélnie kellene a férjével? Soha.

Szex országról országra
Megtekintve 5904 alkalommal

Szex országról országra Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.

SZEX és a nők!
Megtekintve 6238 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!