Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4127 alkalommal

Férfiak figyelem! Ez a 4 halálos vétketek...


Férfiak figyelem! Ez a 4 halálos vétketek...
Persze úgyis folyton-folyvást velünk vannak elfoglalva, szeretnek, kiszolgálnak minket. Meg néha ki is dobnak! Hogy miért? Mert van néhány olyan tulajdonság, amelyet egyszerűen nem bírnak elviselni!

Félreértés ne essék, természetesen a nők sem tökéletesek, sőt! És azt sem állítjuk, hogy minden férfiban megtalálhatóak ezeket a rossz tulajdonságok!

De mégis, néha nem árt egy kis általánosítás annak érdekében, hogy ne csalódjunk túl nagyot! Ha a következő dolgokat felfedezzük magunkban, az még nem jelenti azt, hogy azonnal szakítani fog velünk. De azért vigyázzunk!

Hűtlenek? A "halálos vétkek" között az élen szerepel az állandó vadászösztön. Mi is lehet rosszabb érzés annál, amikor párunkat egy másik nővel az ágyban találjuk, vagy amikor ismerőseink arról számolnak be, hogy látták a kedvest egy idegen lánnyal csókolózni?

Hogy miért is tesszük ezt? Talán nem is mindig a szex miatt, inkább azért, hogy bebizonyítsuk magunknak, még mindig képesek vagyunk a csábításra!

Kisfiúk? Míg a kapcsolat elején szexis csábítóként jelenik meg a férfi, egy idő után sokszor mégis előbújik belőle a kisfiú, akit babusgatni, istápolni kell. És mivel a nők vérében benne van az anyaság, egy ideig örömmel teszik is ezt. Hangsúlyozom: egy ideig.

Valószínűleg előbb-utóbb elegünk lesz abból, hogy párjuk gyakorlatilag úgy él mellettük, mintha saját anyukájával lakna együtt.

Mérhetetlenül lusták? A legtöbb nő szerint igen, és ne csak arra gondoljunk, hogy nem takarítunk, nem főzünk. Ez sokak szerint egyszerűen azért van, mert még mindig az emancipáció előtti kép él bennünk a feleségről, barátnőről. Vagyis hogy az asszony csak dolgozzon otthon.

Ahogy a háztartás, úgy a közös nyaralás, a közös bulizás és a közös ajándékvásárlás megszervezésének terheit is a nőknek kell vinniük. És ez sok nő szerint még idegesítőbb, mint az, ha a szerteszét hagyott zoknit nem szedjük össze reggelente.

Ha egyáltalán eljutnak velünk odáig, hogy egy ágyban kelünk fel. Mert valahogy a fenyegetettség szikrája jelenik meg a szemünkben, mihelyt az együttlakásról, ne adj Isten, a házasságról lenne szó. Kapcsolatfóbiások vagyunk? Bizony!

Mégis pont ez bizonyítja azt, hogy mennyire szeretnek minket, mindenféle rossz tulajdonságunk ellenére. Hiszen ha képesek lennének velünk leélni az életüket, csak lehet bennünk valami! Vagy bennük: a remény, hogy meg tudnak minket nevelni! Pedig ... nem lehet! :)


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szexpartner vagy barátnő?
Megtekintve 5228 alkalommal

Szexpartner vagy barátnő? Egy kapcsolat kezdete gyakran nehezen körülhatároló, és az sem biztos, hogy mindent komolyan kell venni. Hogyan viselkedjünk újdonsült csajunkkal, hogyan kezeljük az új helyzetet?

A nők beérik egy orgazmussal?
Megtekintve 4796 alkalommal

A nők beérik egy orgazmussal? Nem könnyű szavakba önteni az orgazmus érzését, már csak azért sem mert minden nő másképpen éli meg. A női orgazmus hevesebb, mint a férfié, azonban sokkal lassabban jut el hozzá egy nő. A nők többsége beéri egy orgazmussal, de vannak akik rögtön az első után átélik a második és harmadik élvezetet is.

Oldalsó behatolás
Megtekintve 5889 alkalommal

Oldalsó behatolás Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor férfi és nő, akár két félhold simul egymáshoz, és ebben a pózban jutnak el a csúcsig. Nézzük, a póz apró változtatásával miképp fokozható a gyönyör!

Mit akarnak a nők? Most kiderül!
Megtekintve 3999 alkalommal

Mit akarnak a nők? Most kiderül! Egy friss felmérés szerint a magyar nők közel fele szeretné, ha párja többet sportolna és aludna, valamint jobban törődne arcbőrének ápolásával.