Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 7027 alkalommal

10 jel, hogy mégsem ő az igazi


10 jel, hogy mégsem ő az igazi
Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Vannak dolgok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem vesz téged elég komolyan a másik.

A szerelmesek vakok, és képtelenek az orruk előtt lévő, egyértelmű jeleket észrevenni. Téged is ért már ilyen vád a környezeted részéről? Ha a szívedre teszed a kezed, vannak benned bizonytalanságok a szerelmedet illetően? Ismerj meg 10 olyan jelet, amelyek mind arra mutatnak, hogy a párod sajnos nem a hosszú távú kapcsolat híve.

- Soha nem adott még neked "nagy" ajándékot. Ez alatt a drága vagy a személyre szólóan készített meglepetéseket értsd, melyek mind arról szólnak, hogy milyen sokat jelentesz neki, és mennyire szerelmes beléd.

- Nem tervezget veled, nem fantáziál a közös jövőtökről. Ha te szóba hozod a témát, passzívvá vagy türelmetlenné válik. Mindig csak a jelennel foglalkozik.

- Csak szex közben vagy utána mondja, hogy szeret téged, egyébként nem. A szerelmesek gyakran megvallják egymásnak érzelmeiket teljesen spontán módon. Szexuális aktivitástól függetlenül is ugyanúgy kellene éreznie irántad.

- Többször is csinál olyan programokat hétvégén, ahová nem hív téged. Aki igazán szerelmes, az folyton veled akar lenni, és csak néha szervez olyan programot, ahová te nem csatlakozhatsz. Ha ez gyakori, akkor nagy baj van.

- Sokszor előfordul, hogy sokáig nem válaszol a hívásodra, és nem is avat be abba, hogy éppen hol van. Egy szerelmes fél számára fontos az üzeneted és még inkább az, hogy bármikor el tudd őt érni, ha szükséged van rá. Ha kiegyensúlyozott a párkapcsolatod, akkor normális, ha a hívásodra rövid időn belül válaszol a párod, még ha nem is tud azonnal a telefonjához rohanni.

- Nem állja korrekt módon a költségeitek rá eső részét. Ez önzőségre és felszínes érzelmekre utal. A nagylelkűség és a korrektség alapvető fontosságú egy komoly kapcsolatban.

- Még nem találkozott, vagy nem is akar találkozni a családoddal és a barátaiddal. Ő sem mutat be a családjának, ill. a barátainak. Ez azért figyelmeztető jel, mert ha fontos lennél neki, akkor mindent akarna tudni rólad, és törekedne a jó benyomás keltésére is a környezetedben. Ő pedig büszkélkedne veled a saját társasága előtt.

- Komoly döntéseket hoz anélkül, hogy megosztaná veled. Ha nem bízik benned annyira, hogy élete nagyobb lépéseid is megbeszélje veled, akkor ne kergess hiú ábrándokat, nem vagy része a jövőjének.

- Nem szívesen lepnéd meg váratlanul sehol, semmilyen körülmények között, mert nem vagy benne biztos, hogy jól sülne el. Ha ez így van, az arra utal, hogy titkon félsz akár attól is, hogy rajtakapod őt valakivel.

- Túl kihívó a viselkedése ellenkező neműek társaságában. Egy kis széptevés még belefér, de a nyomulás már nem. Ha csak egy fontos ember van az életében, akkor nem bátorítana másokat a flörtjével.

Előfordulhat, hogy a lelked mélyén te magad sem érzed sziklaszilárdnak a kapcsolatot, de ezt a legfájóbb bevallani. Viszont ha te kezdeményezed a kapcsolat tisztázását vagy megszakítását, kevésbé fog fájni idővel. A legnehezebb meglépni azt, hogy magad előtt is beismerd, rosszul választottál, és az illető nem rendelkezik (és nem is fog!) olyan tulajdonságokkal, melyek fontosak számodra hosszú távon.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szex Tippek: Punci nyalás művészete
Megtekintve 28214 alkalommal

Szex Tippek: Punci nyalás művészete Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról.

A papucspasik öt ismérve
Megtekintve 6813 alkalommal

A papucspasik öt ismérve Bizonyos férfiak elvesztik minden határozottságukat, ha a kapcsolatukról és a kedvesükről van szó. Miről ismerhetőek fel a papucspasik?

Párkapcsolat a távkapcsolat?
Megtekintve 5530 alkalommal

Párkapcsolat a távkapcsolat? Minden kapcsolatban központi kérdés, hogy mikor és mennyi időt tudunk szánni párunkra, hogy mi az ideális, hogy egyensúlyban legyen a magunkra és kötelezettségeinkre, valamint a másikra szánt időnk.

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása
Megtekintve 6372 alkalommal

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása Hogy egy nőnek milyen a szexualitása, sok dologtól függ. Nyilván számít az első együttlét, az elfogyasztott partnerek hozzáállása és még valami plusz, ami általában belülről jön.