Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5823 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban


Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.

A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken.

A magyarok 10%-a izgalmasnak találja, ha szex közben nézik őt. A férfiak 13, a nők 7%-a a csoportszexet is kipróbálná. Ausztráliában meghökkentően magas ez a szám, ott a férfiak 54, a nőknek pedig 46%-át izgatja az édes hármas gondolata.

30 másodpercenként elválik egy házaspár az Európai Unióban.

Az emberek 5%-a vallja minglinek magát, vagyis párkapcsolatban él, de külön háztartásban.

A magyarok 17%-a egyszer szeretkezik hetente, 66%-a pedig legalább kétszer.

A válások 71%-át nők kezdeményezik.

A nők 99%-a még soha nem szerelmeskedett irodában.

4% azok aránya, akik válás után olykor szexuális kapcsolatot létesítenek egykori házastársukkal, és ugyanennyien tartják elfogadhatónak a barátok közti szexet is.

100-ból 30 ember a papírok nélküli együttélést választja.

A magyaroknál átlagosan 35 percig tart egy szexuális együttlét, és az idő felét az előjáték teszi ki.

Az európai nők 78%-a hetente legalább egyszer végez önkielégítést, 47%-uk naponta.

A férfiak 38%-a úgy vélekedik, a szex a legjobb dolog az életben. A nőknek csak 19%-a gondolja így.

7. év – amitől minden párkapcsolatban élő nő retteg. Ám ez hamis legenda. A statisztikák szerint ez az időszak nem kiugró a válások tekintetében.

A magyar férfiak 10%-a egyetlen napot sem bír ki szex nélkül, 20%-a azonban olyan kapcsolatot is fenntartana, amelyben egyáltalán nincs szerepe a testiségnek.

100 nőből csak 47 szeretne férjhez menni.

A nők 2%-a, a férfiak 6%-a gondolja úgy, hogy a nyitott házasság a legvonzóbb együttélési forma.

A nők 77%-a, a férfiak 69%-a hisz abban, hogy szerelmével haláláig együtt marad.

A férfiak 55%-a elhallgatja, ha félrelépett. Ám a nők se kotyognak erről, 51% örök titokként őrzi, ha megcsalta a férjét.

A német nők 70%-a kijelentette, hogy sosem választana szeretőnek olyan férfit, akinek nincs érettségije. Sőt 60%-a azt is kikötötte, hogy csak diplomásokkal hajlandó ágyba bújni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz
Megtekintve 6131 alkalommal

Ketrecbe zárva avagy kulcs a piszkos gyönyörhöz Kevés olyan pillanata van az életünknek, mikor megélhetjük a tökéletes szabadságot. A kontroll nélküli határtalanságot. Azt az ősi teljességet, melyre mindannyian egyformán vágyunk. A szex során kiszabadulhatunk a magunk épített korlátok közül azzá a lénnyé válva, akik legbelül vagyunk. Korlátok nélkül, határok nélkül, a ketrec nélkül, melybe önmagunkat zárva élünk.

Szvinger klubok
Megtekintve 6735 alkalommal

Szvinger klubok A szvinger klub látogatói is hétköznapi emberek, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket, vagy esetleg kipróbálni olyan dolgokat, amikre máshogy nehezen lenne alkalmuk.

Randibakik – női szemmel
Megtekintve 6211 alkalommal

Randibakik – női szemmel Hogy az első közösen töltött óra ne egyben az utolsó is legyen, a kedves lovagok figyelmébe ajánljuk a következő néhány, mindenképp kerülendő randibakit!

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok
Megtekintve 5271 alkalommal

Lábszag és zsíros bőr - undorító férfitulajdonságok Bár a közmondás szerint a férfiaknál elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél, azért van néhány olyan dolog, amikkel nagyon könnyen ki tudják borítani a nőket, és akár a kedvüket is el tudják venni az összemelegedéstől. Íme 5 taszító tényező, amelyeket a nőknek sem árt elkerülniük!