Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5249 alkalommal

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók


A leggyakoribb párkapcsolati buktatók
A párkapcsolatok sokszor apró dolgok felgyülemlése miatt jutnak válságba, pedig ha ezeket sorra vesszük, és igyekszünk változtatni rajtuk, akkor nagyobb bajtól kímélhetjük meg magunkat. Cikkünkben elolvashatod, mely problémák a leggyakoribbak a kapcsolatokban.

Család, barátok
Párunk családját és barátait nem választhatjuk meg, szerelmünkkel együtt kapunk sok-sok embert is, akikre minél jobb benyomást kellene tennünk, élen választottunk édesanyjával. Sajnos – miután nem felelhetünk meg mindenkinek –, bizonyára akad legalább egy-két személy, akikkel egyszerűen nem sikerül egy hullámhosszra jutnunk. Ezt azonban amennyire csak tudjuk, leplezzük. Fárasztó szerepet játszani, de a békesség kedvéért tartsuk a látszatot. A család és a barátok azok, akik nagy hatással vannak a férfiakra, ne akarjuk, hogy ellenünk beszéljenek. Párunk is elégedett lesz, ha azt látja, hogy jól kijövünk a számára fontos emberekkel.

Elbeszélés
Gyakori vitaforrás, hogy a felek elbeszélnek egymás mellett, félreértik a másik mondatait, tetteit. Hiába, a férfi-nő különbözőség ebben a formában is kiütközik, nem tudjuk megfelelően kifejezni magunkat, vagy a másik fél nem azt érti rajta, amit kellene. Inkább legyünk türelmesek, és akár többször magyarázzuk el egymásnak, mit miért mondunk/teszünk.

Féltékenység
Ha a féltékenység megjelenik a kapcsolatban, az azt jelenti, hogy a bizalom is megrendült. Eleinte akár imponálhat is az egyik félnek, ha a másik féltékenykedik, ám egy idő után fárasztó és lelkileg megterhelő az állandó számonkérés, magyarázkodás, a szabadság korlátozása. A féltékenységgel két dolgot lehet elérni: vagy valóban egy másik nő karjaiba kergetni a férfit, vagy végignézni, ahogyan kisétál a kapcsolatból egy nyugodtabb románc reményében. Természetesen nem árt, ha nyitott szemmel jársz, de nem szabad túlzásokba esni. Ha párod esetleg mégis tévúton jár, az idővel úgyis kiderül.

Kényelem
Ha egy kapcsolat sínen van, a felek hajlamosak elengedni magukat, hiszen természetesnek veszik, hogy a másik ott van mellettük. Míg a kezdetekkor a másik fél volt a középpontban, most kissé kijjebb szorult. Kevesebb odafigyelést, gondoskodást kap, ritkábbak a tartalmas közös programok, nincs annyi beszédtéma, mint régen – egyszóval kevesebb a másikra fordított energia, ez pedig a kapcsolat ellaposodásához vezethet.

Szexualitás
Egy tartós kapcsolatban sokan panaszkodnak arra, hogy szexuális életük már nem olyan, mint megismerkedésük idején. Nem is lehetne ugyanolyan, hiszen a kezdeti izgalom, újdonság varázsa idővel elmúlik, és helyébe inkább a rutin lép. Ritkul az együttlétek száma, kevésbé kezdeményezők és figyelmesek a felek. Ezt a tüzet azonban vissza kell hozni, hiszen előfordulhat, hogy amit az ember otthon nem kap meg, azt máshol kezdi keresni.

Különböző célok
Apróbb nézeteltérések mindenhol előfordulhatnak, ám sokszor megeshet, hogy teljesen más a két ember jövőképe. A leggyakoribb példa az, amikor a nő házasságra, gyerekekre vágyik, míg a férfi még ennek gondolatától is rosszul van. A férfiaknak valóban több idő kell ahhoz, hogy elkötelezzék magukat és megérjenek erre a felelősség teljes feladatra, ám ha párod még egy apró hajlandóságot sem mutat jövőbeli terveidre, az sok feszültséget szülhet. Ha ilyen és ehhez hasonló fontos dolgokban nem tudtok kompromisszumokat kötni, az intő jel. Hiába van meg minden más kérdésben a teljes összhang, valami üresség és kérdés mindig ott motoszkálhat majd bennetek.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Vad szex - Vágyfokozók, a hálószobában
Megtekintve 6461 alkalommal

Vad szex - Vágyfokozók, a hálószobában A második legjobb dolog, amit egy kellemesen berendezett hálószobában lehet: mélyen aludni, pihenten ébredni. De ne feledkezz meg az elsőről!

Szex Tippek: Punci nyalás művészete
Megtekintve 25659 alkalommal

Szex Tippek: Punci nyalás művészete Puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról.

Szabályzott magömlés, a jó szex.
Megtekintve 6173 alkalommal

Szabályzott magömlés, a jó szex. A férfinak meg kell tanulnia szabályozni saját ejakulációját. A tao szerint a férfi a jang erő, a férfiasság minden jegyével rendelkezik. Állhatatlanabb, aktívabb és gyorsabb, mint a nő, akire a jin, a női erő tulajdonságai a jellemzőek. A nő higgadtabb, mozdulatai nyugodtabbak, mégis ő az erősebb.

8 szexpóz, ami a személyiségedről árulkodik! 18+
Megtekintve 5758 alkalommal

8 szexpóz, ami a személyiségedről árulkodik! 18+ Melyik a kedvenced? Keresd ki a felsorolásból és tudd meg, milyen személyiségjegyekről árulkodik a lepedőakrobatikád!