Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5823 alkalommal

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat


5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat
Régi mítosz, hogy a nők a rossz fiúkhoz vonzódnak a kedves, gondoskodó pasik helyett. Eláruljuk, mi, nők, miért nem szeretjük a jófiúkat.

Bizalmatlanság
Sok nőnek nehezére esik megbízni még egy jó fiúban is. Persze nem azért, mert megbízhatatlanok, sőt, épp ellenkezőleg. Azonban minél hűségesebbnek tűnik egy pasi, annál nehezebben hiszik el, hogy valóban olyan, mint amilyennek mutatja magát. A jófiú-dolog elég hihetetlenné válik annyi csalódást okozó randi után, ami azt jelenti, minden nőnek időbe telik megbízni a másikban.

Könnyű kód
A rossz fiúk sokat foglalkoznak magukkal, ezért a nők azt gondolják, velük is törődni fognak. Ám ez sajnos nem igaz. Míg egy jó fiú kivárja a megfelelő időpontot, hogy elhívja a lányt randizni, addig a rosszfiú az arcukba mondja, mit akar, így könnyebb dekódolni pontosan mit is szeretne tőlük.

Káosz és kihívás
A jó fiúknak összeszedettek a dolgaik, rendezett az életük. A rossz fiúknak nem, de a nők szeretik a kihívásokat. Az anyukák kedvencének megtakarítása van egy bankszámlán, biztos pozíciója a munkahelyén, ezzel szemben a rossz fiú élete csupa káosz és kihívás. Izgalmasabb, a nőket pedig ez vonzza, az adrenalin.

Intimitás undor
Vannak nők, akik rettegnek az intimitástól. A rossz fiúk nagy része pedig aligha akar közel kerülni a nőkhöz érzelmi szempontból. Ha a nő fél az intimitástól és nem akar elköteleződni, valószínűleg egy rossz fiúban találja meg a társát, akinek nincsenek illúziói egy hosszú távú kapcsolatról.

Alacsony önbecsülés
Rengeteg nő küzd alacsony önbecsüléssel, ők képtelenek elfogadni, ha egy kedves, rendes fickó jól bánik velük. A rossz fiú azonban úgy viselkedik, ahogy ők is bánnak magukkal: rosszul. A mintától pedig nehéz elszakadni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Nő + nő – Nem számít, ha a barátnőd lánnyal csinálja?
Megtekintve 5102 alkalommal

Nő + nő – Nem számít, ha a barátnőd lánnyal csinálja? A kérdés pár évtizeddel ezelőtt még nem volt annyira napirenden úgy, mint napjainkban. Régebben elenyésző volt azoknak a nőknek a száma, akik nyíltan vonzódtak saját nemükhöz, és esetleg szexuális viszonyt is folytattak egy másik nővel. Manapság viszont már szinte minden második lány belekóstolt legalább egy csók erejéig a leszbikus kalandba.

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása
Megtekintve 5662 alkalommal

Ezektől a tényezőktől függ a nők szexualitása Hogy egy nőnek milyen a szexualitása, sok dologtól függ. Nyilván számít az első együttlét, az elfogyasztott partnerek hozzáállása és még valami plusz, ami általában belülről jön.

Amit érdemes tudnod a "gyönyörök kertjéről"
Megtekintve 6021 alkalommal

Amit érdemes tudnod a Nehéz még egy olyan testrészt találni, amelyet annyi becenévvel illetnek, mint a női nemi szervet. Muff, buksza, csemegebolt, gyönyörök kertje, hogy csak néhány nyomdafestéket tűrő kifejezést említsünk. Azon kívül, hogy számtalan megnevezést találunk rá, néhány igazán fontos tudnivalót is közreadunk most.

A legszexisebb férfiszakmák
Megtekintve 5122 alkalommal

A legszexisebb férfiszakmák Összegyűjtöttük azokat a szakmákat, melyek képviselői többségében olyan férfiak, akiket bármelyik nő megcsodálna.