Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 4942 alkalommal

Szex az ágy szélén


Szex az ágy szélén
Amikor a férfi térdel a nő elé. Milyen az, amikor az ágy játssza a főszerepet szex közben?

A szexuális életünk felpezsdítése nagyon fontos: ehhez nem feltétlenül kell lepedő akrobatáknak lennünk, azonban nem árt, ha felhagyunk a megszokott koreográfiával és bedobunk néhány új figurát! A fekvő-álló pozíció nem tartozik a gyakran alkalmazott pozitúrákhoz annak ellenére, hogy mindkét félnek örömteli pillanatokat okoz.

Hogyan helyezkedjünk el?
Ebben a pozitúrában a nő derekával az ágy végéhez csúszik, és lábaival a földön támaszkodik. Partnere az ágy előtt térdelő, vagy álló pozícióba helyezkedik. A testhelyzetet elsősorban az ágy magassága határozza meg, azonban a nemi szervek teljes összhangjához a nő hozzájárulhat csípőjének emelgetésével, vagy feltolásával.

A testhelyzet előnyei
Egyrészt alapvető, hogy a kevesebbet alkalmazott szexpóz mindig tud új örömöket adni, emellett a párokat játékosságra és kreativitásra ösztönzi. Mivel ebben a pozícióban mindkét félnek szabadon maradhatnak a kezei, így még inkább belefeledtezhetnek egymásba, növelve a gyönyör fele vezető úton szerzett örömöket.

A pozíció hátránya
Ebben a pózban elsősorban a férfié a főszerep. A nő az ágyon fekve "lustálkodhat" miközben szeretője vadul dolgozik. A férfi számára nem mindig kényelmes, ezért a párok nem töltenek sok időt ebben a pozícióban. Gondot okozhat még az ágy nem megfelelő mérete, illetve rövid idő alatt válhat a nők számára is kényelmetlenné a felemás testtartás.

A puding pórbája az evés
Az olvasottak ellenére - vagy éppen amiatt -, mindenképpen vegyük fel a listára ezt a pozitúrát is a szexben, ha eddig még nem tettük meg! Nem az a fontos, mennyi ideig maradunk ebben a testhelyzetben, ehelyett vezéreljen minket az a gondolat, hogy mekkora örömöket élünk át közben! Érdemes próbálkozni!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Cigi és a szex kapcsolata!
Megtekintve 4361 alkalommal

Cigi és a szex kapcsolata! Most különösen nyomós okuk van a férfiaknak, hogy letegyék a cigit: az ugyanis komoly hatással lehet teljesítményükre az ágyban.

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók
Megtekintve 4660 alkalommal

A leggyakoribb párkapcsolati buktatók A párkapcsolatok sokszor apró dolgok felgyülemlése miatt jutnak válságba, pedig ha ezeket sorra vesszük, és igyekszünk változtatni rajtuk, akkor nagyobb bajtól kímélhetjük meg magunkat. Cikkünkben elolvashatod, mely problémák a leggyakoribbak a kapcsolatokban.

10 Dolog, amitől minden nő beindul
Megtekintve 8573 alkalommal

10 Dolog, amitől minden nő beindul Érdemes ezeket többször megmutatni nekik, rendszeresen hangoztatni, mert tuti célba ér a dolog! Szóval: mik azok a dolgok, tettek, bókok, amire minden csaj beindul, ill. minden nőnél nyerő lap? Lássuk sorjában!

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása
Megtekintve 5169 alkalommal

Jó volt a szex? Elárulja a nő járása A nő járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban része – állítják belga kutatók.