Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4248 alkalommal

A legszexisebb férfiszakmák


A legszexisebb férfiszakmák
Összegyűjtöttük azokat a szakmákat, melyek képviselői többségében olyan férfiak, akiket bármelyik nő megcsodálna.

Tűzoltó, rendőr, katona
Az egyenruha nem csak a férfiak, hanem a nők számára is izgató. Akik ezeket a foglalkozásokat választják, azok erősek, bátrak, életüket áldozhatják azért, hogy másokat megmentsenek. Ezekre a megmentőkre a nők felnéznek, szemükben az igazi férfit testesítik meg.

Pilóta
Szintén az egyenruhás kategória, aki óceánokat szel át, és igen felelősségteljes munkakört tölt be.

Úszómester
A lányok előszeretettel pihentetik szemüket a félmeztelen, kidolgozott testű, barnára sült fiatal úszómestereken, akik a medence partján felügyelik a rendet, és ugrásra készek a vízben bajbajutott embereken segíteni.

Orvos
Az ember, aki életeket ment. Az orvosok világa mindig tartogatott egy kis misztikumot. Képes napokat végigdolgozni pihenés nélkül azért, hogy a betegeket meggyógyítsa, ezért áldozatkész, nagy teherbírású és tanult ember.

Modell
Tökéletes testtel rendelkezik, a világot járja, mesébe illő vonásai vannak, mindig ügyel arra, hogy megjelenésében semmi kivetnivaló se legyen.

Zenész
A zenészek után mindig is lányok tömkelegei vágyakoztak. Kissé megfoghatatlan a művészek világa. Ha egy férfi valamilyen hangszeren játszik, akkor nyert ügye van. A nők képzeletében érzékeny lelkűek, de ugyanakkor kellően szenvedélyesek is.

Sportoló
Teljesen mindegy, milyen sportot űz, egy biztos: nagyon jó teste van, hiszen a mindennapos edzések jó kondíciót adnak neki. Kitartó, heves vérmérsékletű, aki egész életében azért harcol és edz keményen, hogy elérje célját.

Személyi edző
Munkájából adódóan szintén kisportolt, izmos testtel rendelkezik. Vendégeihez türelemmel fordul, lelkén viseli a fogyni, izmosodni vágyók sorsát.

Pincér
A felszolgálók általában helyesek, ugyanis egy jóképű férfival könnyebb becsalogatni a női vendégeket. Munkájához tartozik a kedvesség, mosolygás, mellyel egy pillanat alatt rabul ejti a női szíveket.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szextérkép a G-ponthoz
Megtekintve 6099 alkalommal

Szextérkép a G-ponthoz A vadító pont sokak szerint csak városi legenda. Ezzel szemben egyre többen számolnak be áldásos hatásáról. Tudd meg, hol találod!

69 - előnyök, hátrányok, technikák
Megtekintve 7099 alkalommal

69 - előnyök, hátrányok, technikák A 69-es felállás megítélése - vagyis, amikor férfi és nő egymás lába között orálozik - változatos képet fest. Van, aki rajong érte, van, aki unja és akad olyan is, aki az orgazmusról marad le, mert nem tud párhuzamosan élvezni és kényeztetni. Akárhogy is alakul a póz népszerűsége, rutinos hatvankilencezők szerint az, aki megfogadja az alábbi tippeket, örökre repertoárján tartja majd a felállást.

Hogyan kell kielégíteni egy nőt? - Női olvasónk írta
Megtekintve 29273 alkalommal

Hogyan kell kielégíteni egy nőt? - Női olvasónk írta Sok nő kielégítetlennek érzi magát, de nem a kevés szex, hanem a rossz minőség miatt. Azt állítják, a párjuk, férjük, partnerük nem adja meg nekik azt, amire vágynak. Túl durván közelednek, hirtelen nyúlnak oda, ahova csak erős bemelegítés után lehetne. Ilyen esetekben nem érdemes hallgatni, meg kell mondani, mit szeretnénk.

Szex országról országra
Megtekintve 4312 alkalommal

Szex országról országra Kíváncsi vagy, melyik nemzetiség férfitagjait tüntették ki a legjobb szerető címmel? És arra, hogy miért nem érdemes a nőknek holland pasikkal kezdeni? Érdekel, mit gondolnak a német nők országuk hímneműiről, vagy hogy melyik országban nyúlik leghosszabbra az előjáték? A következőkben a különböző nemzetiségek szeretői kerülnek terítékre.