Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 6549 alkalommal

5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat


5 ok, amiért a nők nem szeretik a jó fiúkat
Régi mítosz, hogy a nők a rossz fiúkhoz vonzódnak a kedves, gondoskodó pasik helyett. Eláruljuk, mi, nők, miért nem szeretjük a jófiúkat.

Bizalmatlanság
Sok nőnek nehezére esik megbízni még egy jó fiúban is. Persze nem azért, mert megbízhatatlanok, sőt, épp ellenkezőleg. Azonban minél hűségesebbnek tűnik egy pasi, annál nehezebben hiszik el, hogy valóban olyan, mint amilyennek mutatja magát. A jófiú-dolog elég hihetetlenné válik annyi csalódást okozó randi után, ami azt jelenti, minden nőnek időbe telik megbízni a másikban.

Könnyű kód
A rossz fiúk sokat foglalkoznak magukkal, ezért a nők azt gondolják, velük is törődni fognak. Ám ez sajnos nem igaz. Míg egy jó fiú kivárja a megfelelő időpontot, hogy elhívja a lányt randizni, addig a rosszfiú az arcukba mondja, mit akar, így könnyebb dekódolni pontosan mit is szeretne tőlük.

Káosz és kihívás
A jó fiúknak összeszedettek a dolgaik, rendezett az életük. A rossz fiúknak nem, de a nők szeretik a kihívásokat. Az anyukák kedvencének megtakarítása van egy bankszámlán, biztos pozíciója a munkahelyén, ezzel szemben a rossz fiú élete csupa káosz és kihívás. Izgalmasabb, a nőket pedig ez vonzza, az adrenalin.

Intimitás undor
Vannak nők, akik rettegnek az intimitástól. A rossz fiúk nagy része pedig aligha akar közel kerülni a nőkhöz érzelmi szempontból. Ha a nő fél az intimitástól és nem akar elköteleződni, valószínűleg egy rossz fiúban találja meg a társát, akinek nincsenek illúziói egy hosszú távú kapcsolatról.

Alacsony önbecsülés
Rengeteg nő küzd alacsony önbecsüléssel, ők képtelenek elfogadni, ha egy kedves, rendes fickó jól bánik velük. A rossz fiú azonban úgy viselkedik, ahogy ők is bánnak magukkal: rosszul. A mintától pedig nehéz elszakadni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?
Megtekintve 5213 alkalommal

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó? Egyre több házasságban a feleség az, aki a nagyobb fizetést kapja. Elfoglalt? Igen. Cserélnie kellene a férjével? Soha.

Kell a latex?
Megtekintve 5769 alkalommal

Kell a latex? Alternatívák óvszer ügyben. Érdemes végiggondolni, hogy mi a különbség a latex és nem latex anyagból készült óvszer között. Az óvszer piac továbbra is virágzik, hiszen sosem árt, ha lapul egy darab a zsebben.

Az orgazmus 9 pozitív hatása
Megtekintve 11011 alkalommal

Az orgazmus 9 pozitív hatása Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz
Megtekintve 17012 alkalommal

A 3 legdurvább nemi betegség, amit óvszerrel kivédhetsz Használj óvszert, és nem kell a nemibeteg-gondozóban ücsörögnöd...