Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4414 alkalommal

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása


Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása
Hogy egy nőnek milyen a szexualitása, sok dologtól függ. Nyilván számít az első együttlét, az elfogyasztott partnerek hozzáállása és még valami plusz, ami általában belülről jön.

Az első, és ami előtte van
Megmagyarázhatatlan, de igaz, hogy ameddig egy lány érintetlen, addig a kisugárzása is más. Nehéz ebben a bekezdésben arról beszélni, hogy hány évesen ideális elkezdeni a szexuális életet. Egyrészt azért, mert mint tudjuk, a testi érettség nem elég, másrészt azért, mert ha napjainkban egy átlag életkort kellene venni, hogy mikor kezdik a lányok, akkor valószínűleg sokak számára elkeserítő számot kapnánk. Az utóbbi években valamiért sietőssé vált, pedig talán ez az egyetlen, amit tényleg érdemes kivárni.

Fontos a partner, a helyszín, az idő, a bizalom és megannyi más dolog, ami szinte lehetetlen, hogy egyszerre összejöjjön. Aztán jön az izgalom, hogy milyen lesz, fájni fog-e és mi lesz utána. Ilyen gondolatokkal pedig nehezen engedi el magát az ember. Tény, hogy az első szex meghatározó, de a tanulás már előtte elkezdődik. Az első csóktól kezdve, egymás és magad simogatásán keresztül talán életed végégig tanulod a gyönyört.

Az én testem, a te tested
Talán a legfontosabb minden nő számára, hogy megismerje a saját testét. Ameddig nem tudod, hogy mi számodra a jó, addig másnak sem fogsz tudni örömet okozni.

Hogy egy nő hány férfinak adja oda magát élete folyamán, sok dologtól függ. Nehéz erre ideális számot mondani, hiszen sem az igényeink, sem pedig az életünk nem egyforma. Ahogy női testből, úgy férfiból is sokféle van, és talán pont ebben rejlik a szexualitás szépsége. Kiismerheted a férfi nemet, de a férfiak testét soha. Hiszen náluk is egyénfüggő, hogy mire vágynak.

Merj róla beszélni!
Sok nő esik abba a hibába, hogy ha valamit nem kap meg az ágyban, azt mélyen titkolja, mert nem akarja partnerét megsérteni. Talán ez a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, hiszen a gyönyör épp úgy jár neked is, mint neki. A szex lényege, hogy mind a ketten élvezzétek, és ahhoz, hogy megismerjétek egymás testét, néha bizony szavak kellenek. Mindkettőtök érdeke, hogy erről tudjatok és merjetek beszélni.

Tanulni a rosszból is lehet
Hiszed vagy sem, egy olyan szexuális kaland, ami nem éppen elégítette ki minden vágyadat, épp olyan jó tanulási alap, mint egy eget rengető orgazmusokkal teli éjszaka. Ha ismered már a tested, viszonylag hamar rájössz, hogy miért nem élvezted az együttlétet. Az ember lánya pedig így fejlődik. Elolvashatod a sok-sok „Hogyan legyek jó szerető?” című könyvet, de a tapasztalat sokkal többet ér.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A leggyakoribb férfitípusok
Megtekintve 4181 alkalommal

A leggyakoribb férfitípusok Sokszor mondják, hogy nem lehet kategóriákat felállítani és abba besorolni embereket, ám ezekkel a férfitípusokkal gyakran találkozhatunk. Rád melyik illik?

Van, aki vadul szereti...
Megtekintve 4015 alkalommal

Van, aki vadul szereti... Párosodni, mint a vadállatok. Vajon mi az élvezet abban, ha durva a szex? Vannak, akiket a vad kéj hoz igazán lázba.

Amitől az óvszer sem véd...
Megtekintve 3838 alkalommal

Amitől az óvszer sem véd... Az óvszer az egyik legnépszerűbb védekezési mód a nem kívánt terhességgel és különféle nemi betegségekkel szemben, de nem minden ellen hatásos. Mik ezek?

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért
Megtekintve 15790 alkalommal

5 tipp a frenetikus Női orgazmusért A nők nagy része többféle orgazmust is át tud élni, sőt, ezek kombinációját is. Tippek és trükkök a még több, még elsöprőbb gyönyörért.