Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3707 alkalommal

A pénz mennyire fontos egy párkapcsolatban?


A pénz mennyire fontos egy párkapcsolatban?
Az anyagi helyzetünk egész életünkre rányomja a bélyegét, sajnos még a kapcsolatunk is zátonyra futhat, ha hirtelen negatív változás áll be.

Korábban sem volt egyszerű megküzdeni a gazdasági problémákkal, és ezzel egy időben fenntartani a családi harmóniát, most azonban, amikor sokan elveszítik az állásukat, a hitelek törlesztőrészletei az egekig emelkednek, drágulnak a közüzemi számlák és a boltokban is egyre többe kerül minden, még komolyabbnak tűnik a próbatétel.

"Sőt, azt gondolom, hogy nehezebb az ilyen hirtelen jött átalakuláshoz alkalmazkodni, mint esetleg szerényebb anyagi lehetőségekre felépíteni egy új kapcsolatot. Még ha nem is éltek nagy lábon, akkor is volt egy megszokott kerete az emberek többségének, ami sajnos sokaknál összeomlott, akár egy kártyavár. Lehet, hogy nem dúskált a pár korábban, mégis megtanulta beosztani a pénzét úgy, hogy lehetőleg kihúzzák a hónap végéig" - mondja Dr. Rusz Edit szexológus, aki a szerelem és az anyagiak útvesztőjében segített eligazodni.

Mostanra végképp úgy alakult, hogy egy-egy családban komoly közgazdasági számításokat kell végezni, hogy lássák, mit engedhetnek meg maguknak, és mi az, amiről – netán sokadszor – le kell mondani. Ez komoly lelki terhet ró a felnőttekre, és kedvezőtlen irányba tereli a párok, a családok életét. Különösen szülőként szívbemarkoló azzal szembesülni, hogy a gyerekek kívánságainak még a legnagyobb erőfeszítések árán sem tudunk eleget tenni.

Bármennyire is modern világot élünk, alapvetően még mindig a férfiak feladata az, hogy gondoskodjanak párjukról, családjukról. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha egzisztenciálisan beüt a krach, akkor egy férfi érzelmileg is kibillen az egyensúlyi helyzetből, ami sajnos a szexuális életét is kedvezőtlenül befolyásolja. Ez a kudarcélmény sajnos könnyen rossz irányba viheti el a párkapcsolatot, a szerepek felborulása ugyanis sokaknak letörli a mosolyt az arcáról.

A bizonytalan jövőkép – függetlenül attól, hogy férfiakról vagy nőkről beszélünk – rendkívül nyomasztó és kétségbeejtő. A negatív pénzügyi változás, a kilátástalan álláskeresés, a meghiúsult családfenntartás, az eredeti végzettség vagy korábbi hivatás esetleges feladása mind-mind óriási terheket ró a nehéz helyzetbe került emberekre. Olyannyira, hogy a partnerek hiába közelítenek segítő szándékkal, egyszerűen falakba ütköznek. Ez a fajta tehetetlenség mindkét félben súlyos gondolatokat indít el, a kapcsolat alapjain pedig megjelennek a hajszálrepedések...


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A szexuális kapcsolatok formái 10 pontban
Megtekintve 4599 alkalommal

A szexuális kapcsolatok formái 10 pontban A szexuális kapcsolat formái, módjai kultúránként igen eltérnek, de tájainkon mind a szakemberek, mind pedig a laikusok megegyeznek egy tíz pontból összeállított sémában:

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás?
Megtekintve 3744 alkalommal

Mértéktelen, vagy csak túl érzéki? Ki a nimfomániás? Vajon létezik nimfománia vagy mértéktelen vágy? És mégis kicsoda a nimfomániás? Ezt a meghatározást gyakran használják, mert sokan összetévesztik a nimfomániást az érzéki, temperamentumos nővel.

5 út az őrületes női orgazmushoz
Megtekintve 5260 alkalommal

5 út az őrületes női orgazmushoz Multiorgazmus a cél, ha ezt elérted a Nő, akkor már valóban a csúcson van. De ha nem, akkor most segítünk!

Miért nem szeretkezünk már hetek óta?
Megtekintve 3853 alkalommal

Miért nem szeretkezünk már hetek óta? Hogy miért ordítozunk egymással apró-cseprő dolgok miatt? Mert félünk megkérdezni, hogy miért nem szeretkezünk rég?...Mert ha szeretünk valakit, akkor a rossz szokásait is elnézzük neki.