Blog • erotikus hírek és cikkek Megtekintve 5527 alkalommal

Vágyak, viszonyok, szex – számokban


Vágyak, viszonyok, szex – számokban
Bár a statisztikák szerint hiszünk az örök szerelemben, egyre népszerűbbek a nyitott házasságok és azok a baráti kapcsolatok, melyekben a szex nem tabu. A számok elárulják vágyainkat és viszonyainkat.

A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken.

A magyarok 10%-a izgalmasnak találja, ha szex közben nézik őt. A férfiak 13, a nők 7%-a a csoportszexet is kipróbálná. Ausztráliában meghökkentően magas ez a szám, ott a férfiak 54, a nőknek pedig 46%-át izgatja az édes hármas gondolata.

30 másodpercenként elválik egy házaspár az Európai Unióban.

Az emberek 5%-a vallja minglinek magát, vagyis párkapcsolatban él, de külön háztartásban.

A magyarok 17%-a egyszer szeretkezik hetente, 66%-a pedig legalább kétszer.

A válások 71%-át nők kezdeményezik.

A nők 99%-a még soha nem szerelmeskedett irodában.

4% azok aránya, akik válás után olykor szexuális kapcsolatot létesítenek egykori házastársukkal, és ugyanennyien tartják elfogadhatónak a barátok közti szexet is.

100-ból 30 ember a papírok nélküli együttélést választja.

A magyaroknál átlagosan 35 percig tart egy szexuális együttlét, és az idő felét az előjáték teszi ki.

Az európai nők 78%-a hetente legalább egyszer végez önkielégítést, 47%-uk naponta.

A férfiak 38%-a úgy vélekedik, a szex a legjobb dolog az életben. A nőknek csak 19%-a gondolja így.

7. év – amitől minden párkapcsolatban élő nő retteg. Ám ez hamis legenda. A statisztikák szerint ez az időszak nem kiugró a válások tekintetében.

A magyar férfiak 10%-a egyetlen napot sem bír ki szex nélkül, 20%-a azonban olyan kapcsolatot is fenntartana, amelyben egyáltalán nincs szerepe a testiségnek.

100 nőből csak 47 szeretne férjhez menni.

A nők 2%-a, a férfiak 6%-a gondolja úgy, hogy a nyitott házasság a legvonzóbb együttélési forma.

A nők 77%-a, a férfiak 69%-a hisz abban, hogy szerelmével haláláig együtt marad.

A férfiak 55%-a elhallgatja, ha félrelépett. Ám a nők se kotyognak erről, 51% örök titokként őrzi, ha megcsalta a férjét.

A német nők 70%-a kijelentette, hogy sosem választana szeretőnek olyan férfit, akinek nincs érettségije. Sőt 60%-a azt is kikötötte, hogy csak diplomásokkal hajlandó ágyba bújni.


Az Ország Boltja 2020 - Ferfialom.com

10 árulkodó jel, hogy megcsal a kedvesem
Megtekintve 5480 alkalommal

10 árulkodó jel, hogy megcsal a kedvesem Tényleg megcsal a partnerem? Biztosan sosem lehet tudni, de azért vannak árulkodó jelek. Innen tudhatod, hogy partnered félrelép.

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal
Megtekintve 5272 alkalommal

4 egészségügyi ok, amiért érdemes összebújva aludnod a pároddal Bátran bújj össze a pároddal, ugyanis ez komoly egészségügyi előnyökkel jár! Legközelebb, ha a párod az együttalvás előtt kifogásokkal hozakodna elő: melege van, szüksége van némi személyes térre, így nem érzi úgy, hogy teljesen el tudna lazulni, hozakodj elő az alábbi tudományos bizonyítékokkal.

Asszony, még a konyhában vagy?
Megtekintve 5245 alkalommal

Asszony, még a konyhában vagy? Az emberiség történetében a nők még soha nem voltak annyira egyenlőek a férfiakkal, mint korunkban. A nők egyenjogúak, legalábbis kívülről ez látszik, a döntésekbe beleszólnak, a férfiak nem dönthetnek egyedül csak azért, mert ők férfiak. A nők egyre öntudatosabban és magabiztosabban harcolnak az igazukért, és ezzel egy időben a megszokott férfi-női szerepek is változnak.

5 hely, ahol még jobb a szex
Megtekintve 6469 alkalommal

5 hely, ahol még jobb a szex Ki mondta, hogy az a bizonyos lepedőakrobatika kizárólag az ágyban gyakorolható? Izgalmassá és színessé varázsolja a szexuális életeteket, ha nemcsak a párnák között, hanem egyéb alkalmasnak tűnő helyeken is adóztok a romantikának kedvesetekkel. A következőkben összegyűjtöttünk pár kevésbé szokványos szexhelyszínt.