Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5758 alkalommal

El nem feledett exek - Hogyan kezeljük?


El nem feledett exek - Hogyan kezeljük?
Szinte mindenkinek volt múltbéli kapcsolata, amiből természetszerűleg maradt hátra egy ex. A kérdés, hogy mennyire jelent valóban múltat az illető, vagy még mindig képes felkavarni az állóvizet?

Vajmi kevés alkalommal sikerül érzelemmentesen hátra hagyni azt az illetőt, akit egykoron lángoló érzésekkel vettünk körül. Ez kiváltképp akkor probléma, ha a szakításra nem közös megegyezéssel került sor, így biztos, hogy maradnak bennünk tüskék. Lezáratlan érzések, amit ilyenkor maximum csak elnyomni tudunk, kevés sikerrel. Nehéz egyik napról a másikra átállni arra, hogy nincs az, akivel eddig megosztottunk szinte mindent, és nekünk még eszünk ágában sem volt lezárni bármit is.

Múlt a múlt?
Ha idővel ugyan elfogadtuk a döntés véglegességét, és már nem küzdünk tíz körömmel a minket elhagyó iránt, tovább lépünk. Az első jelentkező érintésében, beszédében, gesztusaiban még a régit látjuk. Ésszel talán már ezt igyekszünk leplezni, de szívvel még nem biztos, hogy ez megy. Esélyt adva az újonnan jövőnek, azt hinnénk múlt lett a múlt. Ilyenkor Murphy törvénye szerint biztos, hogy előkerül a lezárt életünk egy darabja. Egy érdeklődő sms-sel, egy kósza telefonhívással, vagy ha még olyan „szerencsénk” is van, személyesen toppan elénk. Mit tehetünk? Egykor epekedve vártuk, hogy adjon életjelet magáról, mindhiába. Vagy engedünk érdeklődésének, vállalva ezzel minden feltörő régi indulatot, sebet, érzést, vagy az újra koncentrálunk, esélyt sem adva a réginek.

A rosszabbik változat
A saját exünket még csak-csak tudjuk irányítani, de mi a helyzet, a párunkéval? Vajon keresik még egymást? Részt vesznek még egymás életében? Mind-mind őrlő gondolat, és ha meg sem tudjuk beszélni a kedvesünkkel, káoszhoz vezethet. Meddig szabhatunk határokat? Szabhatunk egyáltalán?

Hogyan kell méltón reagálni arra, ha az éppen mellettünk fekvő párunkat felhívja a régi barátnője, és fülünk hallatára beszélik meg - láthatóan aktívan követve a másik életét-, hogy ki hol nyaralt, milyen volt és mit látott? Jogosan várhatjuk el, hogy a múlt ne szerepeljen a jelenben? Nagyobb bizalmatlansághoz és féltékenységhez vezet, ha a szívünk választottja a hátunk mögött tartja a kapcsolatot a régivel. Jobb nyílt lapokkal játszani.

Természetesen az élet produkálhat olyan helyzetet – például, ha a lezárt kapcsolatból egy gyermek is született -, hogy nem lehet minden kapcsolatot felégetni a volt kedvessel. Megtanulhatunk együtt élni a helyzettel, vagy ha tudjuk, hogy ez nekünk nem menne, egyszerűen jobb, ha bele sem kezdünk.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

SZEX és a nők!
Megtekintve 6297 alkalommal

SZEX és a nők! Megfejteni, mint gondol a nő az ágyban, olykor nehezebb, mint megoldani egy matematikai feladványt. Egy tanulmány szerint a hölgyek gyakran küzdenek azzal, hogy kifejezzék, mit szeretnének. A férfi pedig sokszor félreérti!

Top 10 párkapcsolatölő
Megtekintve 5705 alkalommal

Top 10 párkapcsolatölő A korábban hitt hét évnél, mára már négy évvel hamarabb következik be a párkapcsolatokban a legválságosabb időszak - áll egy brit tanulmányban.

A nők beérik egy orgazmussal?
Megtekintve 6429 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal? Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

A puha farok érintése tilos
Megtekintve 11276 alkalommal

A puha farok érintése tilos Ha a férfi a behatolás előtt lelankad, a nő ettől azt érezheti, nem elég izgató. Vannak, akik ilyenkor cikizéssel vagy hisztivel reagálnak a férfi lankadt farkára, pedig pont ezt nem kellene. A szakember szerint a puha hímvesszőt nem szabad megfogni ilyenkor, mert ez a férfiaknak hatalmas kudarc, hiszen annak keménynek kell lenni.