Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 3680 alkalommal

60 éve nem találják a G-pontot


60 éve nem találják a G-pontot
Sok nő esküszik rá, hogy ő bizony megtalálta a saját G-pontját, de egy új izraeli-amerikai tanulmány feldolgozta az elmúlt 60 év szexuális témájú kutatásait, és arra a következtetésre jutott, hogy a tudomány még mindig nem találta meg egyértelműen a misztikus pontot.

Az amerikai és izraeli kutatókból álló csoport összesen 96 korábban publikált tanulmányt dolgoztak fel az új kutatásuk során, melyek mind a hüvelyfalon található, feltételezhetően orgazmikus területet próbálták pontosan behatárolni. "Végül arra a következtetésre jutottunk, hogy valójában a G-pontként ismert anatómiai terület nem létezik" - mondta Dr. Amichai Kilchevsky, a connecticuti Yale-New Haven Kórház urológusa, a tanulmány vezetője.

A G-pont Dr. Ernst Gräfenberg után kapta a nevét, aki 1950-ben elsőként írt le egy különösen érzékeny, idegvégződésekkel gazdagon ellátott, 1-2 cm átmérőjű területet a vagina belső falán, de valójában nem Gräfenberg volt az első, aki a misztikus erogén zónáról írt, mivel az indiai Káma Szutra, illetve a Jaya Mangala már a 11. században megemlítette ezt a különösen érzékeny területet.

A tanulmányok elemzése során Dr. Amichai Kilchevsky megállapította, hogy a nők többsége hisz a G-pont létezésében, még akkor is ő maga soha nem tapasztalta meg az orgazmus ezen forrását. Számos korábbi kutatás ultrahang, vagy MRI felvételekkel próbálta meghatározni a G-pont elhelyezkedését, illetve néhányan biopsziás vizsgálatokat is végeztek. A szövettani vizsgálatok során kiderült, hogy bizonyos nők hüvelyfalán, egy bizonyos területen valóban több az idegvégződés, de Kilchevsky szerint az emberi test érzékenysége nem kizárólag az idegvégződések számán múlik. Dr. Kilchevsky úgy véli, hogy a G-pontként ismert terület valójában nem más, mint a csikló egy meghosszabbított nyúlványa.

A tanulmány részleteit a Journal of Sexual Medicine című tudományos szakfolyóiratban publikálták.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak
Megtekintve 5699 alkalommal

A legjobb szex tippek nőktől férfiaknak Az erotikus tippekből soha nem elég, és most első kézből kapod őket, tehát nem árt megfogadnia a tanácsokat. Bár minden nő más és más, ezeket a tippeket biztosan hasznosíthatod! Nem árulunk el nagy titkokat, mégis rálelhetsz egy-egy lakat kulcsára.

A leggyakoribb nőtípusok
Megtekintve 4122 alkalommal

A leggyakoribb nőtípusok Hogy mik is a leggyakoribb nőtípusok? Egy picit foglalkoztunk a témával, gyere és olvass utána.

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex?
Megtekintve 4461 alkalommal

3 óra vagy 11 perc? Meddig tart a jó szex? Az elmúlt években a szex már nem számít tabutémának. Mégis ha a szeretkezések hosszúságáról faggatunk bárkit, pironkodó arcok válaszolnak.

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem
Megtekintve 3927 alkalommal

10 biztos jel, hogy kihűlt a szerelem Vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy a közöttetek lévő érzések már nem a régiek. Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor érdemes elgondolkoznotok azon, hogy van-e még közös jövőtök.