Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5968 alkalommal

Szex az ágy szélén


Szex az ágy szélén
Amikor a férfi térdel a nő elé. Milyen az, amikor az ágy játssza a főszerepet szex közben?

A szexuális életünk felpezsdítése nagyon fontos: ehhez nem feltétlenül kell lepedő akrobatáknak lennünk, azonban nem árt, ha felhagyunk a megszokott koreográfiával és bedobunk néhány új figurát! A fekvő-álló pozíció nem tartozik a gyakran alkalmazott pozitúrákhoz annak ellenére, hogy mindkét félnek örömteli pillanatokat okoz.

Hogyan helyezkedjünk el?
Ebben a pozitúrában a nő derekával az ágy végéhez csúszik, és lábaival a földön támaszkodik. Partnere az ágy előtt térdelő, vagy álló pozícióba helyezkedik. A testhelyzetet elsősorban az ágy magassága határozza meg, azonban a nemi szervek teljes összhangjához a nő hozzájárulhat csípőjének emelgetésével, vagy feltolásával.

A testhelyzet előnyei
Egyrészt alapvető, hogy a kevesebbet alkalmazott szexpóz mindig tud új örömöket adni, emellett a párokat játékosságra és kreativitásra ösztönzi. Mivel ebben a pozícióban mindkét félnek szabadon maradhatnak a kezei, így még inkább belefeledtezhetnek egymásba, növelve a gyönyör fele vezető úton szerzett örömöket.

A pozíció hátránya
Ebben a pózban elsősorban a férfié a főszerep. A nő az ágyon fekve "lustálkodhat" miközben szeretője vadul dolgozik. A férfi számára nem mindig kényelmes, ezért a párok nem töltenek sok időt ebben a pozícióban. Gondot okozhat még az ágy nem megfelelő mérete, illetve rövid idő alatt válhat a nők számára is kényelmetlenné a felemás testtartás.

A puding pórbája az evés
Az olvasottak ellenére - vagy éppen amiatt -, mindenképpen vegyük fel a listára ezt a pozitúrát is a szexben, ha eddig még nem tettük meg! Nem az a fontos, mennyi ideig maradunk ebben a testhelyzetben, ehelyett vezéreljen minket az a gondolat, hogy mekkora örömöket élünk át közben! Érdemes próbálkozni!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne
Megtekintve 5835 alkalommal

Szex után - A nő ölelne, a férfi enne Pensylvániai tudósok szerint, amíg a nők szex után még ölelkezni és beszélgetni szeretnének, addig a férfiak ilyenkor egy cigarettára, kávéra vagy valami harapnivalóra vágynak inkább.

A G-pont nem is létezik?
Megtekintve 5336 alkalommal

A G-pont nem is létezik? Azt hihetnénk, hogy az idők kezdete óta már mindent megtudtunk a szexről, ami tudható, ez azonban közel sincs így. A kutatók egyre újabb és meglepőbb felfedezésekkel rukkolnak elő, nap mint nap, amelyek új színben tűntetik fel a szexualitást, és az emberek nemiséghez való viszonyát.

Tíz ok, amiért egy férfinek érdemes szexelni
Megtekintve 6205 alkalommal

Tíz ok, amiért egy férfinek érdemes szexelni Finoman szólva is elhanyagolható azon férfiak száma, akik kizárólag testi és lelki épségük megóvása érdekében kezdeményeznek szexuális viszonyt partnerükkel. Szerencsés esetben a nyilvánvaló ingerek bőven elég inspirációt jelentenek számukra.

Párkapcsolat a távkapcsolat?
Megtekintve 5244 alkalommal

Párkapcsolat a távkapcsolat? Minden kapcsolatban központi kérdés, hogy mikor és mennyi időt tudunk szánni párunkra, hogy mi az ideális, hogy egyensúlyban legyen a magunkra és kötelezettségeinkre, valamint a másikra szánt időnk.