Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6249 alkalommal

Szex az ágy szélén


Szex az ágy szélén
Amikor a férfi térdel a nő elé. Milyen az, amikor az ágy játssza a főszerepet szex közben?

A szexuális életünk felpezsdítése nagyon fontos: ehhez nem feltétlenül kell lepedő akrobatáknak lennünk, azonban nem árt, ha felhagyunk a megszokott koreográfiával és bedobunk néhány új figurát! A fekvő-álló pozíció nem tartozik a gyakran alkalmazott pozitúrákhoz annak ellenére, hogy mindkét félnek örömteli pillanatokat okoz.

Hogyan helyezkedjünk el?
Ebben a pozitúrában a nő derekával az ágy végéhez csúszik, és lábaival a földön támaszkodik. Partnere az ágy előtt térdelő, vagy álló pozícióba helyezkedik. A testhelyzetet elsősorban az ágy magassága határozza meg, azonban a nemi szervek teljes összhangjához a nő hozzájárulhat csípőjének emelgetésével, vagy feltolásával.

A testhelyzet előnyei
Egyrészt alapvető, hogy a kevesebbet alkalmazott szexpóz mindig tud új örömöket adni, emellett a párokat játékosságra és kreativitásra ösztönzi. Mivel ebben a pozícióban mindkét félnek szabadon maradhatnak a kezei, így még inkább belefeledtezhetnek egymásba, növelve a gyönyör fele vezető úton szerzett örömöket.

A pozíció hátránya
Ebben a pózban elsősorban a férfié a főszerep. A nő az ágyon fekve "lustálkodhat" miközben szeretője vadul dolgozik. A férfi számára nem mindig kényelmes, ezért a párok nem töltenek sok időt ebben a pozícióban. Gondot okozhat még az ágy nem megfelelő mérete, illetve rövid idő alatt válhat a nők számára is kényelmetlenné a felemás testtartás.

A puding pórbája az evés
Az olvasottak ellenére - vagy éppen amiatt -, mindenképpen vegyük fel a listára ezt a pozitúrát is a szexben, ha eddig még nem tettük meg! Nem az a fontos, mennyi ideig maradunk ebben a testhelyzetben, ehelyett vezéreljen minket az a gondolat, hogy mekkora örömöket élünk át közben! Érdemes próbálkozni!


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Mikor csalfák a nők?
Megtekintve 5644 alkalommal

Mikor csalfák a nők? Egy romantikus kapcsolat kezdetén, amikor még mindkét fél szerelmes, és a vágyat szinte érezni lehet a levegőben, minden tökéletesnek tűnik...

Két út között - biszexualitás
Megtekintve 12590 alkalommal

Két út között - biszexualitás Lehet férfit és nőt egyaránt kívánni? A biszexualitás a szexuális hovatartozás olyan megfoghatatlan kategóriája, ami zavarbaejtő átmenetet kínál az egymástól elhatárolódó heteroszexuális és homoszexuális közösségek számára.

Férfiúi tévhitek az ágyban
Megtekintve 6602 alkalommal

Férfiúi tévhitek az ágyban Azt hiszed, kiváló szerető vagy? Meggyőződésed, hogy barátnőddel nem is történhetett volna jobb dolog annál, minthogy összeakadt veled? Nos, a valóság távolról sem biztos, hogy megegyezik az elképzeléseiddel. Íme a leggyakoribb tévhitek és a belőlük fakadó hibák, amiket a férfiak elkövetnek az ágyban!

Az orális szex egészséges a nők számára
Megtekintve 11994 alkalommal

Az orális szex egészséges a nők számára ...és csökkenti a depressziót. Az orális szex jót tesz a nők egészségének és boldogabbá teszi őket egy tanulmány szerint, mely az ondó hangulatmódosító összetevőit vizsgálta.